Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

.... ale dostałam oferte z oferia.pl

BUDTEAM -Jawornik Polski

WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO I ZAWIERAJĄ TRANSPORT DO KLIENTA

Wieneberger Porotherm 11.5 P+W - 4,50 zł

Wieneberger Porotherm 25 P+W - 4,70 zł

Cement Ożarów 32.5 r - 385 zł / tona

Cement Ożarów 42.5 r - 450 zł / tona

stal fi 6 gładka - 2,85 zł /kg 2850 - tona

stal fi 8-10 żebrowana - 2,75 zł /kg 2750 - tona

stal od fi 11do fi 16 żebrowana 2,55 zł/kg 2550 - tona

Suporex SOL-BET 12-24-59 BIAŁY 3,50 zł

Suporex SOL-BET 24-24-59 BIAŁY 6,50 zł

Pustak u220 MAX

LEYER - 2,10 zł

HARASIUKI - 2,00 zł

WIENEBERGER - 2,85 zł

W OFERCIE FIRMY ZNAJDUJĄ SIĘ WSZYSTKO TO CO JEST PAŃSTWU POTRZEBNE OD FUNDAMENTÓW PO DACH

zamówienia prosimy składać na adres [email protected] lub telefonicznie 665-772-289 881-925-305

i tu porotherm cena atrakcyjna - 4,70

Dołączam się do pytania, czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług tej firmy?

Pozdraiwam

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Nie wiem, czy stempli jest dużo, czy mało. Domek ma ok. 86m2 powierzchni mieszkalnej na parterze, może dlatego ma byc ich 100? Kierownik budowy odpowiada za to, czy strop jest podparty właściwie przed wylaniem betonu. Jak trzeba będzie dołożyć to dołożymy :)

U mnie weszło przy podobnej powierzchni parteru ok. 200 stempli (pamiętaj, że musisz też podstemplować balkony, ew. nadproża w garażu itp.)

Witam,

Mogę odsprzedać płyty budowlane (drogowe/podkładowe grubość=20cm szer=150cm dług=300cm waga=1700kg zbrojone z uchwytami).

Ja nabyłem je z fabryki i są w idealnym nie uszkodzonym stanie. Mam 12 sztuk, ale 6 jeszcze jest w użyciu. Idealne na grząski teren.

Proponowana cena to ok 80% mojej ceny z faktury z 2010r.

Marek

Czy orientujecie się, gdzie w Krakowie jest duży wybór zlewozmywaków kuchennych Franke, Blanco, itp? Oprócz oczywiście Castoram i Ikei ;)

Ja ostatnio znalazłem coś na Grzegórzeckiej jakieś przedstawicielstwo.. to jest ta część za rondem. Nie pamiętam szczegółów, ale adres i nazwa - wszystko był na stronie FRANKE, znajdziesz tam to na pewno.

marek

Witam, bardzo proszę o poradę. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

1. Potrzebuję zakupić kamień/zmielony gruz/lub coś innego na wierzchnią warstwę już utwardzonej drogi (droga około 100m x 3m). I tutaj pojawia się problem bo drobny kamień jest dosyć drogi. Może utwardzał ktoś ostatnio drogę lub wie gdzie można zdobyć taki materiał w korzystnej cenie? (północ Krakowa, miejscowość Więcławice Stare gm. Michałowice)

2. Czy ma ktoś namiary na kogoś z walcem budowlanym do ubicia tej drogi?

1. Potrzebuję zakupić kamień/zmielony gruz/lub coś innego na wierzchnią warstwę już utwardzonej drogi (droga około 100m x 3m). I tutaj pojawia się problem bo drobny kamień jest dosyć drogi. Może utwardzał ktoś ostatnio drogę lub wie gdzie można zdobyć taki materiał w korzystnej cenie? (północ Krakowa, miejscowość Więcławice Stare gm. Michałowice)

Cześć,

My kupowaliśmy gruz od Pana Winczyckiego z Wilczkowic (okolice starego młyna niedaleko Michałowic), mają też maszyny ale nie wiem czy mają wśród nich walec... Pośle na prv telefon....

witam, czy ktos aktualnie zamawiał wiezbe i moze polecic TARTAK... gdzie kupic stal w dobrej cenie ? oraz BETONOWNIE okolice Krakowa - Kocmyrzów - Luborzyca - gdzie najlepiej zamawiac \jaka cena betonu, piasku?

Cześć,

My więźbę zamawialiśmy w tartaku z Lubomierza... pomimo odległości cena była najlepsza... z tym, że było to w zeszłym roku w sierpniu nie wiem jak teraz to wygląda.. podaje numer 888819051.

Ja mogę polecić w sumie mojego sąsiada:rolleyes: Posiada dużo sprzętu w tym walce. Ma również kamień różnego rodzaju.

Mariusz Leszczyński 602 340 594 z Prus.

Pozdrawiam

witam, czy ktos aktualnie zamawiał wiezbe i moze polecic TARTAK... gdzie kupic stal w dobrej cenie ? oraz BETONOWNIE okolice Krakowa - Kocmyrzów - Luborzyca - gdzie najlepiej zamawiac \jaka cena betonu, piasku?

Co do betonu, to polecić mogę Vicat - sam wziąłem z polecenia i byłem bardzo zadowolony. Cenę z pompą z ramieniem chyba 36m i transportem do Goszczy podawałem kilka stron temu...