lepiszcze 07.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no to świetnie że wam tak łatwo poszło ale jak widać nie ma na to reguły bo w miom przypadku okres oczekiwania był znacznie dłuższy niż 3 dni a chyba sami wiecie że to jest raczej nie do przyjęcia na budowie, na szczęście jest więcej betoniarni i załatwiłem co chciałem ale niesmak mi pozostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 07.07.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 agrafka8, posłałem Ci odpowiedz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 08.07.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Sprzedam styropian TermoOrganika Silver dach-podłoga 5 cm (4 paczki) oraz wełnę URSA 12 cm i 5 cm (po 30m2) lokalizacja gmina Zielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 08.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam,czy ktoś z Was kupował parapety drewniane w Krakowie lub okolicy?Jakieś namiary?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 09.07.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam, czy ktoś z Was kupował parapety drewniane w Krakowie lub okolicy? Jakieś namiary? Pzdr Swego czasu,jak interesowałem się oknami ,trafiłem do AKORDu na Wielicką .Z tego co pamiętam były tam też w sprzedaży parapety drewniane.Spróbuj tam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 10.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ponawiam zapytanie ... Cały czas szukamy kozy do ogrzania budynku w SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 12.07.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 WitamPotrzebuję pomocy w temacie zgody sąsiada na przeprowadzenie mediów przez jego działkę. Nic nie wygooglowałem a wybieram sie z "załącznikiem" i zgodą żeby mi podpisał (chodzi o gaz,wode i prąd). Jesli macie jakieś wzory, to proszę o podesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackraven 12.07.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam Potrzebuję pomocy w temacie zgody sąsiada na przeprowadzenie mediów przez jego działkę. Nic nie wygooglowałem a wybieram sie z "załącznikiem" i zgodą żeby mi podpisał (chodzi o gaz,wode i prąd). Jesli macie jakieś wzory, to proszę o podesłanie. Podaj maila to przesle przykladowe pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 13.07.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Rozumiem, ze podana cena jest z welna, montazem i szpachlowaniem na "gotowo' pod malowanie. Ja na razie dostalam ceny 45pln do 55pln za robocizne, a z materialem za 130pln? Duzo, mało? No tak. Cenę podałem ze szpachlowaniem szczelin, ale bez zaciągania gładzi po całości. Z tym kosztuje 40zł u tej ekipy gdzie mnie mają robić. Jeżeli chodzi o materiał - najlepiej wejść na allegro, wpisać Isover czy inną wełnę szklaną i zaznaczyć Kraków. Wyskoczą Ci ceny. Ostatnio w Krakowie widziałem 2 sprzedawców. Ruszty, płyty gips-karton kupowałem osobno na składzie. Nie wiem ile kosztuje to z materiałem. Wejdź na stronę Norgipsu, ja na składzie dostałem ich ulotkę z przeliczeniem materiałów na m2 ile trzeba ich mieć (łączniki, profile itd). Ewentualnie możesz wysłać zapytanie na skład, by zestawili ci materiały na sufit 100m2. Gamma na Biskupińskiej powinna ci to odesłać e-mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 13.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 WItam Szukam kamieniarza albo jakieś hurtowni gdzie kupiłabym ładny i w sensownej cenie granit na parapety wewnętrzne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 13.07.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 WItam Szukam kamieniarza albo jakieś hurtowni gdzie kupiłabym ładny i w sensownej cenie granit na parapety wewnętrzne? Pozdrawiam Ja brałem stąd http://parkier.pl/ zarówno wew. jak i zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-D 13.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam Sprzedam stemple i kantówkę - raz użyte.Odbiór w Garliczce k. Zielonek.tel. 510 001 186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 14.07.2011 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam Was serdecznie:) dopiero teraz znalazłam krakowską grupę budującą:)więc jestem u siebie:)mieszkam na osiedku domków w Krakowie,własnie robimy dach domu rodziców mojego męza,ekipy którą nam to robi nie polecam ,wiec juz mogę dac pewna cenną wskazówke:)jeszcze raz witam Was wszystkich serdecznie:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkasia 14.07.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 czesc Marcin jakiej długości masz stemple i ile ich masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 14.07.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich Czy ktoś z Was robił już przydomową oczyszczalnie zamiast szamba?? Potrzeba mi pare informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 14.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich Czy ktoś z Was robił już przydomową oczyszczalnie zamiast szamba?? Potrzeba mi pare informacji. Ja robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Czy wiecie może gdzie w Krakowie dostanę od ręki styropian Termoorganika PLATINUM fasada 12cm ? Potrzebuję jedynie 8 paczek, dlatego najchętniej kupiłabym bezpośrednio w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbijar 15.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam,czy na tej Grupie jest ktoś, kto by mógł polecić dobrą ekipę, która wybuduje dom w okolicach Niepołomic ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 15.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Czy wiecie może gdzie w Krakowie dostanę od ręki styropian Termoorganika PLATINUM fasada 12cm ? Solmat handluje termoorganiką. Ale musiałem czekać 2-3 dni, dlatego zdecydowałem się kupić w Baumax'ie na Igołomskiej - 12cm, ale innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 15.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 czesc Marcin jakiej długości masz stemple To bardzo osobiste pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts