wujjek 15.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Mam do sprzedania przyczepę campingową, Niewiadów bodajże N126, idealna na budowę..więcej info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 16.05.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 nie chodziło mi o to,że daje 30-tkę i oczekuję super energooszczędności z kiepskimi oknami. Moja wypowiedz tyczyła się raczej wcześniejszych dyskusji dotyczących właśnie grubości ścian. Pytanie dotyczące okien nie ma z tym nic wspólnego i zadałam je dlatego, że właśnie jesteśmy na tym etapie Mamy wycenę z Oknoplastu dość korzystną, gdzie U jest w granicach 1,34-1,4 Ale przenikalność czego? Jak pakietu szybowego to sorry ale to okna są do bani. ja mam z Oknoplusa rzędu 0,4 (gaz krypton) a koszt był wyższy o jakieś 20% wartości okien. Można wziąć pakiet 0,6 wartość jest wtedy większa o 15%. To są żadne koszta przy budowie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 16.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ale przenikalność czego? Jak pakietu szybowego to sorry ale to okna są do bani. ja mam z Oknoplusa rzędu 0,4 (gaz krypton) a koszt był wyższy o jakieś 20% wartości okien. Można wziąć pakiet 0,6 wartość jest wtedy większa o 15%. To są żadne koszta przy budowie domu to jest ogólna przenikalność całego okna, szyby mają U-0,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj. Za projekt przyłącza wodociągów płaciłem okolo 300 zł. a robiła mi to P.Renata Nagacz http://www.gamaprojekt.com.pl/?id=kontakt Ona robi też Gaz. możesz się dogadac to i złozy ci projekt i wszystkie papiery. Nam też robiła ta firma, cena była trochę wyższa, ale niewiele - może to ze względu na odległośc od źródla. Natomiast na minus firmy zapisuję to, że nie odpowiadają na maile - chciałam zlecić im projekt gazu, wysłałam chyba ze 3 wiadomości i zero reakcji... zadzwonię jeszcze. Ale po co podają maila jak nie sprawdzają Mimo wszystko generalnie polecam, projekt wody zrobili nam w tydzień, uzgodnili wszystko w urzedzie, obyło się bez komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 16.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam,mam do sprzedania pozostałości po budowie:- zbiornik 1000 litrów,- styropian 5 cm,- wełna URSA 12cm i 5 cm,- listwy końcowe do folii kubełkowej,- rury 110 szare, Zainteresowanych proszę o kontakt na priva.Ceny rozsądne. Oddam za darmo stal gładką 8mm (2 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 16.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam, mam do sprzedania pozostałości po budowie: - zbiornik 1000 litrów, - styropian 5 cm, - wełna URSA 12cm i 5 cm, - listwy końcowe do folii kubełkowej, - rury 110 szare, Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Ceny rozsądne. Oddam za darmo stal gładką 8mm (2 lata) Witam wszystkich serdecznie-jako debiutantka w temacie budowa-chcialabym spytac na ile ceni sie pan geodeta za wytyczenie domu wielkosci 180m? Z gory dziekuje za pomoc:) Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 16.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mam pytanko czy ktoś z was ma do oddania lub sprzedania w rozsadnej cenie czystą ziemię w okolicach Bibic gmina Zielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 17.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ) Do Krakowa 25 km. Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy. Cena do uzgodnienia. POLECAM kontakt tel. 501-047-911 lub 691332560 , IzdebnikZainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.05.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Czy ktoś ma do oddania/odsprzedania używane deski szalunkowe? długości minimum 4 m. (grubość 30-32 mm) ? Transport sobie załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 17.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Gdzie kupowaliście dobre drewno na podbitkę w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 18.05.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie-jako debiutantka w temacie budowa-chcialabym spytac na ile ceni sie pan geodeta za wytyczenie domu wielkosci 180m? Z gory dziekuje za pomoc:) Barbara Na terenie Krakowa geodeci cenią się na poziomie 600-800 PLN za dom ale cena zależna jest ilości naroży... dobrego dnia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 18.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Gdzie kupowaliście dobre drewno na podbitkę w rozsądnej cenie? tartak jędrysek 12 274 87 65 dobrego dnia J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 18.05.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Podbitke kupowałam w Batowicach na przeciwko Agromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 18.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć,Szukam tartaku lub kogoś kto ma do sprzedania deski szalunkowe i stemple (3m i 3,5m). W moim tartaku podnieśli starsznie ceny na tarcice z 300 na 580 za kubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 18.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Przyjmę lub kupię w dobrej cenie gruz (kilka wywrotek) - powinien być dosyć drobny, bez śmieci. Transport do uzgodnienia. Miejsce docelowe: Więcławice gm. Michałowice. Cześć, jak potrzebujesz jeszcze gruz mam namiary na firmę z Michałowic, wożą w rozsądnych cenach gruz (350-400pln za auto) mają takze piasek, ziemię, żwir, otoczaki. Jeżeli jestes/ście dalej zainteresowani dajcie znać na priv to podeślę numer telefonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepiszcze 18.05.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 skoro już jestesteśmy przy tartakach to może ktoś polecić/odradzić jakieś miejsce gdzie można dostać PORZĄDNĄ więźbę? Nie musi być najtańsza, byleby nie wyglądała jak zlepek trocin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 18.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Mam do sprzedania solidne stemple. Pierwszy właściciel, kupione w okolicznym salonie firmowym Luskar. Długość: 2,8 m (160 szt.) oraz 2,3 m (180 szt.). Miejsce odbioru: Michałowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 18.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 skoro już jestesteśmy przy tartakach to może ktoś polecić/odradzić jakieś miejsce gdzie można dostać PORZĄDNĄ więźbę? Nie musi być najtańsza, byleby nie wyglądała jak zlepek trocin... polecam tartak 12 / 274 87 65 termin realizacji do 2 tyg. jeśli znajdziesz coś innego proszę o kontakt (chętnie skorzystam) pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.05.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Czy ktoś ma do oddania/odsprzedania używane deski szalunkowe? długości minimum 4 m. (grubość 30-32 mm) ? Transport sobie załatwię Zakupione, tak więc zapytanie nieaktualne. Mam nadzieję, że już więcej nie będziemy potrzebowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 18.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Na terenie Krakowa geodeci cenią się na poziomie 600-800 PLN za dom ale cena zależna jest ilości naroży... dobrego dnia J Mam geodetów z za Krakowa, i ceny są o wiele niższe. tydzień temu wyznaczali teren pod budowę domku około 140m2. i skasowali 400 zeta. Jeśli chcesz to namiar dam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts