Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Majka - nie bądź taka skromna. Nie mów, że "świadczysz usługi dla ludności". Mów, że "świadczysz usługi dla ludzkości". Po co się ograniczać do Krakowa, Polski, Europy czy świata. We Wszechświecie rynek potencjalnych klyentów jest większy :grin:

Kiedyś, jak rejestrowaliśmy biuro, pani w urzędzie miasta tak odpowiedziała na moje pytanie " gdzie uzyskam wpis....",

- "a to w dziale usługi dla ludności" :grin:

Ja faktycznie lubię książki Chmielewskiej, można się pośmiać. Teraz jak mam kiepski nastrój mogę czytać GK na forum :grin:

Roan - Jakoś tak mi się kojarzysz z Rohanem:grin: - witaj na krakowskiej. Czytałe(a)ś ostatnie kilka stron? My naprawdę mamy dość, hm, specyficzne poczucie humoru. No i zachęcamy, cobyś nie wymiękł(a) jak niedawno objawione zjawisko pod nazwą Kuka.

Napisz cuś o sobie:wink:

Aha Roan - przygotuj sobie listę niezbędnych numerów. Są to m.in:

- pogotowie ratunkowe i kardiolog. Średnio inwestor przechodzi 3 zawały w trakcie budowy,

- adwokat (jeżeli masz żonę). Rozprawa rozwodowa pewna, choć czasami udaj się uniknąć rozwodu,

- psychiatra - co jakiś tydzień w trakcie prace na budowie inwestor dostaje ataków furii. W co drugim przypadku pomaga gryzienie tynku na ścianie. Jeżeli jeszcze ścian niet i w co drugim pozostałym przypadku - interwencja pogotowia z długimi rękawami konieczna,

- najbliższego sklepu monopolowego i taksówkarza dowożącego towar. Jeżeli nawet - co graniczy z cudem - ekipa nie będzie uzależniona, to ty będziesz musiał topić smutki,

- swojego US-u - będziecie w bliskich stosunkach,

- księdza - coby się wyspowiadać z przekrętów na podatkach (kupowanie bez faktur)

Dzięki za odpowiedzi i miłe przyjęcie. Zważcie piszę to ostatnie bez " ". Trochę o sobie, a w zasadzie o nas, jak dobrze kombinujecie. Ro...- to Robert, mój mąż, a ...-an to ja, znaczy się Anna. Z hurtowniami nie mamy nic wspólnego, zwłaszcza sprzętu AGD. Jeśli chodzi o przetrwanie budowy to czuję się jakbym była już po, bowiem moja znajomość z Forum i z Grupą Krakowską, choś nieformalnie, trwa już dłużej. Przetrwałam więcej niż 3 dni, m.in. wszystkie posty GK!!! Trochę więc już Was znam.I podoba mi się Wasze poczucie humoru. A co do rozwodu z żoną, to mnie, z oczywistych względów, nie grozi, a mój mąż...Może kiedyś sam sie wypowie. Póki co, dzięki za dobre rady i czekam na więcej. Nię wymięknę (-kniemy!). Pozdrowionka!!!