Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Szukam dobrej ekipy/koparkowego na poczatek lipca do prac ziemnych.

Dobrego w sensie takiego, żeby nie mendził, że musi kopac tak i tak, tylko, żeby słuchał majstra gdzie ma kopac i jak gleboko. Żeby generalnie zrobił porzadnie co ma zrobić, nie jakas swierzynkę.

I zeby ekipy nie probował podebrac, bo o takich tez słyszałem.

Rejon Modlniczka, Wielka Wieś.

z góry wielkie dzieki

Polecam Ci mojego Pana Koparkowego,

p. Robert 606 989 068

solidny, kopie wszystko koparką do centymetra, wszystko co sobie zażyczysz...

jakbyś nie miał co zrobić z ziemią chętnie odbiorę

pozdrawiam

J

Witam poszukuję tynkarzy, solidnych POMOCY!! Poszukuję też kogoś od oczyszczalni ścieków.:(

p. Piotr Śliwa 783 094 608

p. Jarosław Skowron (Ojców) 600 040 069

p. Andrzej Para (Biały Dunajec) 601 717 581

f. Kaz Tynk (okolice Wieliczki) 664 087 261

p. Andrzej Kapała 505 099 961 (ten robił tynki u mnie)

w kwietniu moi tynkarze - z którymi ustaliłem termin wejścia na budowę w styczniu (późniejsze przypominania w lutym i w marcu) - oznajmili mi że nie przyjdą. Wpadłem w panikę bo grafik robót był już ustalony (z niektórymi fachowcami np od podłogówek i wylewkarzy: miałem umowy na warunkach takich, że jak z mojej winy przysunę termin o jeden tydzień to płacę kary) i w kwietniu przerobiłem 11 tynkarzy. Znalazłem w końcu takiego który przyszedł w zadanym terminie....

Powyżej podałem tych, którzy są tutaj polecani, z którymi rozmawiałem, oglądałem ich pracę, i jako ktoś kto już zrobił tynki, mogę ich z czystym sumieniem polecić...

pozdrawiam

J

Witam,

Czy ktoś z Was robił u siebie grzejniki kanałowe, jesteśmy na etapie wyboru i może ktoś z Was może się podzielić swoim doświadczeniem.

Mamy grzejniki Brugman - wszystko z nimi ok i jesteśmy zadowoleni. Mimo, iż trzeba bardzo pilnować na etapie zakładania, robienia wylewki i układania podłogi, bo wszystko musi być idealnie zgrane - warto się wysilić dla późniejszych wrażeń estetycznych. Musicie tylko pamiętać, że zanim zrobicie wylewkę powinniście wybrać z czego będzie robiona podłoga - i to wybrać konkretnie, bo np w parkiecie są różnice w wysokości klepek w zależności od tego, czy jest z drewna krajowego, czy egzotyka. Poza tym kupując grzejniki kupuje się także kratki, więc trzeba znać kolor przyszłej podłogi.

Powodzenia :-)

K

witam,

byłbym bardzo wdzieczny za wskazanie tanich składów budowlanych (na razie interesuje mnie porotherm 25+stal ) i betoniarnie.

rejon Modlnica, Modlniczka, Wielka Wies

dzieki wielkie

Beton najtaniej jakiś miesiąc temu jak dzwoniłam był w Januszowicach - Vicat - 12 644 55 30, albo contraktor ul. Bociana 12 415 93 93.

witam,

byłbym bardzo wdzieczny za wskazanie tanich składów budowlanych (na razie interesuje mnie porotherm 25+stal ) i betoniarnie.

rejon Modlnica, Modlniczka, Wielka Wies

dzieki wielkie

Nieco dalej na południe masz stc2 - w Skawinie, ale ceny i szybkość dostaw rewelacyjne. Zapytaj, może dowożą do Ciebie