mdor 02.09.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 WITAM PROWADZĘ BUDOWĘ OKOLICE DOBCZYC GORZKOWA WIELICZKI, DZISIAJ WŁAMANO MI SIĘ DO POMIESZCZENIA GOSPODARCZEGO SKRADZIONO kosiarke cztero kołową bez napędu partnera z silnikiem brigsa, kose sthil , nożyce do żywopłotu husqvarna, SZLIFIERKĘ KĄTOWA DUŻĄ NA TARCZE 250, małego BOSCHA W SKRZYNCE. ZA WSZELKIE INFORMACJE BĘDĘ WDZIĘCZNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 03.09.2010 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 bardzo mi przykro mam nadzieję, że miałeś ubezpieczone chociaż. Ponawiam informację o tym, że mam ziemię do oddania w okolicach podgórza Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 03.09.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam, Mamy do oddania ziemię z wykopów, południe Krakowa, niedaleko obwodnicy.Mozemy współuczestniczyć w opłatachLech i Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 04.09.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 A nie macie ziemi na północy Krakowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 04.09.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Poszukuję "na gwałt" ekipy, która podjęłaby się dokończenia budowy płyty fundamentowej (coś a'la Legalett).Ktokolwiek widział ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 04.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Oddam ziemię z wykopu (czystą) - około 250m3 ze Świątnik Górnychtel 500 087 909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 05.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam, jaki rodzaj jest tej gleby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 05.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam, Mamy do oddania ziemię z wykopów, południe Krakowa, niedaleko obwodnicy.Mozemy współuczestniczyć w opłatach Lech i Martyna Witam, jaki rodzaj jest tej gleby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 05.09.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Pozostalo mi po budowie ... sporo zrzynków więzby , desek etc.W tamtym roku nie spalilem tego bo bylo mokre - w tym zastanawiams ie czy nie dorzucac tego do kominka jak sadzicie?Wrzucilem dzisiaj kilka desek i smierdzi dziwnie:/ a do tego te trzaski .. chyba jednak zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 05.09.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Z reguły więźba jest sosnowa/świerkowa - czyli iglaste - średnio się to nadaje do palenia w kominku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 05.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam Wszystkich Chciałbym rozpocząć budowe SSO w okolicach Alwernii . Może ktoś podrzuci na priv namiary na w miare solidną a niezbyt kosztowną ekipe do SSO. Domek nieduży 125+garaż z góry wielkie dzięki. http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-kardamonie/m485b844d799c5,1 Planuje również budowe Gruntowego Wymiennika Ciepła czy szanowni forumowicze mają jakieś doświadczenie w tym temacie? I ostatnie pytanko jak mam w projekcie fundament żelbetowy lany to czy moge zamienić na np. bloczki betonowy lub karazytowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 05.09.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam Wszystkich Chciałbym rozpocząć budowe SSO w okolicach Alwernii . Może ktoś podrzuci na priv namiary na w miare solidną a niezbyt kosztowną ekipe do SSO. Domek nieduży 125+garaż z góry wielkie dzięki. http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-kardamonie/m485b844d799c5,1 Planuje również budowe Gruntowego Wymiennika Ciepła czy szanowni forumowicze mają jakieś doświadczenie w tym temacie? I ostatnie pytanko jak mam w projekcie fundament żelbetowy lany to czy moge zamienić na np. bloczki betonowy lub karazytowe...? Witaj podaję Ci namiary na ekipę która robiła u mnie SSO Jacek Armata 505014668 nie obyło się bez drobnych scysji na starciem potem było OK. Jeśli chodzi o wymiennik ciepła to wszystko zależy od tego jakie będziesz miał media bo jak masz gaz to stopa zwrotu jest na poziomie kilkudziesięciu lat. Więc jest to zabawka dla bogatych. Jeśli tylko prąd to można się zastanawiać. Zamianę rodzaju fundamentu możesz rozwiązać wpisem do dziennika budowy przez Kierownika Budowy. Pozdrawiam Gonzokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Z reguły więźba jest sosnowa/świerkowa - czyli iglaste - średnio się to nadaje do palenia w kominku ... tylko co zrobic z taką hałdą drzewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.09.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Pociąć, dobrze wysuszyć i palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuro 06.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witajcie:) A ja jestem ciągle na etapie szukania fajnej działki w rejonie Wieliczki:) Jeśli ktoś by słyszał ze jest do sprzedania w rozsądnej cenie tj jak dla mnie ok 10a za ok 130 -150 tys niedaleko od Wieliczki i w miarę możliwości z mediami to będę baaaardzo wdzięczny za info Najważniejsze jest dla mnie aby był dobry dojazd w zimie czyli blisko drogi asfaltowej która będzie odśnieżana przez gminę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.09.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Pociąć, dobrze wysuszyć i palić suche to jest ale pomalowane fragmentami impregnatem do więźby i strzela jak fiks:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 06.09.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dzięki wielkie Gonzokrak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 06.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witajcie, czy ktoś z Was kupował w Krakowie lub okolicach płytki Struktonit? Zainteresowałem się nimi jako potencjalną okładziną na komin systemowy (w zamian za klinkier) i szukam miejsca gdzie można dostać... Z góry dzięki za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 06.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Mam do oddania kilka samochodów ziemi z wykopów pod fundamenty (gliniasto-ilasta), zachód Krakowa (Kaszów, Liszki). Ziemia za darmo ale nie dysponuję transportem ani załadunkiem (mogę ew. pomóc w załatwieniu). Kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 06.09.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czy na prawde nikt z Was nie ma zdjęcia swojego komina z poziomu poddasza przy przejsciu przez więźbę?? Chodzi o zobaczenie jak nalezy prawidłowo wykonczyc folię paroprzepuszczalną przy kominach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts