kiziorowo 26.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Porotherm 25 po 4.43 na skladzie BUDMET ul. Kobierzyńska, stal dziś tj. 24.03 w Zabierzowie fi 10 i 12 po 2644 brutto ewentualnie Budmet w Michałowicach- też ma podobne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 27.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam,jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.03.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam, jaką cenę za metr ocieplenia styropianem z zewnątrz płaciliście w zeszłym roku, a jakie są teraz? Ktoś się może wypowiedzieć. Bo na razie jedni mi zaproponowali 34-36 zł za metr, ale nie wiem czy to dobra cena? Dzięki. Chyba niezbyt dobra....ja dogadany wstępnie jestem na 27zł ale pewnie coś jeszcze skubnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 hejszukam kogoś kto zrobiłby mi ogrodzenie ze sztachetek - słupki już są, trza wiercić, skręcać, montować, zrobić bramę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 27.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam Was, - poszukuję stempli dł. 2,5 m. 150-160 szt. oraz stempli dł. 2,70-2,9 m 250-280 szt.- poszukuję ziemi lub gruzu ok. 100-150 m3 piszcie na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 28.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Chyba niezbyt dobra....ja dogadany wstępnie jestem na 27zł ale pewnie coś jeszcze skubnę Dzięki za info. Czy Twoja cena obejmuje położenie styropianu i tynk też? Ja chcę położyć styro 15-tkę i tynk. Szukam ekipy na wrzesień, żeby teraz już ich zarezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 28.03.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzięki za info. Czy Twoja cena obejmuje położenie styropianu i tynk też? Ja chcę położyć styro 15-tkę i tynk. Szukam ekipy na wrzesień, żeby teraz już ich zarezerwować. Właśnie, jeżeli tą cene masz z położeniem już finalnego tynku (kolor) to cena jak najbardziej OK. Moje 27zł to za zrobienie wszystkiego ale bez tej ostatniej, finalnej powłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 28.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Właśnie, jeżeli tą cene masz z położeniem już finalnego tynku (kolor) to cena jak najbardziej OK. Moje 27zł to za zrobienie wszystkiego ale bez tej ostatniej, finalnej powłoki. Aha - no to ja mało precyzyjnie pytanie zadałam. W takim razie mam nadzieję, że się z nimi dogadam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 29.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam,czy ktos może mi polecic kogoś kto ładnie robi gładzie??? pilnie poszukujepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice1 29.03.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam,czy możecie mi podrzucić namiary na jakies dobre składy z dachowką (oprócz Dachstyl, od nich mam juz wycenę) - interesuje mnie dachówka Tondach marsylka, oraz gdzie zamawialiście więżbę dachową?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam, czy ktos może mi polecic kogoś kto ładnie robi gładzie??? pilnie poszukuje pozdr zobacz na białą listę wykonawców. Ja tam polecałam moich robotników. Podobno zawaleni robotą, ale sa na prawdę dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 29.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witamnie wiem czy dobrze trafiam,a nóż!Potrzebujemy ziemię do wyrówaniania terenu,niestety z tego co wykopalismy pod fundamenty jeszcze nam brakło.Mieszkamy koło Wielkiczki.prosze o namiary jeśli ktoś maps.nie mamy transportu żeby tą ziemie przywiescpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 29.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam, czy możecie mi podrzucić namiary na jakies dobre składy z dachowką (oprócz Dachstyl, od nich mam juz wycenę) - interesuje mnie dachówka Tondach marsylka, oraz gdzie zamawialiście więżbę dachową? pozdr Ja mam na dachu marsylkę z Tondachu. Przetrwała zimę i jest ok. W sumie ze wszystkich składów Dach-Styl dał mi najlepszą ofertę. Miałem jeszcze oferty z Trapez-Carbo i z Dach-Centrum. W Dach-Stylu brałem jeszcze rynny i okna dachowe. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 29.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Przyjmę ziemię i gruz. Okolice Brzeźnicy - proszę o kontakt: 601-942-186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 30.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam,mam do sprzedania:4 paczki styropianu Silver dach/podłoga TermoOrganiki gr. 5 cm1 paczka styropianu Silver dach/podłoga TermoOrganiki gr. 3 cmwełna URSA DF 39 Silver gr. 12 cm - 4 rolkiwełna URSA FKP39 płyta gr. 5 cm - 2 paczki Północ od Krakowa Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 31.03.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Potrzebuje "na wczoraj" kubić bloczki fundamentowe 30-tki, nie wiecie gdzie poza Budmetem mają na nie dobrą cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 31.03.2011 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Potrzebuje "na wczoraj" kubić bloczki fundamentowe 30-tki, nie wiecie gdzie poza Budmetem mają na nie dobrą cene? zadzwoń, albo najlepiej podjedź do http://betonowekrakow.pl/kontakt.html http://betonowekrakow.pl/oferta.php?katid=Bloczek%20betonowy&katname=Bloczki%20betonowe kupowałem 19'ki i udało się przywoitą cenę wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 31.03.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A co z betonem z gruchy? Wiem ze polecane byly Krakbet, Contractor i Cemex - jakies inne warte uwagi betoniarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.03.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A co z betonem z gruchy? Wiem ze polecane byly Krakbet, Contractor i Cemex - jakies inne warte uwagi betoniarnie? Odpuść sobie contraktor u mnie byli raz beton straszny dobrze ,że szedł na wienieć fundamentowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 31.03.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A co z betonem z gruchy? Wiem ze polecane byly Krakbet, Contractor i Cemex - jakies inne warte uwagi betoniarnie? jeszcze CEMBET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts