dom w kalateach 2 26.05.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 1. Potrzebuje około 50 stempli o długości 3m - pilne. Bardzo proszę o informację na priv jeżeli ktoś ma do sprzedania - preferowany odbiór północ Krakowa (budowa Więcławice Stare). 2. Czy ktoś może mi polecić firmę, która kompleksowo wykona instalacje wod-kan, CO i gaz (solidna i niedroga oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robulencjo 26.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 1. Potrzebuje około 50 stempli o długości 3m - pilne. Bardzo proszę o informację na priv jeżeli ktoś ma do sprzedania - preferowany odbiór północ Krakowa (budowa Więcławice Stare). 2. Czy ktoś może mi polecić firmę, która kompleksowo wykona instalacje wod-kan, CO i gaz (solidna i niedroga oczywiście Co do wod-kan też szukam - południowy - zachód Krakowa. Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witajcie,Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.05.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 1. Potrzebuje około 50 stempli o długości 3m - pilne. Bardzo proszę o informację na priv jeżeli ktoś ma do sprzedania - preferowany odbiór północ Krakowa (budowa Więcławice Stare). 2. Czy ktoś może mi polecić firmę, która kompleksowo wykona instalacje wod-kan, CO i gaz (solidna i niedroga oczywiście Sprawdź na białej liście małopolskiej polecałam tak pana Rafałe Grele fajny gościu ceny konkurencyjne punkt wodny 90 a c.o 100 plus skrzynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 27.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 U nas wod-kan gaz robił Pan Adam Koterla polecam szybko ,sprawnie,konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 27.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witajcie, Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję U mnie właśnie kończą (dziś finisz) elewacji polecam Pan Janek 508 090 226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 27.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 szukam sprawdzonej, niedrogiej ekipy "dachowców" którzy aktualnie znaleźliby chwilkę na dokończenie dachu (dachówka wielkoformatowa zakładkowa więc powinno się szybko układać) - mam wykonaną więźbę, w połowie ofoliowany i ołacony dach, cały materiał na placu i cholernego nerwa na kolesi którzy od paru tygodni mnie zwodzą (mieli to już dawno skończyć ale połapali lepiejpłatne fuchy i kiszka - u mnie robili przez zimę całość a teraz już im się przestało opłacać - bo roboty jest full ;(( ) - POMÓŻCIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 27.05.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nie ma ktos z was ziemi z wykopu?Giebułów- północ Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 27.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam,mam do sprzedania pozostałości po budowie:- zbiornik 1000 litrów,- wełna URSA 12cm i 5 cm,- styropian 5 cmZainteresowanych proszę o kontakt na priva. Oddam za darmo stal gładką 8mm (2 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 28.05.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witajcie, Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję Podaje numer na ekipe od elewacji która u mnie działała. Pan Staszek: 0796 531 006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 30.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ponawiam prośbę o namiary na kontener na odpady budowlane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 30.05.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Czy ktoś z was kupował modrzew krajowy? Gdzie znaleźliście taki tartak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 30.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 W połowie czerwca będziemy mieli do odsprzedania 350 stempli budowlanych - długość: 2,5 - 3,0 m. Kraków Południe - Podgórze. Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt Witaj Basiu, skąd brałaś beton na strop? pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewb1 30.05.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witajcie, Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję polecam firmę z Michałowic, szybko tanio i starannie , ocieplali mi dom w Zagórzycach. tel.512171091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 31.05.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Poszukuje ziemi w Skawinie lub okolicy. Może ktoś ma za dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 31.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 U mnie nadszedł czas zakupu okien będę wdzięczna za wszelkie opinie, jutro zamierzam odwiedzic kilka salonów. Chyba zdecyduję się na pakiet 3 szybowy, zastanawiam się też nad ciepłą ramką, tylko czy warto dopłacać .....kurcze do końca tygodnia musze sie zdecydować a tu taki mętlki w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek066 31.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 U mnie nadszedł czas zakupu okien będę wdzięczna za wszelkie opinie, jutro zamierzam odwiedzic kilka salonów. Chyba zdecyduję się na pakiet 3 szybowy, zastanawiam się też nad ciepłą ramką, tylko czy warto dopłacać .....kurcze do końca tygodnia musze sie zdecydować a tu taki mętlki w głowie. 3 szyby, ramka ciepła niezła kombinacja Ja kupiłem Oknoplasta na Zakopiance i jest calkiem ok. Obsługa bardzo dobra i moge ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 01.06.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 czym "obkładaliście" swoje kominy? klinkier czy może żywica? zastanawiam się nad zywicą, nie wiecie gdzie mogę ją od ręki dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 01.06.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 02.06.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja kupiłem Oknoplasta na Zakopiance i jest calkiem ok. Obsługa bardzo dobra i moge ich polecić. Hej, Ja mam również okna z Oknoplastu, zamawiane w Wieliczce i .. nie polecam. Pomijam fakt, że w jednym oknie nie było śrub mocujących ramkę w oknie. Ale ogólnie z okien nie jestem zadowolona. Okna tarasowe często opadają, trzeba je regulować bo nie ma możliwości ich zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts