Redakcja 10.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR Spółka Akcyjnaul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawatel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor_kr 10.11.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam Co do styroduru to odpowiednik tego najlepszego niemieckiego BASF-a bodajże to polski XPS robiony w oświęcimiu cena około 420zł/m3. . W Krakowie można kupić w firmie TUPLEX lub coś koło tego... Ponownie ponawiam chęć zakupu używanych stepli w okolicy Alwerni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 10.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pozdrowienia dla Budowniczych zza "granicy" Zapytałem na grupie śląskiej, ale tu równiż sobie pozwolę z uwagi, że Jaworzno blisko może ktoś podesłać namiary na sprawdzoną ekipę do wybudowania piwnicy ze stropem ? piwnica niewielka ok. 10x7,5 m lokalizacja Jaworzno proszę o namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela_wik 11.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam wszystkich!Mam do sprzedania pozostałości po budowie (okolice Zakopianki) tj: Komplet drzewa na dom ok.200 mstemple budowlane ok.200 -250 szt.,nadproża(kilka sztuk)deski szalunkowe 32kantówkizbiornik na wode z koszem,stal zbrojeniowa-różne pręty.Cena do uzgodnienia.W razie pytań podaje mojego maila:[email protected]tel.509 519 711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0lek0lek 11.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam , Sprzedam:Garaż blaszak 2x3 m (odbiór blaszaka z pd-wsch strony Krakowa), przedłużacz siła (5x4.0) - 15m rozdzielnia budowlana, wszystko kupione wiosną 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 13.11.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witajcie:) A ja jestem ciągle na etapie szukania fajnej działki w rejonie Wieliczki:) Jeśli ktoś by słyszał ze jest do sprzedania w rozsądnej cenie tj jak dla mnie ok 10a za ok 130 -150 tys niedaleko od Wieliczki i w miarę możliwości z mediami to będę baaaardzo wdzięczny za info Najważniejsze jest dla mnie aby był dobry dojazd w zimie czyli blisko drogi asfaltowej która będzie odśnieżana przez gminę. Pozdrawiam:) mam ziemię w okolicy wieliczki - kożmice wielkie. Tylko, że trochę większą - 20 arów. jeśli jesteś zainteresowany, proszę na priv. podam szczegóły i telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 15.11.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jakby ktoś szukał ziemi w Michałowicach (dawne Michałowice III) w okolicy Delikatesów Staropolskich to proszę o PRV... Mam tam rodzinę, która chce trochę ziemi sprzedać.Swoją drogą szukam firmy lub miejsca w którym mógłbym uzyskać więcej informacji w temacie podłóg drewnianych - wykonanych z desek nie parkietu - może ktoś z Was robił coś takiego albo ma namiary na kogoś sprawdzonego (wykonawcę) lub kogoś kto taką podłogę ma u siebie w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remarbi 18.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam! mam do sprzedania styropian Termoorganika Platinum Plus fasada, szare płyty z grafitemgrubość płyt 15cm, bez frezuzapakowany w 75 paczek, co daje 22,5 m3wystarczy na ocieplenie ok. 150m2 powierzchniniestety nie dysponuję żadnym transportem, mam nadzieję, że cena zrekompensuje to nabywcy jestem co prawda z Zagłębia, ale styropian jest do odbioru na granicy naszych województw, powiedzmy za Olkuszeminfo na privpozdrawiam http://img808.imageshack.us/img808/5311/styro.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepiszcze 18.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cześć! Przyjmę ziemię w Konarach koło świątnik górnych. Jeśli ktoś ma coś w pobliżu do odstąpienia to proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 18.11.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam! mam do sprzedania styropian Termoorganika Platinum Plus fasada, szare płyty z grafitem grubość płyt 15cm, bez frezu zapakowany w 75 paczek, co daje 22,5 m3 wystarczy na ocieplenie ok. 150m2 powierzchni niestety nie dysponuję żadnym transportem, mam nadzieję, że cena zrekompensuje to nabywcy jestem co prawda z Zagłębia, ale styropian jest do odbioru na granicy naszych województw, powiedzmy za Olkuszem info na priv pozdrawiam http://img808.imageshack.us/img808/5311/styro.gif Ile za to cudo? I jaki jest termin przydatności do zużycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supplier 18.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 WitamW sprawie materiałów budowlanych mogę trochę pomóc, z racji wykonywanego zawodu.Pracuje w dużej firmie budowlanej i korzystam z fajnych rabatów. Jeśli ktoś ma jakiś temat to proszę na maila[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 18.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Przyjmę ziemię w Skawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 20.11.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Zamienie 16 worków kleju do płytek firmy M.... na 6 worków kleju do kamienia, niestety Fvat gdzies zagineła i wystapił problem ze zwrotem.Klej kupiony w sladzie budowlanym, nie kradziony,nie zniszczony lezy i nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepiszcze 21.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Zostało mi 50 metrów (12+12+12+7+7) prętów stalowych fi12. Jeśli komuś brakuje to mogę odsprzedać okazyjnie pod warunkiem że zapewni sobie transport z Konar k/Świątnik Górnych. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 23.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Szukam dobrego kierownika budowy Chrzanów powiat Chrzanowski wiadomo doświadczenie i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 25.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Na wiosnę odkupię różnego typu pozostałości po budowie:- deski na szalunki- stal na zbrojenia- bloczki betonowe- xps- dysperbit- folię kubełkową- stemple budowlane i inne takie, jak ktoś ma coś tanio do odstąpienia i ma możliwość mi to przezimować to niech pisze na gg: 3970634 lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 29.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 WitajcieSzukam taniej hurtowni elektrycznej w Krakowie lub okolicy, sprzedającej włączniki i gniazdka firmy Schneider. Czy ktoś z Was może ma włączniki i gniazdka firmy KOS? Jak się sprawują?Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts