Agacka1719499039 10.04.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Majka czy masz gdzieś koniec tych dążeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Wszelkie dążenia kończą się na mężu On to ma życie urozmaicone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuka 10.04.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Trzeba było się nielogować. Cicho siedzieć i nie przyznawać się do śledzenia rozwoju sytuacji. Teraz to tylko podejrzenia, spiski i inne niecne zamiary. Zostanę tylko obserwatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 pękasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Fakt. Wkopałeś się. Nie będę Cię bronić, bo "wszystko co powiem, może być wykorzystane przeciwko mnie" Jak już uda się nam zoorganizować, to mam nadzieję, że się pojawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Majka - co tak miętko? Polacy nie są stworzeni do demokracji. Ma się stawić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Przecież wiesz, że ja łagodna jak owieczka Frankai, znasz jeszcze jakieś sztuczki komputerowe? Ta bardzo mi się podobała /Tomek przeglądnął pocztę na wszystkich kontach założonych na naszym serwerze - mojego brata, swojej tesciowej / Mówi, cenzura musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 W każdej chwili /pomiędzy 10 -18-stą/ do biura, w weekendy do domu Tutaj mam kawiarenkę z dobrymi ciasteczkami, a w domu - poświęcę się i upiekę własnoręcznie jakiegoś gniota Mam nadzieję, że Twój post oznaczał, że właśnie wsiadasz do auta i kierujesz się w stronę biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Majka - oczywiście, że znam Obecnie łamię hasło w pliku z MS Office. Nie udało się metodą słownikową - sworzyłem kilkaset tysięcy haseł prawdopodobnych haseł, więc lecę na Brute Force. Niestety jest to czasochłonne i zajmie jeszcze z tydzień, bo pracując na kompie spowalniam jego pracę. Zaliczyłem też wejścia na prywatne skrzynki po zgadnięciu haseł (można też je łamać odpowiednimi programami). Oczytywałem poufne informacje z plików w katalogach Temporary Internet File na współużytkowanych kompach. Nie jestem przy tym żadnym hackerem. Sam kiedyś myślałem, że o bezpieczeństwo łatwo zadbać. Teraz już widzę, że to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Tomek zagląda po kont, które sam zakładał na cudze nie wchodzi. Ciekawe, dlaczego ten bubek warszawski nie znał takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Majka - bo albo jak sama stwierdziłaś jest bubek albo po prostu leń. Moja profesja wymogła na mnie poszukiwanie niestandardowych rozwiązań. To jest jednym z nich. Masz dostęp do swojej skrzynki z pierwszego lepszego kompa na świecie i nic nie musisz konfigurować czy ściągać zbędnej poczty. Optymalne jest jednak wtedy używanie IMAP4 a nie POP3. Z ciekawszych rozwiązań, było też dzwonienie z Egiptu. w 1997 było to dość drogie, bo blisko 2$/min i to wieczorem. Ja używając kompa i karty kredytowej dzwoniłem do Polski przez USA za .35c/min a później (po wygadaniu 200$) za .29c/min (ceny zależą tylko od docelowego miejsca). Ciekawostką było też wykupienie dostępu do Interentu w tamtym czasie w tamtym kraju. Obecnie cena spadła już do 14c/min i 5c/min (Warszawa). Przypominam, że komp jest tylko z jednej strony, a z drugiej normalny telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Optymalne uzywanie jest wtedy..... no, te skróty to już mi nic nie mówią Ale wezmę wymienione przez Ciebie rozwiązania pod uwagę Jakie są wymagniania sprzętowe, aby telefonować przez łącza internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Majka - IMAP4 to trzymanie poczty na serwerze. Może być tylko jeden poziom katalogów. Do wszystkoch wiadości dostajesz się z dowolnego kompa. Wada - duża pamięć dyskowana na srwerze. POP3 - wszystko trzymalne lokalni. Wymagania, to modem co najmniej halfduplex (lepszy fulldupex), czyli rozmowa w stylu jak przez walkie-talkie. Software z net2phone. Ja ćwiczyłm to na Penium 120 i działało. Więcej szczegółów na http://www.net2phone.com [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-04-10 17:43 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 10.04.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Qrcze, Frankai jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy, mowie powaznie. Jak miło, ze wpadaja do nas jeszcze inni, jak miło Zbyszekp, sluszna uwaga, my budujemy, nieliczni tylko pokonczyli. Tylko ....cosik pogoda nam nie sprzyja jeszcze Zielona, milo bylo zobaczyc się na Twoje liscie, ale co tam robi Kgadzina Ja sie dostosuje! Jestem ugodowa! Kuka, na litosc boska, nie znikaj! No co Ty, juz Cie lubimy, a polubimy bardziej, tylko daj nam szanse. Także - bądź tu! Pozdrawiam cala reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 10.04.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Noooooooo, otrzymalam "łaskę", widzę jedną mordkę Nie bądź taki skromny, znasz się na tym, co dla mnie stanowi dalej dzungle (i tak pewnie juz pozostanie), i dzielisz sie / pomagasz swoim doswiadczeniem. Tak trzymaj Ja tez lubie to Forum i tych ludzi, ktorzy tu stukaja. Bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Gajka - a którą mordkę widzisz? Tą zawstydzoną na początku, czy tą zębatą na końcu? Pierwsze jest obrazkiem podlinkowanym, a druga standardową mordką Forum. Czy masz problem tylko i zawsze z moimi, czy ktoś inny też Ci nie chce pokazać swoich mordek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.04.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Gajka - teoria o zbawczej mocy odświeżania upadła. Właśnie nie widzę mordek na pierwszej stronie Waszej Grupy i tylko tam. Nie pomaga odświeżanie, nie pomaga "Pokaż obraz", nie pomaga otwarcie nowego okna. Nic nie pomaga. Obserwuję tylko bardzo powolne otwieranie stronki i chyba tylko to może powodować tą "ślepotę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.04.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Frankai - ja też widzę tylko "iksy". To znaczy tam gdzie Gajka widziała mordkę zawstydzoną, to ja też ją widziałem i po odświeżeniu została. A iksy oglądam niezaleznie od tego czy wchodzę na internet z domu przez TPSA-ę czy z pracy przez sztywne łącze, czy ze świeżego powietrza przez komórkę. Zrób to dla nas drogi Irku i spraw, żebyśmy oglądali obrazki a nie duperoły. Pozdrowienia przed północą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Frankai - Ja tez nie widzę twoich "mordek" a jestem podłączony do Internetu przez stałe i szybkie łącze. Chyba więc szybkość transmisji nie ma tu wielkiego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.04.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 O! Zbyszku! A co Ty tu porabiasz o tak późnej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts