blackraven 24.02.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam - a więc aby wyjaśnić sytuację, przedstawiam szkic http://img96.imageshack.us/i/sytuacja.jpg/ Enion ma pociągnąć kabel do granicy działki na której będę budował dom (ok. 150m) ale z słupa który stoi na mojej działce drogowej. Ma ktoś doświadczenia ile trwa to w oddziale w Nowej Hucie? Ma ktoś może jakiś "znajomych elektryków" w ZE w Hucie? Jeżeli masz już pozwolenie na budowę to pozostaje teraz czekać. Termin przyłącza jest zależny od: ilości osób oczekujących na przyłącze ...kolejność złożenia wniosków. pogody ...nikt nie będzie pracował gdy -10 stopni i śnieg sypie. pewnie od trudności czasochłonności realizacji ...kabel ziemią czy napowietrznie, odległość, czy trzeba przekopać się pod droga itp. Pewnie są równi i równiejsi jak sie ma znajomości. Najlepiej podjechać i zapytać sie o szacowany termin podłączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 28.02.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 W Grado na Zakopiańskiej za obłożenie 1 stopnia z półpodstopniem wyliczyli mi na 500 netto - 5-7% rabatu (z montażem). U stolarza z Limanowej, u którego zamówiłam w ostateczności schody wyjdzie mnie +/- 420 brutto. Ale np. taka sama barierka z nierdzewki w Grado jest tańsza niż u tego Pana, ale ostateczna cena schodów znowu tańsza. Prawda jest taka, że ceny w przeciągu nieco ponad roku (wtedy schody zamawiali moi znajomi właśnie w Limanowej) podskoczyły o jakieś 20% (najbardziej zdrożało drewno i nierdzewka właśnie) i najgorsze to to, że drożeje dalej. Mozna prosic namiary na stolarza ?? Z czego te schody?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 01.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jeżeli masz już pozwolenie na budowę to pozostaje teraz czekać. Termin przyłącza jest zależny od: ilości osób oczekujących na przyłącze ...kolejność złożenia wniosków. pogody ...nikt nie będzie pracował gdy -10 stopni i śnieg sypie. pewnie od trudności czasochłonności realizacji ...kabel ziemią czy napowietrznie, odległość, czy trzeba przekopać się pod droga itp. Pewnie są równi i równiejsi jak sie ma znajomości. Najlepiej podjechać i zapytać sie o szacowany termin podłączenia Zobacz na kiedy jest przetarg ogłoszony i kto go będzie realizował jeśli już był. Tym sposobem będziesz miał kontakt do osoby która wykona przyłącze. U mnie był to bardzo fajny czlowiek ze skawiny który przy okazji za niewielką cenę podciągnał mi kabel do domu i podpiał do skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 01.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 franzkru a gdzie można to sprawdzić? na stronce enionu? czy trzeba się tam wybrać osobiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 01.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przyjmę ziemię - Kraków Podgórze blisko Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 01.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam, mam do sprzedania stal zbrojeniowa Giebułtów, wielka wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 01.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam Forumowiczówczy ktoś z Was planuje solary jako ogrzewianie cwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.03.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cześć.Potrzebuję namiar na dobrą hurtownię kamienia ogrodowego. Chodzi o kamień na murek oporowy, najchętniej łupek lub piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 03.03.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 co sądzicie o cenie 70zł/punkt z materiałem-instalacja elektryczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 04.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ile pkt masz miec ? i lepiej sie ocenia jak jest cena za całosc instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 07.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Operator koparki w okolicach Michałowic pod Krakowem potrzebny - proszę o informację na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 08.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Przyjmę ziemię w Skawinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.03.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam Forumowiczów czy ktoś z Was planuje solary jako ogrzewianie cwu? Ja planuję a raczej będą na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 09.03.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam. Szukam kogoś kto wykona projekt przyłącza wody do mojej działki w Więcławicach gm. Michałowice. Jeżeli jesteś projektantem lub znasz jakiś sprawdzonych niedrogich projektantów to bardzo proszę o pomoc. Informacje na priv. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 09.03.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam. Szukam kogoś kto wykona projekt przyłącza wody do mojej działki w Więcławicach gm. Michałowice. Jeżeli jesteś projektantem lub znasz jakiś sprawdzonych niedrogich projektantów to bardzo proszę o pomoc. Informacje na priv. Z góry dziękuję. Witaj. Za projekt przyłącza wodociągów płaciłem okolo 300 zł. a robiła mi to P.Renata Nagacz http://www.gamaprojekt.com.pl/?id=kontakt Ona robi też Gaz. możesz się dogadac to i złozy ci projekt i wszystkie papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzywio 09.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam.Czy może mi ktoś polecić sprawdzonego inspektora nadzoru inwestorskiego? Praca polegała by na uczestniczeniu w odbiorach cząstkowych oraz konsultacjach technicznych. Inwestycja to budowa domku jednorodzinnego na północy Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 09.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja planuję a raczej będą na 100 %. Jakiej firmy solary planujesz? Nie obawiasz się przegrzania instalacji solarnej latem? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejasinsk 10.03.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, mam do sprzedania blaszak ( nie używany) za 900 złpustaki max oraz dachówkę brass kolor kasztan ( cena do uzgodnienia) Krzysztoforzyce ( tel 668850080 lub e-mail [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam , potrzebuję fachowca do rozprowadzenia kanalizacji poziomej w domku jednorodzinnym . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 10.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie wiecie gdzie w Krk można kupić gres Nowej Gali? ( a raczej pooglądać więcej niż po jednej płytce jak w Wójciku na Makuszyńskiego) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts