Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

1. Potrzebuje około 50 stempli o długości 3m - pilne. Bardzo proszę o informację na priv jeżeli ktoś ma do sprzedania - preferowany odbiór północ Krakowa (budowa Więcławice Stare).

2. Czy ktoś może mi polecić firmę, która kompleksowo wykona instalacje wod-kan, CO i gaz (solidna i niedroga oczywiście :)

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

1. Potrzebuje około 50 stempli o długości 3m - pilne. Bardzo proszę o informację na priv jeżeli ktoś ma do sprzedania - preferowany odbiór północ Krakowa (budowa Więcławice Stare).

2. Czy ktoś może mi polecić firmę, która kompleksowo wykona instalacje wod-kan, CO i gaz (solidna i niedroga oczywiście :)

Co do wod-kan też szukam - południowy - zachód Krakowa. Dzięki z góry!

Sprawdź na białej liście małopolskiej polecałam tak pana Rafałe Grele fajny gościu ceny konkurencyjne punkt wodny 90 a c.o 100 plus skrzynka .

Witajcie,

Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję

U mnie właśnie kończą (dziś finisz) elewacji polecam Pan Janek 508 090 226

szukam sprawdzonej, niedrogiej ekipy "dachowców" którzy aktualnie znaleźliby chwilkę na dokończenie dachu (dachówka wielkoformatowa zakładkowa więc powinno się szybko układać) - mam wykonaną więźbę, w połowie ofoliowany i ołacony dach, cały materiał na placu i cholernego nerwa na kolesi którzy od paru tygodni mnie zwodzą (mieli to już dawno skończyć ale połapali lepiejpłatne fuchy i kiszka - u mnie robili przez zimę całość a teraz już im się przestało opłacać - bo roboty jest full ;(( ) - POMÓŻCIE !!!!

Witajcie,

Potrzebuje namiary na ekipe od elewacji (dodatkowo podbitka + ocieplenie balkonów). Umówiona ekipa wystawiła nas do wiatru a mamy już wszystko gotowe. Dom jest w Biskupicach k/ Wieliczki. Z góry dziękuję

Podaje numer na ekipe od elewacji która u mnie działała.

Pan Staszek: 0796 531 006

Witajcie,

polecam firmę z Michałowic, szybko tanio i starannie , ocieplali mi dom w Zagórzycach. tel.512171091

U mnie nadszedł czas zakupu okien :) będę wdzięczna za wszelkie opinie, jutro zamierzam odwiedzic kilka salonów. Chyba zdecyduję się na pakiet 3 szybowy, zastanawiam się też nad ciepłą ramką, tylko czy warto dopłacać .....kurcze do końca tygodnia musze sie zdecydować a tu taki mętlki w głowie.

U mnie nadszedł czas zakupu okien :) będę wdzięczna za wszelkie opinie, jutro zamierzam odwiedzic kilka salonów. Chyba zdecyduję się na pakiet 3 szybowy, zastanawiam się też nad ciepłą ramką, tylko czy warto dopłacać .....kurcze do końca tygodnia musze sie zdecydować a tu taki mętlki w głowie.

3 szyby, ramka ciepła niezła kombinacja :) Ja kupiłem Oknoplasta na Zakopiance i jest calkiem ok. Obsługa bardzo dobra i moge ich polecić.

Ja kupiłem Oknoplasta na Zakopiance i jest calkiem ok. Obsługa bardzo dobra i moge ich polecić.

Hej,

Ja mam również okna z Oknoplastu, zamawiane w Wieliczce i .. nie polecam. Pomijam fakt, że w jednym oknie nie było śrub mocujących ramkę w oknie. Ale ogólnie z okien nie jestem zadowolona. Okna tarasowe często opadają, trzeba je regulować bo nie ma możliwości ich zamknięcia.