południowa 30.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 WITAM, poszukujemy pilnie ekipy do dachu na wrzesien - problemy z obecna - jezeli ktos moze podac namiary na ekipe, z ktorej był zadowolony - za rozsadna cene - bedziemy wdzieczni.... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 01.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witam Mam zapytanie, gdzie w naszych okolicach Wieliczka-Niepołomice-Kraków kupowaliście pokrycie dachowe tj.dachówkę i cały dodatkowy osprzęt potrzebny do przykrycia dachu ??? Chodzi mi o nie tylko o dobre ceny ale też taką rzetelność przy wycenie i załatwieniu wszystkiego aby nie biegać przy robocie za każdym drobiazgiem na skład! I jeszcze jedna prośba, zapytanie: jaką dachówkę polecacie (producent, typ, cena-jakość itp...) ???? Pozdr! Przestrzegam przed Attikiem na Zawiłej! Miło tylko do czasu wpłaty zaliczki, potem mają Cię gdzieś...U nas masa nerwów np przy ich żądaniu zapłaty za obejrzenie konkretnego transportu zanim wyjdzie on do nas...nie mówiąc o kompetencjach - gdybym wzięła proponowane przez nich rynny miałabym kolor pasujący do.....wyobrażeń sprzedawcy, do mojego domu nie. Braliśmy u nich Creatona - sama dachówka naprawdę najwyższej klasy, jeśli chodzi o jakość zamków, powłoki, wykonania. W Trapez Carbo potraktowali mnie lepiej, ale było ciut drożej. pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 01.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 W Krakowie masz szklane cośtam na 29 listopada oraz Dubiela i szklane.eu na Zakopiańskiej - ale w moim przypadku szyba prysznicowa i lustra zamówione przez fliziarza w Bochni były dużo tańsze niż każda z tych trzech wspomnianych firm. Szklane eu z 29 listopada radzę sobie darować - u mnie pozawracali głowę, najpierw w biurze, potem kolejna osoba na budowie , a na koniec mieli przysłać techników do pobrania wymiarów i kontroli, czy w ogóle da się zrobić to, o czym mówię (pani przedstawiciel na budowie nie umiała ocenić) a chodziło TYLKO o ścianę zamykającą kabinę - żadnych cudów, zawiasów, prosta ścianka - w rezultacie nikt się nie pojawił, ani nie odezwał...Tylko straciłam czas. Spróbuj na Powstańców w firmie Lux Mebel - u mnie robili wieeelkie lustro w łazience i właśnie tą ściankę prysznicową, może i Tobie się uda coś ze szkła u nich zamówić, bo są raczej wykonawcami mebli i te lustra być może tylko dla "ich" klientów, ale zapytać warto. No i ceny były lepsze niż u Dubiela oraz u zwykłego osiedlowego szklarza (z zakładem w baraku, więc myślałam, że tanio będzie) K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 01.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 WITAM, poszukujemy pilnie ekipy do dachu na wrzesien - problemy z obecna - jezeli ktos moze podac namiary na ekipe, z ktorej był zadowolony - za rozsadna cene - bedziemy wdzieczni.... [email protected] Byliśmy bardzo zadowoleni z nich: http://staszki.pl/ Zbudowali nam stan surowy bardzo szybko, żadnych problemów nie było (tylko bałaganią) i bardzo dobrze dach zrobili - specjalizują się właśnie w dachach,z tego, co wiem. Polecił nam tą firmę sąsiad, któremu też budowali i to wcześniej, więc wiedzieliśmy, że dom stoi. Swego czasu byli bardzo obłożeni, ale budowlanka trochę padła, może akurat znajdą termin. powodzenia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 03.09.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Szklane eu z 29 listopada radzę sobie darować - u mnie pozawracali głowę, najpierw w biurze, potem kolejna osoba na budowie , a na koniec mieli przysłać techników do pobrania wymiarów i kontroli, czy w ogóle da się zrobić to, o czym mówię (pani przedstawiciel na budowie nie umiała ocenić) a chodziło TYLKO o ścianę zamykającą kabinę - żadnych cudów, zawiasów, prosta ścianka - w rezultacie nikt się nie A, drobna poprawka - na Zakopiańskiej to Aquaglass, nie szklane.eu ( w salonie z meblami Vieridivani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAnakonda 03.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 potrzebuję namiary na kogoś sprawdzonego do wykonania obudowy kominkowej w okolicy krakowa. Poratujcie jakimiś namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 05.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Potrzebuję kupic okna dachowe i kolankowe. Zastanawiam się czy Velux czy Fakro - co doradzacie?i druga rzecz - czy możecie polecić jakąś dobrą firmę,, która to sprzedaje i porządnie zamontuje? z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 05.09.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pilnie poszukuje kogos do wywiezienia śmieci i pozostałości po budowie oraz równaniu terenu wokół domu , północ Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkasia 05.09.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 WitamJa też potrzebuje jakiegoś kontenera do wywiezienia śmieci po budowie czy macie jakieś namiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 08.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 WitamA co sądzicie o dachówce Robena Monza Plus???? jakieś doświadczenia? polecacie! odradzacie! proszę,,,,,pozdrowieniaJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.09.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam Ja też potrzebuje jakiegoś kontenera do wywiezienia śmieci po budowie czy macie jakieś namiery? My korzystaliśmy z kontenerów SITA. Polecam - szybko i na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 12.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Potrzebuję kupic okna dachowe i kolankowe. Zastanawiam się czy Velux czy Fakro - co doradzacie? i druga rzecz - czy możecie polecić jakąś dobrą firmę,, która to sprzedaje i porządnie zamontuje? z góry wielkie dzieki Witam, ponawiam pytanie, prosiłbym o szybką odp, bo czas mnie trochę goni. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 12.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam, ponawiam pytanie, prosiłbym o szybką odp, bo czas mnie trochę goni. dzieki Ja kupowałem w Soluksie - gdzieś przy wielickiej. Ceny dobre - a ktoś na forum chwalił też ich montaż. U mnie Velux, bo akurat była promocja i wyszły najtaniej z całej bandy (choć jednak nie wiem, czy nie wolałbym tej klamki na dole zamiast u góry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 12.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Potrzebuję kupic okna dachowe i kolankowe. Zastanawiam się czy Velux czy Fakro - co doradzacie? i druga rzecz - czy możecie polecić jakąś dobrą firmę,, która to sprzedaje i porządnie zamontuje? z góry wielkie dzieki Co do okien sugeruję, abyście zwrócili uwagę na kolor ram zewnętrznych - fakro i velux różnią się (w każdym razie tak było, jak kupowaliśmy) kolorem, co ma znaczenie, jeśli chcesz, aby ładnie wpisały się w kolorystykę dachówki. My mamy fakro i słabo znam veluxy, ale jeśli dobrze pamiętam velux standardowo ma klamkę u góry - trzeba to wziąć pod uwagę, chyba, że bardzo nisko zamontujesz okna - używanie na co dzień okien, w których klamki są za wysoko jest męczące. Dobre ceny mieliśmy w firmie niedaleko Matecznego, ale nazwy jej nie pamiętam. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 13.09.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam.Mam do sprzedania spemple po jednej budowie. długość 2,7 - 3m , 50 szt wogóle nie uzyte. Ilośc do sprzedaży 300 szt.Deski szlunkowe 30 ( 4-6m) Odbiór osobisty - Ochmanówtel. 502 589 409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 13.09.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 witam,jeśli komuś brakło odsprzedam dachówke MONZA ROBEN podstawowa kasztan angobowana - 200szt , zafoliowana,na palecie za 550zł.bez transportu. dachówka do odebrania w nowej hucie.tel. 603-968-955pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 13.09.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam,Czy ktoś z Was ma namiar na kominiarzy (Michałowice, Pólnoc KRakowa) potrzebujemy kogoś kto nam doradzi w temacie kominów wentylacyjnych oraz do dobioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 13.09.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam,Mam do oddania za symboliczne 1pln 8 worków wapna. Odbiór osobisty - Michałowice.Chętnych proszę o wiadomość na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 13.09.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam, Czy ktoś z Was ma namiar na kominiarzy (Michałowice, Pólnoc KRakowa) potrzebujemy kogoś kto nam doradzi w temacie kominów wentylacyjnych oraz do dobioru http://www.kominiarstwo.com/ "obsługują" Węgrzce ,myślę ,ze do Michałowic też podjadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-m 15.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam,potrzebny dobry spawacz hydraulik w celu pospawania jednej nietypowej rurki /bufor ciepła/.Jeżeli ktoś zna proszę o namiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts