.migotka. 05.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Potrzebuję namiarów na sensowne składy budowlane w okolicach: Nowa Huta / Kocmyrzów / Luborzyca / Krzysztoforzyce / Dojazdów.Na razie znalazłam: Zilmex na Makuszyńskiego, M-Bud Kraków z Dojazdowa, Budrol z Kocmyrzowa. Znacie je? Który wart polecenia, który sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 07.08.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 WitamDawno mnie tu nie był, ale może pomożecie.Czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy kupić takie elementy na słupki ogrodzeniowe i podmurówki? Chodzi o ten konkretny wzór będę wdzięczna za pomoc jeśli ktoś widział je na jakimś składzie lub wie gdzie takie produkują. http://images36.fotosik.pl/233/66ac8f08e1797af6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyt1719507679 08.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ludziska pomóżcie znaleźć dobrą ekipę od elewacji!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 08.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Potrzebuję namiarów na sensowne składy budowlane w okolicach: Nowa Huta / Kocmyrzów / Luborzyca / Krzysztoforzyce / Dojazdów. Na razie znalazłam: Zilmex na Makuszyńskiego, M-Bud Kraków z Dojazdowa, Budrol z Kocmyrzowa. Znacie je? Który wart polecenia, który sobie odpuścić? witam my bralismy prawie wszystko ze składu ARBUD w Kocmyrzowie, skład przy CPN-nie. zaproponowali nam najlepsze ceny, zawsze byli terminowi i nie bylo nigdy problemu z materialem czy dowozem. W budrolu bylo drozej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 09.08.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Czy ma ktoś zbędnych kilka/kilkanaście worków gruzu? Odbiór i załadunek po mojej stronie. Północ Krakowa (Więcłąwice Stare, gm. Michałowice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkac 09.08.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 czy ktoś w ostatnim czasie robił gładź??ile kosztuje położenie gładzi?? czy macie sprawdzonych fachowców do gładzi?? jestem uczulona na nierówności na ścianach;) i boję się, że wpadną Fachooooofcy, którzy sprawią, że ściany będą wyglądały gorzej niż teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 10.08.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam- szukam namiaru na skład budowlany z względną ceną styropianu podłoga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 10.08.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 szukam dobrego stolarza-chodzi o zrobienie mebli kuchnnych okolice Krakowa. Facet jest z Tarnowa, ale robi też w Krakowie: http://www.meble-gk.pl/ Porządnie robi - oglądałam u znajomych kuchnię jego autorstwa. Zrobiona dokładnie, a cenowo nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 15.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 witam, czy mozecie polecic SOLIDNA za rozsadne pieniadze ekipe do dachu... Budujemy w okolicy Kocmyrzowa ... niestety boimy sie powierzyc dach naszej ekipie budowlanej.... z góry dziekuje za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwrizt 15.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 witam może ktoś polecić gdzie znajdę dobry sklep z oknami drewnianymi dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayden 16.08.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 witam, może ktoś polecić firmę oferującą niedrogi beton i obsługującą północ krakowa (gm. W-wieś)?Póki co rozeznałem ceny w Contractorze i Krak-BET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 16.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 witam może ktoś polecić gdzie znajdę dobry sklep z oknami drewnianymi dzięki z góry AKORD ,wielicka,kraków.Jak szukałem ,to trafiłem właśnie tam .Wprawdzie to nie sklep z półkami ,ale doradzą co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwiktorx 16.08.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Faktycznie podana cena za porotherm jest atrakcyjna. Tylko czy na pewno jest w tym transport w okolic Krakowa/Wieliczki? Ktoś z forumowiczów korzystał z tej firmy? szczerze odradzam współpracę z tą firmą (budteam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 16.08.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Robił komus dach Rysiek Karpierz z mszany dolnej? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 16.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 witam, może ktoś polecić firmę oferującą niedrogi beton i obsługującą północ krakowa (gm. W-wieś)? Póki co rozeznałem ceny w Contractorze i Krak-BET. masz Renbet na Łokietka i jest coś też w Olkuszu - Olkusz może być najtańszy, choć to trochę dalej. Renbet ma pompogruszki (to trochę obniża koszt roboty). Ja ostatnio zapłaciłem u nich po zniżkach wykonawcy coś ok. 190 zl/m3 B20 (z tym że nie brałem pompy, bo to fundament pod ogrodzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 17.08.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 witam, może ktoś polecić firmę oferującą niedrogi beton i obsługującą północ krakowa (gm. W-wieś)? Póki co rozeznałem ceny w Contractorze i Krak-BET. Jeszcze niedaleko - Januszowice - Vicat - 12 644 55 30, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 17.08.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jeszcze niedaleko - Januszowice - Vicat - 12 644 55 30, tez od nich bralismy, bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.08.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Szukam ekipy od elewacji, proszę o namiary na sprawdzone ekipy, które nie puszczą nas z torbami. Budowa w okolicach Kocmyrzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 19.08.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jeśli komuś została stal i chce się pozbyć proszę o kontakt okolice Michałowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackraven 19.08.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania stemple, Tanio!! (2zł szt.) Transport we własny zakresie. Lokalizacja Skawina (południe krakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts