oz69 01.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Sprawdź Dachnet Myślenice; Jana III Sobieskiego 42 12 272 40 51 i daj znać co to za firma na stoczniowców jest pozdr J Javiant dzieki za rade. jak bed emiał cene z Myslenic dam znać.. a firma ze stoczniowców to SAWA http://www.sawa.krakow.pl/page/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 01.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Przyjmę lub kupię niedrogo ziemię (bez śmieci) na działkę – okolice Wieliczki.Nie posiadam transportu.Tel. 602 449 980 Sprzedam stemple budowalne, ok.170 sztul, dł. 2.80. Cena 4zł za sztuke602 449 980odbiór we własnym zakresieokolice wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkraszan 01.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Sprzedam skrzynkę na rozdzielnicę budowlaną, tzw. ERBETKĘ, tzw. prowizorkę budowlaną.Skrzynkę używałem na budowie, po zamontowaniu w środku rozdzielnicy podobnej do takiej:http://allegro.pl/rozdzielnica-budowlana-erbetka-b-18-380-2-lodz-i1678842397.htmljest najtańszą opcją zasilania placu budowy.Skrzynka jest odmalowana, posiada blache ktora po zamontowaniu w środku pozwala na swobodne przykręcenie potrzebnych elementów lub gotowej rozdzielnicy.Zdjecia moge przeslac na prv. Odbiór Kraków/Wieliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 02.07.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Odsprzedam 3 op.Styropian Teroorganika Standard dach-podłoga 5 cm....gratis dołoże 2 niepełne paczki.gm.Michałowice.kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 02.07.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Gataa u mnie 37 zł robocizna ocieplenie poddasza wełna 30 cm.Może ktoś się wypowie czy dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 02.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam czy ktos ostatnio z forumowiczow robil u siebie instalacje elektryczna.Chcialbym sie dowiedziec ile placiliscie za materialy i gdzie mozna najtaniej kupic caly asortyment.Prosze o ceny bez robocizny.Pozdrawiam Wszystkie kable, tj. 3x2,5 ; 4x1,5 ; 2x1,5 kupiłem na Allegro. Razem z ceną dostawy byli duzo bardziej konkurencyjni niż hurtownie elektryczne. Widziałem promocję niektórych kabli w Elstarze na Saskiej. Bezpieczniki kupiłem w Elstarze na zasadzie, że miałem ofertę z Allegro i z nimi dyskutowałem. W większości wypadków doszliśmy do porozumienia. Nie chciałem kupować tego przez Allegro, by mieć możliwość zwrotu (faktura korekta). Uziom i akcesoria do niego kupiłem również w Elstarze. Biały montaż - po ostrej negocjacji cen wybrałem osprzęt OSPEL i kupiłem go w Akkopie. O ile pamiętam dostałem upust 35% w stosunku do cen cennikowych. Jak chcesz dobrze kupić, niestety wymaga to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 02.07.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Gataa u mnie 37 zł robocizna ocieplenie poddasza wełna 30 cm.Może ktoś się wypowie czy dużo czy mało? Cena jest dobra. Czasami można znaleźć jeszcze kilka zł taniej. Ale... Ważniejsze jest to czy dobrze robią. Na jakim ruszcie - pojedyńczy, podwójny. Przypilnuj by dobrze była położona wełna zanim przykręcą regipsy, szczególnie na skosach. Potem to już ciężko jest to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gataa 02.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Cena jest dobra. Czasami można znaleźć jeszcze kilka zł taniej. Ale... Ważniejsze jest to czy dobrze robią. Na jakim ruszcie - pojedyńczy, podwójny. Przypilnuj by dobrze była położona wełna zanim przykręcą regipsy, szczególnie na skosach. Potem to już ciężko jest to sprawdzić Rozumiem, ze podana cena jest z welna, montazem i szpachlowaniem na "gotowo' pod malowanie. Ja na razie dostalam ceny 45pln do 55pln za robocizne, a z materialem za 130pln? Duzo, mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olakajo 02.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Chętnie kupie betoniarkę 3 fazową 150 litrów pojemności roboczej okolice Krakowa/Proszowic, oczywiście w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonzokrak 03.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witaj jeśli jeszcze nie kupiłeś kozy to mam do odsprzedania + 2 rury proste 100cm +2kolana 90:D Pozdrawiam GonzokrakCześć, JA pustaki kupowałem cały czas w Budmet ten na górze Michałowic koło Komory, polecam ten skład a zwłaszcza Pana Mariusza. Poszukuję ekipy dekarskiej do wykonania dachu z blachy płaskiej, na rombek oraz tanio kozy do ogrzania budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 04.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 gdzie najtaniej kupowaliście wełnę 20-tke do ocieplenia dachu? Poszukuje namiarów tel i cenowych na kogoś od wylewek. Proszę o jakieś info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 04.07.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 kiziorowo wylewki p.Rafał 504213409....naprawde polecam....więcej info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 04.07.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 CześćDziś dostałem wycenę robocizny dachu z blachy płaskiej, 35 pln za m2, ktoś z Was zna może inne ceny ? Chciałbym porównać czy to dużo czy też mało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 04.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cześć, Gdzie kupowaliście gotowe płyty podmurówki i łączniki do podmurówek? Czy ktoś może polecić niedrogą solidną ekipę do ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamiatko 04.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Sprzedam stemple budowlane. Okolice Modlnicy.Ilośc: ponad 200Wielkość: 2.7. do 3.5m.Cena: 4 zł za sztukękontakt:507187723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puszek1964 04.07.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam Muszę zrobić wjazd na działkę -skarpa ok.3m-trzeba wybrać ziemię na szer.4 m ,wysypać kamieniem Potrzebuję wykonawcy -gm.Zabierzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 04.07.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Puszek1964... pisałem wcześniej namiary na operatora z Michałowic, ma także kilka wywrotek i stały kontakt z kilkoma dostawcami kruszywa. Możesz także znaleźć u niego gruz w dobrej cenie. Jak nie znajdziesz namiaru we wcześniejszych postach to daj znać na prv.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 04.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 BBernard jakiś czas temu oferowałeś wełna do sprzedaży...jeśli aktualne daj znać...a może zdradzisz gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.07.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ...a ja miałem problem, cena wiadomo że wyższa bo płacisz osobno za transport i pompę i byłem na to przygotowany, ale mi powedzieli czas oczekiwania 1 tydzień więc to tak samo jakby mi powiedzieli "spadaj na drzewo ze swoimi wieńcami". EDIT: tytułem sprostowania - mój przypadek dotyczy cembetu na Zawiłej w Krakowie... My akurat nie mieliśmy problemu z Cembetem z Zawiłej, pomimo, że co kilka dni przywoziliśmy po 1,5m3 zaprawy czy betonu.... Ale informowaliśmy o tym 3 dni wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 My akurat nie mieliśmy problemu z Cembetem z Zawiłej, pomimo, że co kilka dni przywoziliśmy po 1,5m3 zaprawy czy betonu.... Ale informowaliśmy o tym 3 dni wcześniej. Też zamawiałam na Zawiłej bez problemu raz nawet lali u mnie do 22.30 .Poprostu dzwoniliśmy z 2 dni wcześniej ,w sezonie z dnia na dzień coś zamówić jest ciężko przecież wszyscy w koło leją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts