Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Czy do tych rynien - mozna dac zółtego peszla owiniętego geowłókniną czy lepiej dać plastikowe rury kanalizacyjne fi 110 ?? a w zejściu się rur przejscie na fi 160?

Sprzedam :

kształtki wentylacyjne pojedyncze , podwójne i potrójne Leier oraz kształtki kominowe sytemowe Leier odbiór własny - dużo taniej niż "normalnie"

Witam, jestem zainteresowany zakupem tych wentylacji ile ich jest jaka cena i gdzie moge je odebrac ?? Prosze o jakies info [email protected]

Sprzedam stemple, deski, paletę P25W, pustaki wentylacyjne, drut ogrodzeniowy

ooo to się dobrze składa bo ja właśnie szukam stempli, desek, szalunków itp...

możesz mi napisać ile i za ile ;) liczę na dobrą cenę ;)

aaa i jeszcze jedno - szukam używanego blaszaka i używanej betoniarki - ma może ktoś na sprzedaż?

ooo to się dobrze składa bo ja właśnie szukam stempli, desek, szalunków itp...

możesz mi napisać ile i za ile ;) liczę na dobrą cenę ;)

aaa i jeszcze jedno - szukam używanego blaszaka i używanej betoniarki - ma może ktoś na sprzedaż?

Ja mam do sprzedania stemple o długości ok. 245 i 265 cm - po ok. 200 sztuk. Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt na prywatna skrzynkę.

Witam,

Poratujcie mnie przed rozmową z budowlańcami:).

Ile pod Krakowem płaci sie za robociznę SSO + dach blachodachówka, 250m2 (w tym garaż).

Jake są widełki? ile płaciliście, ile to tanio a ile drogo:)?

To zależy od skomplikowania projektu i bryły dachu ja za 156m pow. użytkowej miałem oferty na poziomie 40-60tyś. zł prosty dwuspadowy dach(dachówka ceramiczna), z tym że te tańsze były z robocizną na skróty (fundament bez szalowania). Myślę że 50-60tyś zł za dobrą ekipę nie będzie wygórowane.;)