asa1719508093 03.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia P.S. Mam nadzieję, że będzie tylko jeden mój post widoczny. Przepraszam, ale mam pewne trudności z umieszczeniem tu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia P.S. Przepraszam, jeśli pojawi się więcej postów. Mam jakiś problem z umieszczeniem tu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia Przepraszam jeśli pojawi się więcej tych samych postów. Mam jakiś problem z umieszczeniem tu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia P.S. Przepraszam, jeśli pojawi się więcej postów. Mam jakiś problem z umieszczeniem tu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 03.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Proszę o wszelkie informacje na priva.Będę wdzięczna za wszelką pomoc.Asia P.S. Przepraszam, jeśli pojawi się więcej postów. Mam jakiś problem z umieszczeniem tu wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asa1719508093 04.12.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską!Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic. W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron.Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację.Podaję maila [email protected] Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 06.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 WITAM Wszystkich budowniczych z okolic Krakowa Budujemy na wiosne domek 120 m rodzina 2+1 - projekt iskierka południowa - porotherm 25 +steropian 15 cm ... Właśnie zastanawiamy sie jaki piec montować w domku - ekogroszek, węgiel czy gaz. Poczytałam, wysłuchałam kilku opini i juz sama nie wiem. Poczatkowo byliśmy za gazem - bo mniej miejsca potrzeba w pomieszczeniu gospodarczym, nie musze zawracać sobie głowy kupnem opału, ale podobno ogrzewanie wychodzi duzo drożej??? Jak to jest u Was, ile tak miesiecznie rachunek wychodzi za gaz, a ile za ogrzewanie ekogroszkiem lub weglem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską! Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic. W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron. Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację. Podaję maila [email protected] Będę wdzięczna za wszelką pomoc. sprawdź sobie "białą listę wykonawcó" są tam nawet ci których ja polecałam, do tego sporo innych. I wykasuj te po.. siedniokrotne posty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 WITAM Wszystkich budowniczych z okolic Krakowa Budujemy na wiosne domek 120 m rodzina 2+1 - projekt iskierka południowa - porotherm 25 +steropian 15 cm ... Właśnie zastanawiamy sie jaki piec montować w domku - ekogroszek, węgiel czy gaz. Poczytałam, wysłuchałam kilku opini i juz sama nie wiem. Poczatkowo byliśmy za gazem - bo mniej miejsca potrzeba w pomieszczeniu gospodarczym, nie musze zawracać sobie głowy kupnem opału, ale podobno ogrzewanie wychodzi duzo drożej??? Jak to jest u Was, ile tak miesiecznie rachunek wychodzi za gaz, a ile za ogrzewanie ekogroszkiem lub weglem? ja planuję ekogroszek z wyliczeń różnych znajomych wychodzi najtaniej.. ale głosy sa podzielone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 07.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 .... I wykasuj te po.. siedniokrotne posty! rzekłbym nawet po 12-krotne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkos 08.12.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witajcie towarzysze niedoli :] W przyszłym roku startuję z budową domku w Pietrzejowicach według projektu LK&512.Wprowadziliśmy parę zmian i teraz projekt wygląda jak skrojony pod rodzinkę 2+2 (a nawet 2+3). Na chwilę obecną powoli ogarniam temat i coraz bardziej mnie to przerasta :] Ale, jak to zwykle bywa, wszystko sie ułoży. Pozdrawiam,Tomkoś ps: muszę utwardzić drogę dojazdową - jakies 50m. Orientuje się ktoś w cenach takiej imprezki w okolicy Kocmyrzowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 08.12.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witajcie towarzysze niedoli :] : muszę utwardzić drogę dojazdową - jakies 50m. Orientuje się ktoś w cenach takiej imprezki w okolicy Kocmyrzowa? Na białej liście są podane namiary do koparkowego p. Mariusza z Prus. Nie jest najtańszy, ale zrobi Ci z pewnością nie gorzej niż drogowcy, którzy remontują tam drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 09.12.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam, poszukujemy Kierownika Budowy, który miałby doświadczene, umiał doradzić oraz miał już wczesniej kontakty z urzędem w Zielonkach/Węgrzcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 10.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Renata.W Pan Franczyk z Mirpolu(pracownai architektoniczna)- obok starostwa na Węgrzcach ma uprawnienia kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tertium 13.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam serdecznie grupę krakowską! Mamy zamiar budować się w okolicy Niepołomic (Dąbrowa). W związku z tym ogromną prośba. Czy macie jakieś namiary na jakichś solidnych wykonawców do stanu surowego otwartego i dalej. Pewnie temat był już niejednokrotnie poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać takiej ilości stron. Gdyby ktoś miał w pobliżu coś potrzebnego na budowie do odsprzedania to także proszę o informację. Proszę o wszelkie informacje na priva. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Asia P.S. Przepraszam, jeśli pojawi się więcej postów. Mam jakiś problem z umieszczeniem tu wiadomości. Też budujemy w Dąbrowie. Mamy za sobą trzy falstarty: 1/ to tegoroczna powódź bo zalało nam działkę 2/ wykonawca powiedział że na grzęzawisku nie będzie budował 3/ musieliśmy zmienić projekt ze względu na p.2. a wykonawcy znowu szukamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 14.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A ja mam kunę w domu i jestem załamana na razie nie mam ocieplonego poddasza ale już mam trzy dziury w membranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 14.12.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam, poszukujemy Kierownika Budowy, który miałby doświadczenie, umiał doradzić oraz miał już wcześniej kontakty z urzędem w Zielonkach/Węgrzcach. Mój KierBud mieszka w Węgrzcach i wybudował już tam kilka domów P.Łukasz 692 082 182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts