JarekKRK45 07.04.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam , czy Twój mąż wykonuje adaptacje poddasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 07.04.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam , czy Twój mąż wykonuje adaptacje poddasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 07.04.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 tak,robi.Jeśli chciałby Pan zobaczy efekt prac,proszę zadzwonić.Myślę że właściciel poprzedniej pracy mojego męża zezwoli na oglądnięcie pracy wykonanej już,bo wiem że dom jest jeszcze nie zamieszkały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agso193 09.04.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 A kto tu mowi o zwalaniu winy ja tylko rady szukam... i tak osobiscie jeszcze zapytamy w gminie jak to jest... a jak zdecydujemy sie na szarosci to słyszałam, ze w razie problemow mozna np napisac odwołanie podpierajac sie fotami domow, ktore maja taki dach. zobaczymy jak to bedzie Witam! Post z wątpliwościami odnośnie grafitowego dachu po prostu spadł mi z nieba. Mam dokładnie ten sam problem. Zamierzamy budować domek też w gminie Kocmyrzów-Luborzyca i chcemy dach grafitowy. Zapis w planie zagospodarowania przestrzennego o kolorach dachów dosłownie spędza mi sen z powiek. Jak interpretować ten zapis.."kolorystyka dachów powinna być utrzymana..."no właśnie chodzi o to słowo "powinna" to "musi" czy "może"? Bardzo proszę o jakąś informację, jeśli już ustalicie jak to obejść, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manager1 09.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam! Post z wątpliwościami odnośnie grafitowego dachu po prostu spadł mi z nieba. Mam dokładnie ten sam problem. Zamierzamy budować domek też w gminie Kocmyrzów-Luborzyca i chcemy dach grafitowy. Zapis w planie zagospodarowania przestrzennego o kolorach dachów dosłownie spędza mi sen z powiek. Jak interpretować ten zapis.."kolorystyka dachów powinna być utrzymana..."no właśnie chodzi o to słowo "powinna" to "musi" czy "może"? Bardzo proszę o jakąś informację, jeśli już ustalicie jak to obejść, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Witaj Wybudowaliśmy się w Krzysztoforzycach i mamy dach antracytowy- w projekcie była dachówka czerwona, tyle że wokół nas budowało się mnóstwo różnokolorowych dachów (szarych, brązowych, nawet niebieskich) i nikt z tego tytułu nie przejmował się chyba planem zagospodarowania. Za miesiąc się wprowadzamy i powoli załatwiamy dokumenty do odbioru wiec wtedy okaże się czy będziemy musieli malować dach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 10.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam! Post z wątpliwościami odnośnie grafitowego dachu po prostu spadł mi z nieba. Mam dokładnie ten sam problem. Zamierzamy budować domek też w gminie Kocmyrzów-Luborzyca i chcemy dach grafitowy. Zapis w planie zagospodarowania przestrzennego o kolorach dachów dosłownie spędza mi sen z powiek. Jak interpretować ten zapis.."kolorystyka dachów powinna być utrzymana..."no właśnie chodzi o to słowo "powinna" to "musi" czy "może"? Bardzo proszę o jakąś informację, jeśli już ustalicie jak to obejść, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam MOŻE - chyba samo wymusza dowolnosc - MOZE ALE NIE MUSI tak to chyba zinterpretujemy. Fajnie, ze jest wiecej domków z szarym dachem - w grupie razniej. No my sie juz napalilismy na ten szary dach i ciezko sie nam przekonac do innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 10.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witaj Wybudowaliśmy się w Krzysztoforzycach i mamy dach antracytowy- w projekcie była dachówka czerwona, tyle że wokół nas budowało się mnóstwo różnokolorowych dachów (szarych, brązowych, nawet niebieskich) i nikt z tego tytułu nie przejmował się chyba planem zagospodarowania. Za miesiąc się wprowadzamy i powoli załatwiamy dokumenty do odbioru wiec wtedy okaże się czy będziemy musieli malować dach Pozdrawiam Zawsze można przekonywac, ze na składzie nie mieli innego koloru dachowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 10.04.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Czy mozecie podac gdzie ostatnio kupowaliscie stal - fi6, fi 12, fi 16 i jakie ceny? i jeszcze porotherm 24 i 11,5 gdzie w dobrej cenie Kraków i okolice. czy zaopatrywał sie Ktos w składzie w Kocmyrzowie i Michałowicach - jaka współpraca? gdzie zamawialiscie wierzbe i pokrycie dachowe? bede wdzieczna za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agso193 10.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zawsze można przekonywac, ze na składzie nie mieli innego koloru dachowki dobre! dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agso193 10.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Czy mozecie podac gdzie ostatnio kupowaliscie stal - fi6, fi 12, fi 16 i jakie ceny? i jeszcze porotherm 24 i 11,5 gdzie w dobrej cenie Kraków i okolice. czy zaopatrywał sie Ktos w składzie w Kocmyrzowie i Michałowicach - jaka współpraca? gdzie zamawialiscie wierzbe i pokrycie dachowe? bede wdzieczna za odpowiedz Znajomi kupowali materiał (oprócz dachówki) w Budrolu w Kocmyrzowie. Mówili że tam najtaniej i obsługa super. Dachówka w Abito w Wieliczce. Sama jestem właśnie na etapie rozglądania się za materiałami, więc zwrócę uwagę na te firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 10.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Znajomi kupowali materiał (oprócz dachówki) w Budrolu w Kocmyrzowie. Mówili że tam najtaniej i obsługa super. Dachówka w Abito w Wieliczce. Sama jestem właśnie na etapie rozglądania się za materiałami, więc zwrócę uwagę na te firmy. Nad Budrolem juz myslelismy, ale chcemy jeszcze porownac ceny z innymi składami. Porotherm p+w 25 -maja w Kocmyrzowie na dzien dzisiejszy - po 4,40 brutto z transportem juz , a w Michałowicach po 4.46 - wiec jest taniej. A co do stali to dalej szukamy. Nad dachem sie jeszcze nie zastanawialismy gdzie - daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 10.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Nad Budrolem juz myslelismy, ale chcemy jeszcze porownac ceny z innymi składami. Porotherm p+w 25 -maja w Kocmyrzowie na dzien dzisiejszy - po 4,40 brutto z transportem juz , a w Michałowicach po 4.46 - wiec jest taniej. A co do stali to dalej szukamy. Nad dachem sie jeszcze nie zastanawialismy gdzie - daleka droga Porotherm jakiej firmy jest w takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_301 10.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich,Poszukuje w Krakowie i okolicach do zakupu ok. 100 szt stempli budowlanych, długość 3m. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Tomku, u mnie by sie troche znalazlo, tyle, ze nie wiem czy cala setka bedzie. Moglbys sobie je odebrac nawet jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 11.04.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Porotherm jakiej firmy jest w takiej cenie? upppsss zagalopowałam sie miało byc 5,40 i 5,46 porotherm Wienerberger... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 11.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 upppsss zagalopowałam sie miało byc 5,40 i 5,46 porotherm Wienerberger... .... ale dostałam oferte z oferia.pl BUDTEAM -Jawornik Polski WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO I ZAWIERAJĄ TRANSPORT DO KLIENTA Wieneberger Porotherm 11.5 P+W - 4,50 zł Wieneberger Porotherm 25 P+W - 4,70 zł Cement Ożarów 32.5 r - 385 zł / tona Cement Ożarów 42.5 r - 450 zł / tona stal fi 6 gładka - 2,85 zł /kg 2850 - tona stal fi 8-10 żebrowana - 2,75 zł /kg 2750 - tona stal od fi 11do fi 16 żebrowana 2,55 zł/kg 2550 - tona Suporex SOL-BET 12-24-59 BIAŁY 3,50 zł Suporex SOL-BET 24-24-59 BIAŁY 6,50 zł Pustak u220 MAX LEYER - 2,10 zł HARASIUKI - 2,00 zł WIENEBERGER - 2,85 zł W OFERCIE FIRMY ZNAJDUJĄ SIĘ WSZYSTKO TO CO JEST PAŃSTWU POTRZEBNE OD FUNDAMENTÓW PO DACH zamówienia prosimy składać na adres [email protected] lub telefonicznie 665-772-289 881-925-305 i tu porotherm cena atrakcyjna - 4,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkasia 11.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Tomek 301 ja mam do sprzedania stęple i mam dużo ponad 3 m, mamy na parterze 20 cm ocieplenia, a wystarczy Ci tak mało stempli.Mieszkam w michałowicach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_301 11.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Tomek 301 ja mam do sprzedania stęple i mam dużo ponad 3 m, mamy na parterze 20 cm ocieplenia, a wystarczy Ci tak mało stempli. Mieszkam w michałowicach, Witajcie, Nie wiem, czy stempli jest dużo, czy mało. Domek ma ok. 86m2 powierzchni mieszkalnej na parterze, może dlatego ma byc ich 100? Kierownik budowy odpowiada za to, czy strop jest podparty właściwie przed wylaniem betonu. Jak trzeba będzie dołożyć to dołożymy lukaszkasia dajcie mi proszę swój kontakt tel na priva pozdrawiam, tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 11.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Pani Halina Chwastek - podłogi drewniane - Słomniki - czy ktoś słyszał o tej pani lub z nią współpracował? Szukamy podłóg drewnianych na legarach (w starym stylu, tak jak kładziono je dawniej, deski jednej długości). http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=108495&d=1332970060 Prosimy o informacje, może ktoś z Was układał ostatnio podłogę, ma lub zna firmę/parkieciarzy godnych polecenia - będziemy wdzięczny za wszelkie informacje. O Podłogi możesz zapytać tu http://www.luks-parkiet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 12.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 .... ale dostałam oferte z oferia.pl BUDTEAM -Jawornik Polski WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO I ZAWIERAJĄ TRANSPORT DO KLIENTA Wieneberger Porotherm 11.5 P+W - 4,50 zł Wieneberger Porotherm 25 P+W - 4,70 zł Cement Ożarów 32.5 r - 385 zł / tona Cement Ożarów 42.5 r - 450 zł / tona stal fi 6 gładka - 2,85 zł /kg 2850 - tona stal fi 8-10 żebrowana - 2,75 zł /kg 2750 - tona stal od fi 11do fi 16 żebrowana 2,55 zł/kg 2550 - tona Suporex SOL-BET 12-24-59 BIAŁY 3,50 zł Suporex SOL-BET 24-24-59 BIAŁY 6,50 zł Pustak u220 MAX LEYER - 2,10 zł HARASIUKI - 2,00 zł WIENEBERGER - 2,85 zł W OFERCIE FIRMY ZNAJDUJĄ SIĘ WSZYSTKO TO CO JEST PAŃSTWU POTRZEBNE OD FUNDAMENTÓW PO DACH zamówienia prosimy składać na adres [email protected] lub telefonicznie 665-772-289 881-925-305 i tu porotherm cena atrakcyjna - 4,70 Faktycznie podana cena za porotherm jest atrakcyjna. Tylko czy na pewno jest w tym transport w okolic Krakowa/Wieliczki? Ktoś z forumowiczów korzystał z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts