anulawasz 18.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć, jak potrzebujesz jeszcze gruz mam namiary na firmę z Michałowic, wożą w rozsądnych cenach gruz (350-400pln za auto) mają takze piasek, ziemię, żwir, otoczaki. Jeżeli jestes/ście dalej zainteresowani dajcie znać na priv to podeślę numer telefonu. Pozdrawiam ja proszę o namiary ponieważ potrzebuję ziemię. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 18.05.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ja proszę o namiary ponieważ potrzebuję ziemię. Dzięki to ja też poproszę o namiary z tych samych powodów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 18.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Mam nadzieje, że Pan Winczycki się nie obrazi, poniżej telefon do niego. Nie wiem jak z terminami na ziemie - piasek, żwir, gruz organizuje całkiem szybko zazwyczaj w przeciągu 12/24h. 602 387 951. Gruz (mieszany) betonowy z dużymi kawałkami taki w sam raz w drogę woził mi po 400 za auto, piasek na zasypkę po 500 za auto, dysponuje także koparką wraz z miarę pożądnym operatorem - 80 pln/h pracy. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Pozdrawiam. P.S. jak się jedzie z Michałowic do Krakowa i w Bibicach za światłami koło gimnazium skręci się w lewo i jedzie dalej do Krakowa w stronę Nowej Huty widziałem tablice "sprzedam ziemię" więc jak będziecie zainteresowani to może następnym razem zapiszę numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 18.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Przyjmę, kupię ziemię lub gruz na działkę w Ochmanowie. Tel. 510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Aaaaaa znowu zabrakło stempli na budowie...... Potrzebuję dokupić tak z 60-70 sztuk wys. co najmniej 2,5 m (najlepiej ok. 3,0 m). Ma ktoś do odsprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 19.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Aaaaaa znowu zabrakło stempli na budowie...... Potrzebuję dokupić tak z 60-70 sztuk wys. co najmniej 2,5 m (najlepiej ok. 3,0 m). Ma ktoś do odsprzedania? Powinienem mieć około 50 szt. I chyba nawet na 3m. Część wcale nie używana. Będę dzisiaj po południu na budowie to sprawdzę. Z innej beczki: ma ktoś namiary na solidną ekipę od ocieplenia zewn.? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 19.05.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam, czy ktoś aktualnie buduje z firma pana Krzysztofa Romanka? Prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 19.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mam do sprzedania solidne stemple. Pierwszy właściciel, kupione w okolicznym salonie firmowym Luskar. Długość: 2,8 m (160 szt.) oraz 2,3 m (180 szt.). Miejsce odbioru: Michałowice. Dzien dobry,jestem zainteresowana pana stemplami o dl 2,80,prosze o namiar(tel) na adres;[email protected] z gory dziekuje, Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 19.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dzien dobry,jestem zainteresowana pana stemplami o dl 2,80,prosze o namiar(tel) na adres;[email protected] z gory dziekuje, Barbara Niestety nie mogę się "dodzwonić" na adres: '[email protected]' ani też '[email protected]'. Proszę o podanie maila jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 19.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Niestety nie mogę się "dodzwonić" na adres: '[email protected]' ani też '[email protected]'. Proszę o podanie maila jeszcze raz. A próbowałeś na o2.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 19.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Potrzebuje pilnie koparkę w Bibicach.Gdzie nie dzwonie nie ma terminów przez tydzień. Czy ktoś może mi posłać swj namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 19.05.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A próbowałeś na o2.pl ? Przepraszam-zaszla pomylka w adresie-teraz ten wlasciwy, [email protected] czekam na wiadomosc-moze byc pana nr tel kontaktowego:wiggle: dziekuje Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 19.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Może ma ktoś do odsprzedania tanio używany zbiornik 1000l ?? może być zanieczyszczony, brudny byle by był szczelny , północne okolice Krakowa, wiadomości na PW lub maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jednak znów okazało się za mało, więc ponawiam zapytanie: Czy ktoś ma do odsprzedania używane deski szalunkowe? długości minimum 4 m. (grubość 30-32 mm) ? Transport sobie załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie moge nigdzie znależć składu /firmy w której mieliby PODBITKE GAMRAT w naszych rejonach.Może ktos ostatnio kupował GAMRATA i podzieli sie informacja gdzie ją moge nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 20.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Juz odpowiedziałam na grupie wielickiej ale moge tez tutaj Możesz jechać do składu budowlanego Marka na Skotnicką 211 ale taniej znalazłam na w Trapez Carbo na Zakopiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Niureczka jeszcze raz dziękuje Doczytałam że niedawno ja robiłas wiec jesteś też świeżo po elewacji.Jaki system dawałaś (firma tynku,klei itd ,styropian ) i gdzie się zaopatrywałaś?Robie właśnie wyceny i chętnie porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkasia 21.05.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 CzescCzytam Was ale teraz już będe pisać.Za jakiś miesiąc rozpoczynamy budowe więc najwyższa pora kupować materiały.Bardzo proszę Pana który wcześniej pisał o przedstawicielu z Budmetu z Michałowic o namiary, czy to ten sam Pan który jest na stronie internetowej. Gdzie kupywaliście deski szalunkowe, (północ Krakowa) i inne materiały budowlane na fundamenty gdzie było najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 25.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Potrzebuje namiary na tani kontener na śmieci,odpady budowlane. Macie? Pomożecie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.05.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 W połowie czerwca będziemy mieli do odsprzedania 350 stempli budowlanych - długość: 2,5 - 3,0 m. Kraków Południe - Podgórze. Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts