skunks 09.04.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 On 2003-04-09 09:19, kgadzina wrote: A tak w ogóle to witamy na krakowskiej braci i siostry z wrocławskiej. Frankai i Skunks - może byście tak Smoka przyprowadzili? Zawszeć to jakieć pokrewieństwo z gadzinami... bardzo mi miło Krzyś - dziękuje za zaproszenie(i przepraszam ,że się spoufalam od razu ) mamy taki specyficzny charakter ze Smokiem i Frankai, że jesteśmy nocne Marki (coś a'la Gajka ) ale u Was jest bardzo miło - fajne dziewczyny i sympatyczni faceci a humor i żarty Agackiej są niepowtarzalne ! (łapią mnie po Jej kawałach paroksyzmy śmiechu i nie mogę później ani sie skupić, ani nic pisać ... ) a Smok ??? zobaczymy pozdrówka dla wszystkich południowców http://www.odra.wodzislaw.pl/YaBBImages/zdrowie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witamy witamy Skunksiku! Nie wiem jak masz na imię więc sie nie spoufalę bardziej Cieszę się , że udaje mi się Was rozbawiać w końcu porządny kram powinien mieć nadwornego błazna nie? Jestem wesołym człowiekiem gdzie nie pójdę tam mnie wysmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 09.04.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 :smile: można na ty, lub przez per sku ... :grin: Twój humor udziela się - Agnieszko i jest wprost zaraźliwy A ja kiedyś uważałem, że w Twoim fachu pracują same stateczne matrony, a tu wesoła dzierlatka kawał ze Smokiem - za ..walisty wprost ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 09.04.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ktoś mnie wzywał ?Przylatują na skrzydełkach.http://www.madzia.olp.pl/gify01/smooook.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Szykuje się Zlot Grupy Krakowskiej oraz Stworów Różnej Maści. Kto nie zna bajki o Smoku Wawelskim powinien udać się do Grupy Wrocławskiej na stronę 30, odszukać mój post z 2003-03-20 01:33 i nadrobić zaległości. Zielona i Kgadzina - widzę, że obecnie Wy przejmujecie samozwańczo szefowstwo i tak trzymać. Skoro Majka zawodzi oczekiwania Trzymajcie rękę na pulsie i przypominajcie o ustalonym terminie i miejscu. Tyle tu się wali postów, że możecie zapomnieć co napisaliście 138 stron temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.04.2003 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Brunet wieczorową porą - ops! Ani brunet ani pora nie pasuje. Ale cóż jeśli obowiązki wzywają.... Smoku - cieszę się że jesteś. Witamy w naszej bajce. Smok zagra na fujarce? Frankai - dzięki za cenne rady i wskazówki. Co do oglądania projektów to chyba to będzie jednak tzw. post faktum, bo jak wiesz dom w stanie budowy ma właściwie tylko Zielona (a i to niedługo), reszta prawie w komplecie już pomieszkuje. Kuka - coś tak znikła Kuko jedna? Wystraszyli Cię "frycowym":grin: które należy uiścić za wejście do krakowskiej? Bądź człowiekim z jajami i nie chowaj głowy w piasek! Przynajmniej daj znać że żyjesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Nieśmiało zaprotestuje na stwierdzenie, że w Grupie Krakowskiej tak mało się buduje. Z tego co pamiętam Gajka, Grzegorz3, Henzach, Kuka, Rich stawiają lub bedą budować. O swojej skromnej osobie rownież wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Kraków żyje nawet przed 7 Niessssamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 O ba! Jak to gdzieś powiedziano "żyje i żyć będzie!". Chociaż za oknem znowu zaczął padać śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam. Spanie to dobra rzecz, ale czy nie warto czasem wstać wcześniej, aby obejżeć sobie wschód słońca. Patrzę właśnie na termometr i aż mi serce rośnie. Jest już 6 stopni i temperatura wciąż idzie do góry!! Może wreszcie będzie można wrócić do budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Agacka - jak człowiek śpi to nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Frankai u mnie jest odwrotnie jak śpię to wiem że żyje:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Te 52 to w Celsjuszach czy Farenheitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Zyje tylko o tym zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 ZbyszekP - oczywiście w F. Specjalnie podałem w F, żeby co poniektórzy mogli sobie trochę połamać głowę na dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Miałem tę wątpliwą przyjemność przebywania w A.S. kiedy było powyżej 50st.C. Koszmar. Tam nie można wypić piwa!!! Oczywiście bezprocentowego nie uznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Zadnych anglosaskich jednostek prosze nie uzywac. Jest tablica SI i tego sie trzymajmy. Chwile czlowiek w Stanach i juz polonia amerykanska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 oni tam kurczowo trzymają się polonii! kupą raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Bardzo krótka historia z życia Polonusa (w języku oryginalnym):Wstałem rano, wyszedłem na jardę, aby wyrzucić garbedzie. Czekał mnie dzisiaj niemiły telefon. Musiałem zadzwonić do insiury. Wczoraj zmieniałem lajnę i uderzyłem w inny samochód, którym kierował kakroć. Dobrze, że nic nie stało się bejbikowi. [ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-04-10 09:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.04.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Na budowie amerykance rozmawaiaja: Stosek- lom dej? - gdzie dej - tu dej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts