Łukasz80 21.04.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 witajcie, na dniach będę kupował płytki ceramiczne - czy mógłby ktoś z Was polecić sklep, w którym mają dobre ceny w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 22.04.2012 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witajcie, na dniach będę kupował płytki ceramiczne - czy mógłby ktoś z Was polecić sklep, w którym mają dobre ceny w Krakowie? Jak masz upatrzone - zamawiaj przez net. Ja zamówiłem, było jakieś 20% taniej od NAJTAŃSZEGO stacjonarnego sklepu w Krakowie. Ditto reszta wyposażenia łazienek - baterie, ceramika. Obawiałem się trochę, ale kilku znajomych dało mi namiary na sprawdzone sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 22.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 oki. Upatrzone mamy, kilka spacerow po salonach sklepowych mielismy Czyli wszystko do lazienki kupowales przez neta, tzn allegro czy jakiekolwiek sklepy internetowe? Dzieki, pozdrawiam Jak masz upatrzone - zamawiaj przez net. Ja zamówiłem, było jakieś 20% taniej od NAJTAŃSZEGO stacjonarnego sklepu w Krakowie. Ditto reszta wyposażenia łazienek - baterie, ceramika. Obawiałem się trochę, ale kilku znajomych dało mi namiary na sprawdzone sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 22.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 oki. Upatrzone mamy, kilka spacerow po salonach sklepowych mielismy Czyli wszystko do lazienki kupowales przez neta, tzn allegro czy jakiekolwiek sklepy internetowe? Dzieki, pozdrawiam Zanim kupisz w necie, zweryfikuj ceny w http://www.hurtowniabatko.pl Ja biore od nich, może w necie znalazł bym pare % taniej, jednak w tej kwestii wole mieć kontakt face to face ze sprzedającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 22.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zanim kupisz w necie, zweryfikuj ceny w http://www.hurtowniabatko.pl Ja biore od nich, może w necie znalazł bym pare % taniej, jednak w tej kwestii wole mieć kontakt face to face ze sprzedającym. Dziękuje za info, rozumiem, że miejsce jest warte odwiedzenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kojak139 22.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 WitamCo sądzicie o tej wycenie?? Etap przed tynkami. vc garaż-120ZŁ umywalka garaż-120zł pralka-120zł zlew w pralni-120zł grzejnik garaż 2 szt-220zł grzejnik pralnia -110 zł kratka w garażu fi 110-20 zł woda na pole zawory z systemem niezamarzającym 2szt-160zł umywalka-120zł kabina-120zł vc geberit-200zł grzejnik łazienka dół-110zł zmywarka-120zł zlewozmyak kuchnia-120zł wanna-120zł vc geberit-200zł umywalka-120zł grzejnik łazienka góra-110zł pozostałe grzejniki w pokojach 7szt-770zł ogrzewanie podłogowe 35 zł m2 ?(im więcej tym taniej)(sterowanie podłogówką do osobnej wyceny)podłogówka zasilana bezpośrednio z kotłowni na osobnym obwodzie umożliwiającym indywidualne sterowanie. podłogówka w łazience na górze zasilona z rozdzielacza c.o. przez zawór RTL podejście co pod kocioł gazowy w piwnicy-120zł podejście wody do zbiornika zimna+ciepła+cyrkulacja-120zł suma 3300zł + podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dree22122002 22.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja rowniez podtrzymuje pytanie, i to pilnie potrzebuje namiarow na sklady z dobrymi cenami Opinie Jak chcecie kupować w Budteam z Jawornika Polskiego to proszę nie dawać zaliczek. Kasa za towar. Swego czasu dużo mieli sporo negatywów na Oferteo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 22.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was zamawiał podłogi lub drzwi przez krakowski Multi-form II ? Ciekaw jestem opinii na ich temat... Ja zamawiałam drzwi - nie polecam - tutaj masz szczegóły: Multiform Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 22.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja zamawiałam drzwi - nie polecam - tutaj masz szczegóły: Multiform Dzięki za przestrogę. Jakoś mi tak na cwaniaków wyglądali, choć ceny rzeczywiście ciekawe... A co powiecie o Hoffie z Hebanu? Mam prywatne całkiem dobre opinie, ale chcę wiedzieć czy ktoś z Was od nich brał drzwi i podłogi z montażem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 23.04.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Zanim kupisz w necie, zweryfikuj ceny w http://www.hurtowniabatko.pl Ja biore od nich, może w necie znalazł bym pare % taniej, jednak w tej kwestii wole mieć kontakt face to face ze sprzedającym. Jeśli cena jest porównywalna, to faktycznie. Nie miałem na nich namiarów, ale tak jak mówię - u mnie różnica na samych tylko płytkach do łazienek to 1500 zł. Z Krakowa najtańszy był Delin w Witku w Modlniczce - i jakieś dwa sklepy z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 23.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam,po ociepleniu zostało mi 8 paczek stryro Austroterm gr 12cm z felcem. Oddam za pół ceny plus gratisy (kilka listew startowych, kołki).Gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 23.04.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Opinie Jak chcecie kupować w Budteam z Jawornika Polskiego to proszę nie dawać zaliczek. Kasa za towar. Swego czasu dużo mieli sporo negatywów na Oferteo? I własnie to mnie troche nie przekonuje do nich - choc ceny moze konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 23.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć, szukam namiary na studniarzy. Najlepiej takich którzy nie skasują gdy nie znajdą wody - ciekawe czy są tacy dodatkowo szukam też firmy do wykonania płyty fundamentowej w przyzwoitej cenie. Może ma ktoś jakąś ekipę do polecenia ? Witam korzystaliśmy z usług ekipy która jako jedyna nie chciała zedrzeć z nas skory w przypadku braku wody. Pan zaproponował róższczkarza a ten wierzyć nie -znalazł i woda "trysnęła". Za odwiert bez wody ( w zeszłym roku) chciał 2000zł, a za metr z wodą 280zł. DSD Stróża Rybna 32, 788 947 363 Droszcz Szymon Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 24.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ponawiam pytanie : szukamy kogoś do zrobienia ogrodzenia z paneli oraz murowanego z przodu . Możecie kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cd1 24.04.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 witam KUPIĘ ok 800 szt stempli - południowa część*Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_a_pinteria.pl 24.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam , czy zna ktoś może tartak który impregnuje ciśnieniowo? Okolice Mszany-Dobczyc-Limanowej.Proszę na priva [email protected] PozdrowieniaWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 29.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Mam zapytanie: Ile kosztuje podłączenie się do kanalizacji? Chodzi mi o nowo wybudowany dom, który podłaczamy do sieci kanalizacyjnej? Jak to w końcu jest, bo słyszałem, że to od danej gminy zalezy, że są jakieś dotacje z Unii Europejskiej? Ze były składane jakieś skargi do sądów za nielegalne opłaty od przyłączy kanalizacji w gminach Kraków, Wieliczka, Niepołomice ??? Dajcie znać, szczególnie ktoś kto się podłaczał lub interesował tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 29.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Przerabiałem ten temat parę dni temu. U mnie na wsi jest nowa kanaliza ze środków niby UE (ale to i tak my będziemy płacić). Studzienka kanalizacyjna założona została w drodze przez gminę, mój koszt póki co to przyłączenie od budynku do tejże studzienki (kwestia ekipy + materiał). Po wykonaniu wołasz urzędasa z lokalnej zakładu wodociągów aby odebrał przyłącz. I pozostaje płacić od teraz x2 za wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 29.04.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Przerabiałem ten temat parę dni temu. U mnie na wsi jest nowa kanaliza ze środków niby UE (ale to i tak my będziemy płacić). Studzienka kanalizacyjna założona została w drodze przez gminę, mój koszt póki co to przyłączenie od budynku do tejże studzienki (kwestia ekipy + materiał). Po wykonaniu wołasz urzędasa z lokalnej zakładu wodociągów aby odebrał przyłącz. I pozostaje płacić od teraz x2 za wodę. U mnie będzie podobna sytuacja : kanalizacja ma być budowana ze "środków unijnych" ,ale płacenie po naszej stronie .Wujor -możesz zdradzić na jaką kwotę należy się przygotować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 29.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 U mnie będzie podobna sytuacja : kanalizacja ma być budowana ze "środków unijnych" ,ale płacenie po naszej stronie .Wujor -możesz zdradzić na jaką kwotę należy się przygotować ? Jasne. Dałem 1000zł , w tym dostarczyli rury plus koparkę. Wykop około 15m, bo część rury już miałem wcześneij wypuszczone z domu pod kanalizację. Oczywiście robota podła, mokro i błotniście więc chłopaki sie umorusali jak górnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts