Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Jesli potrzebujecie kogos do min. ocieplenia domu ...... to polecam ekipe ktora u mnie wykonywala ocieplenie , podbitke drewniana i gladzie .....

Na SNIEZNOBIALA LISTE wpisuje PANA STANISLAWA WISNIEWSKIEGO 660 - 972 - 144 i Jego ekipe - Ocieplenie domu , tynk zewnetrzny , podbitka , gladzie ..... fachowiec jakiego juz teraz trudno spotkac . Prace rozpoczynaja Panowie przed 7 rano .... koncza poznym wieczorem , pracuja 6 dni w tygodniu , po kazdym dniu pracy sprzataja teren budowy , zadnego alkoholu !!!!! . Sumienni , uczciwi ( sami moga zostac na budowie - bez dozoru ) , pomocni ( po material podjada do hurtowni jak zajdzie taka potrzeba ) . W tej chwili chlopaki skonczyli u mnie gladzie ..... mozecie powolac sie na EDYTE .

Podłączam się pod pytanie - potrzebuję kogoś z walcem do ubicia i wywalcowania nawiezionej ziemi na ogrodzie....

Ja też podłączam się pod temat - poszukuję ogólnie sensownej ekipy do ogarnięcia dookoła domu - ziemia, plantowanie, tarasy/schody i bruk. Idealnie z zachodu/pn-zachodu (Zabierzów)

Czy kładł ktoś ostatnio lite deski dębowe i może mi polecić konkretnego/sumiennego/uczciwego sprzedawcę i zarazem wykonawcę ?

Z góry dziękuję za informacje :)

Sami szukaliśmy od lutego... stanowczo odradzamy Panią ze Słomnik... dziś mam spotkanie nr 2 z Panem, który w chwili obecnej jest naszym faworytem... kładziemy deski dębowe na legarach + sosna również na legarach... z iglakami nie ma problemu ale z dębiną jest - deski maks długość 4m. Napiszę coś więcej dziś po spotkaniu.

<edit> Już po spotkaniu, na 99,99% będziemy korzystać z usług tego Pana. Czy będziemy w stanie go polecić - dowiemy się jak już nam podłogę ułoży.. dębine jest w stanie zorganizować w długościach do 4m, iglaka do 7m.... <edit>

Witam,

Ponawiam ofertę. Mamy do sprzedania stemple pozostałe po budowie, jest ich 145 w rozmiarach między 275 a 300 cm. Kupowane w składzie budowlanym - tylko raz używane.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt PRV

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=114735&d=1336380726

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=114736&d=1336380727

witam wszystkich

poszukuje namiarow na koparki do wykopania ziemi i wsypania jej do fundamentow. budujemy sie w kocmyrzowie wiec bylabym wdzieczna za namiary z kocmyrzowa i najblizszych okolic.

baaardzo prosze o szybka pomoc bo musimy skoczyc z fundamentami w ciagu tygodnia.

pozdrawiam i zycze udanej pogody na budowach

Witam za dwa miesiace rozpoczynam budowe w okolicach Alwerni. Domek z garazem 175 m2 bez piwnic. Poszukuje murarza (dekarza zbrojarza) do fundamentow scian itd. System budowy będzie gospodarczy. Jesli ktos ma namiar do godnego polecenia fachowca to bardoz prosze. Pozdrawiam

Witamy,

Czy ktoś może polecić firmę/ludzi do wykończenia... malowanie, gładzie, płyty G/K, płytki ??? Mamy naprawdę niezłego fachowca ale jak nam "krzyknął" ile chce za swoją wiedze i umiejętności to wyskoczyłem z butów a potem usiadłem na chwilę...

Będziemy wdzięczni za wiadomości na PRV.

Witam wszystkich forumowiczów i od razu proszę o pomoc ;)

Jesteśmy w trakcie zakupu domku w Myślenicach, poszukujemy firm i fachowców w zakresie :

- projektu i aranżacji wnętrz

- wykończeniówki

- zakupu kotła gazowego

- zakupu rolet

- położenie kostki brukowej

- elektryka

- zakup mebli na wymiar

Jeśli ktoś posiada namiary na sensowne firmy i fachowców w podanych kwestiach będę bardzo wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.

Witamy,

Czy ktoś może polecić firmę/ludzi do wykończenia... malowanie, gładzie, płyty G/K, płytki ??? Mamy naprawdę niezłego fachowca ale jak nam "krzyknął" ile chce za swoją wiedze i umiejętności to wyskoczyłem z butów a potem usiadłem na chwilę...

Będziemy wdzięczni za wiadomości na PRV.

podłączam się do pytania - jak teraz cenowo K-G od a do z na gotowo z malowaniem? będę wdzięczna za informacje.