edyt1719507679 17.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam poszukuję tynkarzy, solidnych POMOCY!! Poszukuję też kogoś od oczyszczalni ścieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_szymen_ 17.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam. Kupię STEMPLE wys. 3m z okolic KOCMYRZOWA.Potrzebuję około 50 szt.Może ma ktoś po budowie... Oczywiście w stanie nadającym się do użytku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 18.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam. Kupię STEMPLE wys. 3m z okolic KOCMYRZOWA. Potrzebuję około 50 szt. Może ma ktoś po budowie... Oczywiście w stanie nadającym się do użytku. pozdro info poszlo na PRIVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 18.06.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam. Kupię STEMPLE w dobrym stanie wys. ok 3m z okolic NIEPOŁOMIC, ZAKRZOWA, WIELICZKI ilość ok 200 szt. Prosze o info na priv Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 21.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam poszukuję tynkarzy, solidnych POMOCY!! Poszukuję też kogoś od oczyszczalni ścieków. Mam solidna firmę od tynków, elewacji i wylewek, jeżeli temat aktualny to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 21.06.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam,Czy ktoś z Was robił u siebie grzejniki kanałowe, jesteśmy na etapie wyboru i może ktoś z Was może się podzielić swoim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 22.06.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, Szukam dobrej ekipy/koparkowego na poczatek lipca do prac ziemnych. Dobrego w sensie takiego, żeby nie mendził, że musi kopac tak i tak, tylko, żeby słuchał majstra gdzie ma kopac i jak gleboko. Żeby generalnie zrobił porzadnie co ma zrobić, nie jakas swierzynkę. I zeby ekipy nie probował podebrac, bo o takich tez słyszałem. Rejon Modlniczka, Wielka Wieś. z góry wielkie dzieki Polecam Ci mojego Pana Koparkowego, p. Robert 606 989 068 solidny, kopie wszystko koparką do centymetra, wszystko co sobie zażyczysz... jakbyś nie miał co zrobić z ziemią chętnie odbiorę pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 22.06.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam poszukuję tynkarzy, solidnych POMOCY!! Poszukuję też kogoś od oczyszczalni ścieków. p. Piotr Śliwa 783 094 608 p. Jarosław Skowron (Ojców) 600 040 069 p. Andrzej Para (Biały Dunajec) 601 717 581 f. Kaz Tynk (okolice Wieliczki) 664 087 261 p. Andrzej Kapała 505 099 961 (ten robił tynki u mnie) w kwietniu moi tynkarze - z którymi ustaliłem termin wejścia na budowę w styczniu (późniejsze przypominania w lutym i w marcu) - oznajmili mi że nie przyjdą. Wpadłem w panikę bo grafik robót był już ustalony (z niektórymi fachowcami np od podłogówek i wylewkarzy: miałem umowy na warunkach takich, że jak z mojej winy przysunę termin o jeden tydzień to płacę kary) i w kwietniu przerobiłem 11 tynkarzy. Znalazłem w końcu takiego który przyszedł w zadanym terminie.... Powyżej podałem tych, którzy są tutaj polecani, z którymi rozmawiałem, oglądałem ich pracę, i jako ktoś kto już zrobił tynki, mogę ich z czystym sumieniem polecić... pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 24.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, Czy ktoś z Was robił u siebie grzejniki kanałowe, jesteśmy na etapie wyboru i może ktoś z Was może się podzielić swoim doświadczeniem. Mamy grzejniki Brugman - wszystko z nimi ok i jesteśmy zadowoleni. Mimo, iż trzeba bardzo pilnować na etapie zakładania, robienia wylewki i układania podłogi, bo wszystko musi być idealnie zgrane - warto się wysilić dla późniejszych wrażeń estetycznych. Musicie tylko pamiętać, że zanim zrobicie wylewkę powinniście wybrać z czego będzie robiona podłoga - i to wybrać konkretnie, bo np w parkiecie są różnice w wysokości klepek w zależności od tego, czy jest z drewna krajowego, czy egzotyka. Poza tym kupując grzejniki kupuje się także kratki, więc trzeba znać kolor przyszłej podłogi. Powodzenia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 25.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam,pilnie szukam kogos do wykonania balustard nierdzewnych. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 27.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 WitamSzukam solidnych fachowców do schodów drewnianych,kominka i drewnianej barierki na balkonPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 27.06.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam wszystkich,Wypadła nam właśnie ekipa od wykończeniówki, jeżeli ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia i jeszcze jakby się udało, że z wolnym czasem od zaraz to proszę o wiadomość na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 28.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 witam, byłbym bardzo wdzieczny za wskazanie tanich składów budowlanych (na razie interesuje mnie porotherm 25+stal ) i betoniarnie. rejon Modlnica, Modlniczka, Wielka Wiesdzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 28.06.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 witam, byłbym bardzo wdzieczny za wskazanie tanich składów budowlanych (na razie interesuje mnie porotherm 25+stal ) i betoniarnie. rejon Modlnica, Modlniczka, Wielka Wies dzieki wielkie Beton najtaniej jakiś miesiąc temu jak dzwoniłam był w Januszowicach - Vicat - 12 644 55 30, albo contraktor ul. Bociana 12 415 93 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hetman77 29.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 witam, byłbym bardzo wdzieczny za wskazanie tanich składów budowlanych (na razie interesuje mnie porotherm 25+stal ) i betoniarnie. rejon Modlnica, Modlniczka, Wielka Wies dzieki wielkie Nieco dalej na południe masz stc2 - w Skawinie, ale ceny i szybkość dostaw rewelacyjne. Zapytaj, może dowożą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hetman77 29.06.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Szukam składu z południowej strony Krakowa-Mogilany-Skawina który będzie miał w ludzkich cenach piasek, kruszywo, pospółkę i w rozsądnych cenach przywiezie to na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 01.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witamczy kupował ktoś z was okna od Zdzisława Pająka? Prowadzi on hurtownie okien i drzwi, sklep firmowy ma na ulicy nowosądeckiej 50? będę ogromnie wdzięczna za odpowiedzi gdyż przysłał mi bardzo korzystną cenę za okna w kolorze jednostronnym, i boję się czy nie są one za tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian.natalia 02.07.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Poszukuje do odkupienie na budowę garażu blaszanego odbirę go sobie osobiście w rozsądnej cenie Kraków Wieliczka Niepołomice wszystko przemyślę pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 03.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Oddam za darmo: WC budowlane własnej produkcji. Ktoś musi tylko przyjechać i to zabrać Miejscowość: Mogilany Podbijam temat oddania "WC" budowlanego własnej produkcji za darmo. Miejscowosć: Mogilany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 04.07.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam.Orientujecie się może czy w Małopolsce (głownie Kraków i okolice) sa składy oferujące dachówkę Nelskampa?Bedę wdzięczny za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts