Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć, jak potrzebujesz jeszcze gruz mam namiary na firmę z Michałowic, wożą w rozsądnych cenach gruz (350-400pln za auto) mają takze piasek, ziemię, żwir, otoczaki. Jeżeli jestes/ście dalej zainteresowani dajcie znać na priv to podeślę numer telefonu.

Pozdrawiam

ja proszę o namiary ponieważ potrzebuję ziemię. Dzięki

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Mam nadzieje, że Pan Winczycki się nie obrazi, poniżej telefon do niego.

Nie wiem jak z terminami na ziemie - piasek, żwir, gruz organizuje całkiem szybko zazwyczaj w przeciągu 12/24h.

602 387 951.

Gruz (mieszany) betonowy z dużymi kawałkami taki w sam raz w drogę woził mi po 400 za auto, piasek na zasypkę po 500 za auto, dysponuje także koparką wraz z miarę pożądnym operatorem - 80 pln/h pracy.

Z czystym sumieniem mogę go polecić.

Pozdrawiam.

P.S. jak się jedzie z Michałowic do Krakowa i w Bibicach za światłami koło gimnazium skręci się w lewo i jedzie dalej do Krakowa w stronę Nowej Huty widziałem tablice "sprzedam ziemię" więc jak będziecie zainteresowani to może następnym razem zapiszę numer :)

Aaaaaa znowu zabrakło stempli na budowie...... :bash: Potrzebuję dokupić tak z 60-70 sztuk wys. co najmniej 2,5 m (najlepiej ok. 3,0 m).

Ma ktoś do odsprzedania?

Powinienem mieć około 50 szt. I chyba nawet na 3m. Część wcale nie używana. Będę dzisiaj po południu na budowie to sprawdzę.

Z innej beczki:

ma ktoś namiary na solidną ekipę od ocieplenia zewn.?

Pzdr

Mam do sprzedania solidne stemple. Pierwszy właściciel, kupione w okolicznym salonie firmowym Luskar. Długość: 2,8 m (160 szt.) oraz 2,3 m (180 szt.). Miejsce odbioru: Michałowice.

Dzien dobry,jestem zainteresowana pana stemplami o dl 2,80,prosze o namiar(tel) na adres;[email protected]

z gory dziekuje,

Barbara

Czesc

Czytam Was ale teraz już będe pisać.

Za jakiś miesiąc rozpoczynamy budowe więc najwyższa pora kupować materiały.

Bardzo proszę Pana który wcześniej pisał o przedstawicielu z Budmetu z Michałowic o namiary, czy to ten sam Pan który jest na stronie internetowej.

Gdzie kupywaliście deski szalunkowe, (północ Krakowa) i inne materiały budowlane na fundamenty gdzie było najtaniej.