killer___ 12.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 .... ale dostałam oferte z oferia.pl BUDTEAM -Jawornik Polski WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO I ZAWIERAJĄ TRANSPORT DO KLIENTA Wieneberger Porotherm 11.5 P+W - 4,50 zł Wieneberger Porotherm 25 P+W - 4,70 zł Cement Ożarów 32.5 r - 385 zł / tona Cement Ożarów 42.5 r - 450 zł / tona stal fi 6 gładka - 2,85 zł /kg 2850 - tona stal fi 8-10 żebrowana - 2,75 zł /kg 2750 - tona stal od fi 11do fi 16 żebrowana 2,55 zł/kg 2550 - tona Suporex SOL-BET 12-24-59 BIAŁY 3,50 zł Suporex SOL-BET 24-24-59 BIAŁY 6,50 zł Pustak u220 MAX LEYER - 2,10 zł HARASIUKI - 2,00 zł WIENEBERGER - 2,85 zł W OFERCIE FIRMY ZNAJDUJĄ SIĘ WSZYSTKO TO CO JEST PAŃSTWU POTRZEBNE OD FUNDAMENTÓW PO DACH zamówienia prosimy składać na adres [email protected] lub telefonicznie 665-772-289 881-925-305 i tu porotherm cena atrakcyjna - 4,70 Dołączam się do pytania, czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług tej firmy? Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 12.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witajcie, Nie wiem, czy stempli jest dużo, czy mało. Domek ma ok. 86m2 powierzchni mieszkalnej na parterze, może dlatego ma byc ich 100? Kierownik budowy odpowiada za to, czy strop jest podparty właściwie przed wylaniem betonu. Jak trzeba będzie dołożyć to dołożymy U mnie weszło przy podobnej powierzchni parteru ok. 200 stempli (pamiętaj, że musisz też podstemplować balkony, ew. nadproża w garażu itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 13.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam! Czy może ktoś podać mi namiary na kontener, taki na śmieci budowlane i trochę gruzu. Pozdrawiamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 13.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Cześć, szukam namiary na studniarzy. Najlepiej takich którzy nie skasują gdy nie znajdą wody - ciekawe czy są tacy dodatkowo szukam też firmy do wykonania płyty fundamentowej w przyzwoitej cenie. Może ma ktoś jakąś ekipę do polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam! Czy może ktoś podać mi namiary na kontener, taki na śmieci budowlane i trochę gruzu. Pozdrawiamy!! My korzystaliśmy z kontenerów SITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czy orientujecie się, gdzie w Krakowie jest duży wybór zlewozmywaków kuchennych Franke, Blanco, itp? Oprócz oczywiście Castoram i Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKY 16.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam,Mogę odsprzedać płyty budowlane (drogowe/podkładowe grubość=20cm szer=150cm dług=300cm waga=1700kg zbrojone z uchwytami).Ja nabyłem je z fabryki i są w idealnym nie uszkodzonym stanie. Mam 12 sztuk, ale 6 jeszcze jest w użyciu. Idealne na grząski teren.Proponowana cena to ok 80% mojej ceny z faktury z 2010r.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKY 16.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czy orientujecie się, gdzie w Krakowie jest duży wybór zlewozmywaków kuchennych Franke, Blanco, itp? Oprócz oczywiście Castoram i Ikei Ja ostatnio znalazłem coś na Grzegórzeckiej jakieś przedstawicielstwo.. to jest ta część za rondem. Nie pamiętam szczegółów, ale adres i nazwa - wszystko był na stronie FRANKE, znajdziesz tam to na pewno. marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKY 16.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 My korzystaliśmy z kontenerów SITA Cześć, a ile to kosztowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 16.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 witam, czy ktos aktualnie zamawiał wiezbe i moze polecic TARTAK... gdzie kupic stal w dobrej cenie ? oraz BETONOWNIE okolice Krakowa - Kocmyrzów - Luborzyca - gdzie najlepiej zamawiac \jaka cena betonu, piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 16.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cześć,Ponawiamy ogłoszenie - mamy do sprzedania 142 stemple w długościach 285-300 cm.Stemple były używane tylko i wyłącznie przez nas na naszej budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 17.04.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o poradę. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. 1. Potrzebuję zakupić kamień/zmielony gruz/lub coś innego na wierzchnią warstwę już utwardzonej drogi (droga około 100m x 3m). I tutaj pojawia się problem bo drobny kamień jest dosyć drogi. Może utwardzał ktoś ostatnio drogę lub wie gdzie można zdobyć taki materiał w korzystnej cenie? (północ Krakowa, miejscowość Więcławice Stare gm. Michałowice) 2. Czy ma ktoś namiary na kogoś z walcem budowlanym do ubicia tej drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 17.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o poradę. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. 1. Potrzebuję zakupić kamień/zmielony gruz/lub coś innego na wierzchnią warstwę już utwardzonej drogi (droga około 100m x 3m). I tutaj pojawia się problem bo drobny kamień jest dosyć drogi. Może utwardzał ktoś ostatnio drogę lub wie gdzie można zdobyć taki materiał w korzystnej cenie? (północ Krakowa, miejscowość Więcławice Stare gm. Michałowice) 2. Czy ma ktoś namiary na kogoś z walcem budowlanym do ubicia tej drogi? Cześć, My kupowaliśmy gruz od Pana Winczyckiego z Wilczkowic (okolice starego młyna niedaleko Michałowic), mają też maszyny ale nie wiem czy mają wśród nich walec... Pośle na prv telefon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 17.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 witam, czy ktos aktualnie zamawiał wiezbe i moze polecic TARTAK... gdzie kupic stal w dobrej cenie ? oraz BETONOWNIE okolice Krakowa - Kocmyrzów - Luborzyca - gdzie najlepiej zamawiac \jaka cena betonu, piasku? Cześć, My więźbę zamawialiśmy w tartaku z Lubomierza... pomimo odległości cena była najlepsza... z tym, że było to w zeszłym roku w sierpniu nie wiem jak teraz to wygląda.. podaje numer 888819051. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 17.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o poradę. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. 1. Potrzebuję zakupić kamień/zmielony gruz/lub coś innego na wierzchnią warstwę już utwardzonej drogi (droga około 100m x 3m). I tutaj pojawia się problem bo drobny kamień jest dosyć drogi. Może utwardzał ktoś ostatnio drogę lub wie gdzie można zdobyć taki materiał w korzystnej cenie? (północ Krakowa, miejscowość Więcławice Stare gm. Michałowice) 2. Czy ma ktoś namiary na kogoś z walcem budowlanym do ubicia tej drogi? Ja mogę polecić w sumie mojego sąsiada:rolleyes: Posiada dużo sprzętu w tym walce. Ma również kamień różnego rodzaju. Mariusz Leszczyński 602 340 594 z Prus. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pecia 18.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich!!!Jestesmy na etapie wyboru dachówki i to nie nalezy to do łatwych decyzji, w związku z tym mam takie pytanie czyktos sie orientuje gdzie w okolicach Krakowa mozna zobaczyc dom z dachóka creaton futura czerwona glazurowana lub brązowa glazurowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 18.04.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witajcie , poszukujemy kogoś do zrobienia ogrodzenia z paneli oraz murowanego z przodu. Możecie kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 19.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 witam, czy ktos aktualnie zamawiał wiezbe i moze polecic TARTAK... gdzie kupic stal w dobrej cenie ? oraz BETONOWNIE okolice Krakowa - Kocmyrzów - Luborzyca - gdzie najlepiej zamawiac \jaka cena betonu, piasku? Co do betonu, to polecić mogę Vicat - sam wziąłem z polecenia i byłem bardzo zadowolony. Cenę z pompą z ramieniem chyba 36m i transportem do Goszczy podawałem kilka stron temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 19.04.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was zamawiał podłogi lub drzwi przez krakowski Multi-form II ?Ciekaw jestem opinii na ich temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Idaredy 20.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Cześć,poszukuje ogarniętego kierownika budowy :] Macie kogoś godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts