Zbigniew74 21.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cześć, Jesteśmy na etapie wyboru firmy, która wykona nam szambo, mamy jedną ofertę z polecenia: 3500 pln za 10m3 szambo razem z wykonastwem i podłączeniem do sieci kanalizacyjnej domu. Proszę dajcie znać czy macie jakieś firmy godne polecenia i czy ktoś z Was ostatnio robił szambo i czy ta cena jaką mamy jest ok. Będę wdzięczny za info tu albo na PRV> Czyli oczyszczalni nie robicie? Szambo to miesięczny koszt wywozu ok. 130zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 21.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie za bardzo mamy miejsce...a z drugiej strony....Ktoś robił ostatnio - jaki jest orientacyjny koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamiatko 21.03.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mam do oddania pozostałe po budowie pustaki Leier 25 (około 30) i 11,5 (około 20). Jeżeli ktoś chętny to niech pisze na priva. Odbiór: Tomaszowice koło Modlnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 21.03.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cześć, Jesteśmy na etapie wyboru firmy, która wykona nam szambo, mamy jedną ofertę z polecenia: 3500 pln za 10m3 szambo razem z wykonastwem i podłączeniem do sieci kanalizacyjnej domu. Proszę dajcie znać czy macie jakieś firmy godne polecenia i czy ktoś z Was ostatnio robił szambo i czy ta cena jaką mamy jest ok. Będę wdzięczny za info tu albo na PRV> Ja kupiłem szambo w firmie rombet z luborzycy. za 5m3 z montarzem zapłaciłem 2300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 21.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 I jeszcze jedno... szukamy firmy do tynków gipsowych, może podzielicie się informacją ile Was kosztowały takie tynki za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 22.03.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam , poszukuję firmy do wykonania instalacji centralnego odkurzacza w Krakowie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 22.03.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 I jeszcze jedno... szukamy firmy do tynków gipsowych, może podzielicie się informacją ile Was kosztowały takie tynki za m2 ? 2009 rok, 21zł/m na gotowo z materiałem, za cementowo-wapienne tyle samo, mam w piwnicy. Cena oczywiście brutto bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 22.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzięki,Mnie wilyczyli 839m2 gipsu po 23zl, oraz 69m2 cem-wap po 25zl, razem 21 tys pln też brutto bez FV... Muszę więc jeszcze ponegocjować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 22.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam , poszukuję firmy do wykonania instalacji centralnego odkurzacza w Krakowie . Pozdrawiam Zapytam mojego Elektryka - podobno robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 22.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Czy możecie polecic kogos sprawnego , obrotnego i przystepnego cenowo do wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 22.03.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 I jeszcze jedno... szukamy firmy do tynków gipsowych, może podzielicie się informacją ile Was kosztowały takie tynki za m2 ? Ja robiłem gipsówki i troszke cem-wap dwa tygodnie temu.Robiła mi to firma IDEA-BUD Jacek Tabaszewski 794545964. Byłem z nich bardzo zadowolony. Płaciłem po 22zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 23.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam. Potrzebuję solidnej firmy zajmującej się oczyszczalniami. Jakieś doświadczenia, solidna firma będę zobowiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 23.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam poszukuję ekipy do wybudowania domu sso projekt M-131 Konrada Matuszewskiego Moge z usmiechem polecic ekipe p.Niedzwiedzia-z Krakowa,czysto ,dokladnie ,dobra szkola tradycyjnego budowania-nasza "Agnieszka" z MG Projekt moze swiecic jako przyklad(Maslomiaca), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 24.03.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 WitamKupię przyczepkę samochodową zarejestrowaną tak w cenie do 1500 zł. Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to proszę o kontakt.Tel. 510463095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 24.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Cześć,Będziemy wdzięczni na namiary na podłogi, marzą nam się deski na legarach może ktoś ma jakąś firmę lub namiar do polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 24.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam. Gdzie w okolicy Wieliczki/Dobczyc można kupić w dobrej cenie deski szalunkowe? Więc dla zainteresowanych - mam kilka pozostałości po stanie surowym, i tak: Deski podwójne na ścianę kolankową(szalunek), około 60szt w cenie 2zł za szt - wysokość 74cm, szerokość, tak żeby zakryła 25cm więc około 30 - mają powiercone otwoty wiertłem 7 na drut lub szpilki http://kornatka.strefa.pl/deseczki.JPG Deski szalunkowe, używane do płyty - długość od 2-5,5m. Najwięcej takich 3-4m. Bez gwoździ, niektóre zupełnei czyste, podkładałem folię - zobacz zdjęcia w mojej budowie, inne brudne najwyżej z jednej strony. Mam ich około 3,3 kubika. Cena za całość - 430 zł: http://kornatka.strefa.pl/deski.JPG Giętarkę razem ze stolikiem lub osobno. Można w niej giąć druty do 12mm ale doradzam do 10. To jest z takich tańszych. Zapłaciłem za nią 150 zł. Sprzedam za 60zł samą lub 120 ze stolikiem. Stolik nadaje sie również do cyrkulatki - zresztą od niej pochodzi. Do stolika dospawałem profil na 180 cm który wyrównuje drut przed zagięciem(cena jak za złom, więc jak oddasz - nic nie stracisz - stolik waży ok 50kg): http://kornatka.strefa.pl/gietarka.JPG Następnie: 28 szt stempli o długościach od 285 - 350cm. Najwiecej takich około 3m. Dwie sztuki po 2m, kilka po 3,5m - z pod balkonów - te przypominają łaty o przekroju 8x8cm. cena 3zł za szt http://kornatka.strefa.pl/stemple.JPG oraz stos desek o dł od 90-170cm. Idealne np na szalunek schodów. Jest ich ponad kubik. Cena 80zł: http://kornatka.strefa.pl/krotkiedeski.JPG Kontakt na emaila (jeśli chcesz więcej zdjęć) lub 604 590 553, po 15.00. Możliwy transport po wcześniejszym uzgodnieniu i oględzinach. Odbiór osobisty w m.Kornatka k/Dobczyc Jeżeli uważasz, że drogo - przyjedź, zobacz - dogadamy się... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 28.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam, Ja tez chce sie pozbyc (tanio)- desek (okolo 7 kubików)- Dachówka Angoba Koramik Cosmo tel. 691 353 279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 28.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 witam, chetnie kupie garaz blaszak po budowie w okolicach Krakowa, a najlepiej w gm. Kocmyrzów . I jeszce pytanie do budowniczych - gdzie najlepiej obecnie cenowo mozna kupic stal i protherm 25 - i jakie ceny??? dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 28.03.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Już raz wrzucałem, ale może teraz ktoś dach planuje... Więc, zostały mi 3 kominki wentylacyjne ceramiczne z kolekcji dachówki Creaton Harmonie Neu w kolorze łupka angobowane - model Signum typ A.Są całkowicie nowe, przyjechały na palecie i przeleżały miesiąc na budowie. Jedynie opakowanie kartonowe "straciło na świeżości", ale same kominki i giętkie przewody przyłączeniowe są nietknięte. Naturalnie cena konkurencyjna. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 28.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pani Halina Chwastek - podłogi drewniane - Słomniki - czy ktoś słyszał o tej pani lub z nią współpracował? Szukamy podłóg drewnianych na legarach (w starym stylu, tak jak kładziono je dawniej, deski jednej długości). http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=108495&d=1332970060Prosimy o informacje, może ktoś z Was układał ostatnio podłogę, ma lub zna firmę/parkieciarzy godnych polecenia - będziemy wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts