Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Dawno mnie tu nie był, ale może pomożecie.

Czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy kupić takie elementy na słupki ogrodzeniowe i podmurówki? Chodzi o ten konkretny wzór

będę wdzięczna za pomoc jeśli ktoś widział je na jakimś składzie lub wie gdzie takie produkują.

http://images36.fotosik.pl/233/66ac8f08e1797af6m.jpg

Potrzebuję namiarów na sensowne składy budowlane w okolicach: Nowa Huta / Kocmyrzów / Luborzyca / Krzysztoforzyce / Dojazdów.

Na razie znalazłam: Zilmex na Makuszyńskiego, M-Bud Kraków z Dojazdowa, Budrol z Kocmyrzowa. Znacie je? Który wart polecenia, który sobie odpuścić?

witam

my bralismy prawie wszystko ze składu ARBUD w Kocmyrzowie, skład przy CPN-nie. zaproponowali nam najlepsze ceny, zawsze byli terminowi i nie bylo nigdy problemu z materialem czy dowozem.

W budrolu bylo drozej.

witam,

może ktoś polecić firmę oferującą niedrogi beton i obsługującą północ krakowa (gm. W-wieś)?

Póki co rozeznałem ceny w Contractorze i Krak-BET.

masz Renbet na Łokietka i jest coś też w Olkuszu - Olkusz może być najtańszy, choć to trochę dalej. Renbet ma pompogruszki (to trochę obniża koszt roboty). Ja ostatnio zapłaciłem u nich po zniżkach wykonawcy coś ok. 190 zl/m3 B20 (z tym że nie brałem pompy, bo to fundament pod ogrodzenie).