Renia77 20.06.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 WitamJuż w prawdzie kiedyś o tym pisałam:)...mam do sprzedania stemple po budowie (gmina Kocmyrzów) w ilości i długości: 1 szt. – 5,70 m 36 szt. – 3,50 m 27 szt. – 2,40 m 80 szt. – 2,25 m 20 szt. – 1,50 m Cena do negocjacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BL75 20.06.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Kryspinów. Stemple - 120 szt, deski szalunkowe (32mm) - około 3 kubików. Transport we własnym zakresie. Wstępnie ma to już ktoś kupić, ale jak nie potwierdzi do niedzieli wieczór to drewno będzie do odebrania od poniedziałku. Drewno jest do odebrania w Kryspinowie, ceny do ustalenia. aha, stemple mają wymiar 2,80-3 m. Więcej szczegółów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 21.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam -szukam w miarę taniego piasku pod wylewkę w okolicach Wieliczka -Bochnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotgier 22.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Szukam używanych drzwi metalowych (najprostszych, natańszych), które mógłbym zamontować w otworze drzwiowym 104 x 210 (jeżeli byłyby trochę mniejsze to mogę trochę zamurować). Drzwi służyłyby tymczasowo jako drzwi wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziamro 23.06.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 My ostatnio dostaliśmy ofertę 25zł/m2 cem-wap bez materiału.... Ale zdecydowaliśmy się na ekipę w cenie 20zł/m2 cem-wap bez materiału. My robiliśmy w październiki 2010 za 25zl z materiałem ! ? ! ? Czy tak się mogło zmienic ... Robił nam polecany tu Pan Żmuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 23.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 U nas od wtorku przydomowa oczyszczalnia po wielu poszukiwaniach solidnej firmy.Z innej beczki może ktoś w gm.Michałowice potrzebuje gruz(kostki betonowe) chętnie oddam sporo.zainteresowanych proszę o inf na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 24.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 My robiliśmy w październiki 2010 za 25zl z materiałem ! ? ! ? Czy tak się mogło zmienic ... Robił nam polecany tu Pan Żmuda Ja robiłem w tym miesiącu tynki cem-wap w cenie 24 zł/m2 z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaktokto 27.06.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Czesc, nie macie moze jakichs pomyslow skad zalatwic w gminie Michalowice (na polnoc od Krakowa) material do wrzucenia w mur oporowy i fundament ogrodzenia oprocz betonu? Mam bardzo duzo muru do zalania (lacznie pewnie ze 20-30m3) i szukam tanszej alternatywy niz 100% cementu i piasku wylewanego recznie z betoniarki. Jakis tani kamien nie wiekszy niz 15cm? Moze jakis niewielki betonowy gruz?Jezdze za gruzem, ale wszyscy maja ogromne kawaly, a zeby to mialo sens musialaby to byc naprawde niewielka frakcja. Dzieki za wszelkie rady i namiary, transport i zaladunek oczywiscie jestem w stanie jakos zorganizowac.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek73 27.06.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam Poszukuję uzywanych desek szalunkowych 32mm, ok. 3 m3. Najlepiej z wsch. lub południowej strony Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 27.06.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam, gdzie kupowaliście ostatnio najtaniej pustaki 25 wienerberger? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 27.06.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Cześć,JA pustaki kupowałem cały czas w Budmet ten na górze Michałowic koło Komory, polecam ten skład a zwłaszcza Pana Mariusza.Poszukuję ekipy dekarskiej do wykonania dachu z blachy płaskiej, na rombek oraz tanio kozy do ogrzania budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 27.06.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Czesc, nie macie moze jakichs pomyslow skad zalatwic w gminie Michalowice (na polnoc od Krakowa) material do wrzucenia w mur oporowy i fundament ogrodzenia oprocz betonu? Mam bardzo duzo muru do zalania (lacznie pewnie ze 20-30m3) i szukam tanszej alternatywy niz 100% cementu i piasku wylewanego recznie z betoniarki. Jakis tani kamien nie wiekszy niz 15cm? Moze jakis niewielki betonowy gruz? Jezdze za gruzem, ale wszyscy maja ogromne kawaly, a zeby to mialo sens musialaby to byc naprawde niewielka frakcja. Dzieki za wszelkie rady i namiary, transport i zaladunek oczywiscie jestem w stanie jakos zorganizowac. Pozdrawiam Tomek Poszukaj wcześniej podawałem namiar na człowieka z Michałowic, ktróry w dobrych cenach organizował mi piasek, źwir, gruz - pewnie coś by Ci wykombinował, jak nie znajdziesz namiarów pisz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.H.O.W. 27.06.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 WItam Krakowskich Inwestorów Rozpoczynamy przygodę w Piekarach gm. Liszki (50°1'45''N, 19°47'32''E lub 50.029313°N, 19.792358°E) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 27.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 27.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Renata.W ja podobnie jak przedmówcy polecam Budmet w Michałowicach- miałam do czynienia z kierownikiem- Przemkiem Furgałem i bardzo polecam. Natomiast nr 1 w jakości obsługi jest dla mnie Luskar w Zielonkach i Paweł Pogan- szybko-na telefon-zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olakajo 28.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam, Czy ma ktoś może na zbyciu BETONIARKĘ 150 l / 250 l trzy fazową, CHĘTNIE KUPIĘ, potrzebuję też skrzynki na bezpieczniki 3x18 modułów.500267714okolice Krakowa lub Proszowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_szymen_ 28.06.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam. Zabieramy się za fundamenty. Wśród ostatnich postów nie znalazłem tematy cen materiałów. Ze względu, że szukam obecnie jakiś tanich, sprawdzonych hurtowni bardzo proszę wszystkich i jakieś wskazówki i namiary. BETON - cena i gdzie?DESKI SZALUNKOWE - cena i gdzie?STAL - cena i gdzie?BLOCZKI SZALUNKOWE - cena i gdzie? buduje na pół-wsch od krakowa. okolice michałowic kocmyrzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 28.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Szymen jak robiłem stope i wieniec lany a sciany fundamentowe z bloczków, wyszło taniej niż szalować ściany, całość materiału (oprócz betonu) z Bud-met z Michałowic, stal przywieźli gdzieś z innego składu z Krakowa, ceny stali też dostałem też od nich, od innych składów z Krakowa o jakieś parę tysięcy byli tańsi. Deski szalunkowe - część z tartaku w Masłomiącej a część z innego w zależności od ceny za kubik - deski mocno poszły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 28.06.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Pilna potrzeba...Wykraczył mi się właśnie tartak, w którym zamówiłem więźbe, proszę o namiary na solidne tartakiCały czas poszukuję także dekarzy do wykonania pokrycia z blachy płaskiej Ruuki.Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 28.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Pilna potrzeba... Wykraczył mi się właśnie tartak, w którym zamówiłem więźbe, proszę o namiary na solidne tartaki Cały czas poszukuję także dekarzy do wykonania pokrycia z blachy płaskiej Ruuki. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. podaję namiary na faceta z Kasiny- my u niego zamawialiśmy deski i więźbę 888819051 jeśli chodzi o dach zadzwon do Ryska- 888256793, robił u nas i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts