bradykardia1 13.10.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 witammam do odsprzedania ocieplinę do rur co, różne przekroje, ok 100 sztuk - jak leci po 3 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 13.10.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam Poszukuje używanych stempli ok 170 szt. i desek do szalunków w okolicy Alwernii. Aha jeszcze co sądzą szanowni forumowicze o cenie za Porotherm P+W 25 4,30 zl/szt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 13.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 W Luskarze w Michałowicach ostatnio pytałem o Porotherm P+W 25 i mieli za 4,40 zł butto. "30" była chyba za 3,35 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 14.10.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 W Luskarze maja promocje na Brennera po 4.40. Ale 4,30 wg mnie jest bardzo przyzwoita cena. Swoja droga - czy ktos z was dogadywal sie z Luskarami na przechowanie u nich materialu? Jak to wyglada cenowo? Bo zakladam, ze na wiosne jednak Porothermy skocza do 5 zl - wiec oplaciloby sie kupic zima (pytanie rozszerzalbym i na inne sklady w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 14.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wiecie ...ceny zmieniaja sie z dnia na dzien. Ja w luskarze kupowalem Poro - winerberger -25 - po 4,75/szt a 11,5 - po 4,4 za szt. (faktura wystawiona 8.10) - z transportem Dzisiaj podano mi przez tel cene - 25 po 4,50/szt a 11,5 po 6,7 /szt. (ceny zmieniaja sie jak kalejdoskopie - to sa ceny beztransportu Jak ktos z was wytarguje dobra cene to niech ja poda na forum moze uda sie cos jeszcze utargowac (wiem ze w miedzy czasie byla nowa dostawa do skladu i dlatego cena mogla sie zmienic) A co do przechowywania materialu ... watpie czy na to pojda... powierzchnia magazynowa kosztuje ..a tak to kazdy by sie chcial dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 14.10.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ano oczywiscie-ale moze sa sklady z na tyle duzym placem, ze nie maja z tym problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 14.10.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam Do wiadomości wszystkich cena 4,30 za Porotherm P+W 25 winerbergera podali mi w składzie Alpo w Alwernii przy wjeździe od strony Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.10.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mam na sprzedaż dyble do styropianu 8,10,12,16,18 - taniej niż na składzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Drodzy, Uczestnicy tej grupy. Wielkie wydarzenie w życiu forum! Gorąco zapraszamy do lektury „Gazety z forum”. Papierowe wydanie zostało dołączone do numeru 11 „Muratora”. W gazecie publikujemy wybrane „Dzienniki budowy”, znajdziecie dużo informacji o strukturze i życiu naszej społeczności; być może także o Was! „Gazeta z forum” ma się dobrze czytać. Mamy nadzieję, że dzięki wspólnej pracy z autorami dzienników, udało nam się to osiągnąć. A teraz prosimy, sprawdźcie nas - czytajcie gazetę o Was i dla Was. Miłej lektury! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 15.10.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Trebor_krA mogłbyś podać nr tel do nich bo te które sa podane na ich stronie www nie odpowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotgier 18.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czy ktoś miał może do czynienia z firmą Hydro Instal z Modlniczki pod Krakowem - gmina Zabierzów (http://www.mikolajski.pl/) w zakresie instalacji: wod-kan, co, gaz, drenaż opaskowy? Mam informacje, że mają sporo klientów z okolic Zabierzowa. Może akuratnie znajdzie się jakiś forumowicz, który na nich trafił (szukałem ich na małopolskiej białej/czarnej liście ale nie znalazłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepiszcze 19.10.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam forumowiczów Za tydzień mam zamiar rozpocząć budowę i ciągle mam dylemat skąd wziąć beton na fundamenty... Ma ktoś może jakiąś godną polecenia betoniarnię w południowych rejonach Krakowa, Mogilanach, Skawinie, Wieliczce itp...? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 19.10.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Trebor_kr A mogłbyś podać nr tel do nich bo te które sa podane na ich stronie www nie odpowiadaja Witam Oni mają pare składów tel. do Alwerni 122833505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 19.10.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam forumowiczów Za tydzień mam zamiar rozpocząć budowę i ciągle mam dylemat skąd wziąć beton na fundamenty... Ma ktoś może jakiąś godną polecenia betoniarnię w południowych rejonach Krakowa, Mogilanach, Skawinie, Wieliczce itp...? Z góry dzięki za pomoc. Ja korzystałem z usług betoniarni Vicat (http://www.vicat.yoyo.pl). Za m3 betonu B20 płaciliśmy 180 zł netto. Pompa (i jej operator Kazek - btw: wesoły gość) w cenie. Raczej polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 19.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam,mam dylemat - muszę dokleić 5 cm do ocieplenia cokołu i zastanawiam się jak to zrobic tzn.szukam rozwiązania jak dodać tą warstwę ocieplenia, dołożyć folii kubełkowej (poprzednia kończy się ok. 5-15 cm niżej), a przede wszystkim uniknąć problemów z pękaniem w zimie wskutek podnoszenia gruntu.Miał ktoś z Was podobny problem - proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 19.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam forumowiczów Za tydzień mam zamiar rozpocząć budowę i ciągle mam dylemat skąd wziąć beton na fundamenty... Ma ktoś może jakiąś godną polecenia betoniarnię w południowych rejonach Krakowa, Mogilanach, Skawinie, Wieliczce itp...? Z góry dzięki za pomoc. Polecam Marbud (Maselko&Maselko;)) http://www.marbud.nazwa.pl/ bralismy od nic beton 3 razy i wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 20.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Mamy PnB !!!:D:D- dokłądnie po 21 dniach od momentu złożenia wniosku !!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 21.10.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mamy PnB !!!:D:D- dokłądnie po 21 dniach od momentu złożenia wniosku !!! :D:D Gratulacje. Niestety w Krzeszowicach projekty z dziennika podawczego do inspektorów schodzą ponad miesiąc, lista braków do uzupełnienia wysłana po 40 dniach - ja w tym momencie jestem ponad 2 miesiące po złożeniu wniosku i nawet licząc uzupełnienie braków jako przerwę, wydaje mi się, że 500-złotowy licznik tyka tam urzędowi już od paru dni - szkoda tylko, że to przelewanie z państwowej do państwowej kieszeni. Syf, kiła, mogiła, żenada - inaczej nie można tego określić. Na liście braków kilka pozycji ewidentnie świadczących o nieznajomości prawa albo dziwnej interpretacji MPZP (na przykład "zaleca się" zinterpretowane jako wiążące wymaganie), papiery zalegające bo osoba odpowiedzialna jest na urlopie/chorobowym, w sumie trochę szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaśiMałgosia 21.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 W tym tygodniu będę załatwiał odsiewkę z podkładów PKP (okolice Bonarki). Podobno nadaje się na utwardzenie drogi. Koszt za tonę niewielki, ale trzeba zorganizować transport, najlepiej dużą wywrotkę (12t). Ja potrzebuję odsiewki na działkę w Masłomiącej, więc właściwie po sąsiedzku. Jakbyś miał możliwość załatwienia taniej wywrotki, to możemy połączyć siły. Jak coś pisz na priva. Witam Jestem bardzo zainteresowana tą odsiewką jesli to możliwe to proszę o kontakt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 22.10.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Szukam osoby ktora przygotuje mi słupki klinkierowe pod zawieszenie bramy ( zalanie ławy , wymurowanie 3 słupków z klinkieru z osadzonymi zawiasami) moze ktos z Was cos takiego robil i moze polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts