michalowice 22.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzięki za wyjaśnienie sprawy... Czyli jestem w d..ie i czeka mnie zabawa w fundowanie zjazdu powiatowi i sąsiadowi :/ Macie może kogoś godnego polecenia z okolic Michałowic-Więcławic-Goszczy, kto by mi taki zjazd kompleksowo zrobił? Wyślę namiary na PRV... nie wiem czy się podejmie ale ma sprzęt, dostęp do materiałów... zadzwonisz to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 24.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć,Potrzebuje wybrać wełnę na docieplenie dachu, 20cm między krokwie + 5cm na wierzch.... Jakiego producenta i którą wełnę wybrać.. ktoś ocieplał niedawno ?Będziemy wdzięczny za info.P.S. Mamy do sprzedania stemple (raz używane). Pozdrawiamy Kasia i Piotrek<<<Nasz dziennik budowy>>> <<<Zdjęcia>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 26.11.2011 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 WitamMacie może namiary na ekipę dwóch dobrych murarzy tutaj u Nas w okolicach lub nawet kogoś z dalszych stron. Nie nastawiam się na wielosobową ekipę tylko kogoś kto dobrze poprowadziłby budowę. Pomocników chcę zorganizować już we własnym zakresie. Proszę dajcie znać jakbyście coś wiedzieli lub ktoś taki budował Wam domek i byliście z tego zadowoleni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 28.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja będę się dziś widział z szefem mojej ekipy.. nie wiem czy się podejmą bo raczej robią wszystko sami.. ale zapytać warto, zwłaszcza, że jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 28.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Mam do ułożenia 30 m2 kostki brukowej w Bibicach. Mój bob budowniczy leczy dysk który mu wyskoczył, w związku z tym nie wybrukuje już całej kostki ale szukam kogoś kto mi niedrogo zrobi sam dojazd do grażu czyli te 30 m2. Resztę zrobię jak wróci bob:), jest tańszy niż brukarze. Czy ktoś dałby mi namiar na fachowca od kostki który np. wsparty pomocnikiem (moim lub swoim) wybrukował by mi 30 m2? Taki żeby mnie wyszło mniej niż 40zł za m2 za robociznę jak to chcą brukarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 28.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 PILNIE POSZUKUJĘ:- wykonawcy instalacji el.- projektanta szamba i od razu samego szamba i kogoś kto je zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackraven 29.11.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Potrzebuje piasek zasypowy do fundamentów (ok. 15-20 m3) Cena do 30 zl/m3 z transportem. Miejsce Skawina. Ma ktoś jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 30.11.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mam do ułożenia 30 m2 kostki brukowej w Bibicach. Mój bob budowniczy leczy dysk który mu wyskoczył, w związku z tym nie wybrukuje już całej kostki ale szukam kogoś kto mi niedrogo zrobi sam dojazd do grażu czyli te 30 m2. Resztę zrobię jak wróci bob:), jest tańszy niż brukarze. Czy ktoś dałby mi namiar na fachowca od kostki który np. wsparty pomocnikiem (moim lub swoim) wybrukował by mi 30 m2? Taki żeby mnie wyszło mniej niż 40zł za m2 za robociznę jak to chcą brukarze? BBernard zadzwoń i zapytaj bo nie wiem jak z czasem stoi, ale powinno być tanio Grzegorz Sarek tel.502 155 357, możesz się na mnie powołać Łukasz Kasprzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 30.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Potrzebuje piasek zasypowy do fundamentów (ok. 15-20 m3) Cena do 30 zl/m3 z transportem. Miejsce Skawina. Ma ktoś jakieś namiary? Przy tej ilosci moze byc ciezko - z tego co pamietam, chcieli za wywrotke ok. 400 zl - w czerwcu, a benzyna raczej nie potaniala od tej pory. Jak masz jakichs koparkowych z okolicy, to po nich podzwon; oni powinni najpredzej cos wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 30.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 blackraven...To jest numer do człowieka od którego ja brałem piasek do zasypywania fundamentów... nie wiem po ile teraz bierze... jak brałem od niego w czerwcu po 400 za auto.602 387 951. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackraven 01.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dzieki za rady. Bede dzwonił Natomiast czasami udaje sie znalezc piasek w dobrej cenie. W czerwcu kupilem wywrotke piasku zasypowego 15m3 za 160zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Czy ktoś jest zainteresowany cegłą pełną ? Zostało nam 2,5 palety. Na palecie ok. 350 sztuk. Mamy także pustaki Porotherm 25 P+W. Więc jak ktoś jest chętny, to czekam na info Odbiór: Kraków - Południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 01.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jestem na etapie bio-oczyszczalni i szukania dobrej ekipy, która mi ją wykona (pewnie dopiero na wiosnę). Trafiłem na ciekawego gością działającego w ramach biura Twój-Instalator (?). Opcje mam bardzo interesującą, bo zaproponował mi zrobienie oczyszczalni ze studnią chłonną będącą także zabezpieczeniem zbiornika na deszczówkę. Do tego może mi rozwiązać sprawy wewnętrznego rozprowadzenia wentylacji GWC, zrobić instalacje CO z podłogówką na piecu kondensacyjnym jednego z preferowanych przeze mnie producentów (przedstawiciel), a nawet poprowazić instalację centralnego odkurzacza. Ogólnie rzecz biorąc człowiek-orkiestra, z którym kompleksowo załatwiłbym wiele tematów, ALE... nie mogę znaleźć żadnych opinii nt jego pracy. Stąd pytanie do was: Miał ktoś do czynienia z p. Robertem Żelichowskim? Będę wdzięczny za wszelkie opinie.Ewentualnie podajcie jakieś ciekawe kontakty na te tematy... proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 02.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cześć,Czy ktoś z Was ostatnio wykonywał lub wykonuje ocieplenie dachu... chciałbym porównać cenę robocizny.. mnie moi fachowcy rzucili wywoławczo 70pln/m2 za ocieplenie wełną + położenie płyt (bez materiału).Będę wdzięczny z info na prv lub tu na forum.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 02.12.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cześć, Czy ktoś z Was ostatnio wykonywał lub wykonuje ocieplenie dachu... chciałbym porównać cenę robocizny.. mnie moi fachowcy rzucili wywoławczo 70pln/m2 za ocieplenie wełną + położenie płyt (bez materiału). Będę wdzięczny z info na prv lub tu na forum. Dziękuje Drogo, dwa lata temu płaciłem coś około 40-50zł. Ceny aż tak się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 03.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 WitamCzy ma ktoś do odsprzedania kabel 4x2,5mm2 możliwie jak najdłuższy? Ewentualnie jeszcze mam zapytanie o YDYp 3x2,5mm2. Jakby komuś zostało z budowy (w dużych ilościach), to niech da znać. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 04.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Michalowice...u mnie 2 miesiace temu ocieplenie poddasza 2 warstwy welny plus polozenie plyt znacznie taniej...ekipe moge polecic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 04.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Michalowice...u mnie 2 miesiace temu ocieplenie poddasza 2 warstwy welny plus polozenie plyt znacznie taniej...ekipe moge polecic.... Witam , możesz podac namiary na tych panów od ocieplenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 04.12.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam , potrzebuję kupić styropian 15 cm. na elewację . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 04.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Michalowice...u mnie 2 miesiace temu ocieplenie poddasza 2 warstwy welny plus polozenie plyt znacznie taniej...ekipe moge polecic.... Witam- to ja poprosze namair na ta ekipe-chcialabym zeby zaatakowali w lutym- dziekuje z gory za info, [email protected] Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts