Aoczka 18.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witajcie, ma ktoś z Was sprawdzonego speca od płytek na północ od Krakowa (Goszcza, Więcławice, Michałowice)? Tylko takiego, co się nie popłacze jak zobaczy gres i nie krzyknie sobie jak za zrobienie hali AquaParku Swojego właśnie odsyłam, a potrzebuję na już robić łazienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 18.09.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pare osob chwaliło się wczesniej i slusznie bo to piekna dachowka zakupem Creatora Domino. Spotkałem się dzis ze sprzedawca i jedna rzecz mnie zmroziła - cen aluminiowych dachówek, które trzeba zakupić by zamontować do nich ławy kominarskie, sniegołapy itd. Mam spory dach i śniegołąpy muszę mieć, ale cena za jedną dachówke 200 (!) to przy i tak sporej cenie płaskiej dachówki kosmos. Do meritum: jak sobie z tym poradziliście, kupiliście te aluminiowe, czy jakos kombinowaliscie z samymymi dachowkami. Wiadomo, że pod spod mocowania nie wpakujemy, bo przy paskieej wyglada to słabo. Z gory wielkie dzieki za info.pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 18.09.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 i jeszcze pytanie a propos rynien, jakie możecie polecić NIE PCV i gdzie je kupiliście. Proponowano mi m.in. Flamingo, ale strasznie źle się o nich wypowidają użytkownicy i fachowcy. Tak więc co macie, gdzie kupiliscie i czy jestescie zadowelni.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 18.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 i jeszcze pytanie a propos rynien, jakie możecie polecić NIE PCV i gdzie je kupiliście. Proponowano mi m.in. Flamingo, ale strasznie źle się o nich wypowidają użytkownicy i fachowcy. Tak więc co macie, gdzie kupiliscie i czy jestescie zadowelni. dzieki Kupiłam Creatona Domino czarną angobę, do tego rynny stalowe Flamingo, czarne. Nie spodziewam się, aby Flamingo były jakieś złe, gdyż generalnie materiały na dom kupuję z górnej półki, z racji zawodu mam dobrych doradców w każdej branży związanej z materiałami budowlanymi. Jakie negatywne opinie o Flamingo czytałaś? Nic tutaj nie znalazłam, a i opinie osób użytkujących (znajomi) nie są wcale negatywne. Rynny jak rynny. Jeżeli chodzi o opinie na forum już nauczyłam się, udziela się tutaj wielu marketingowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.09.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Czy moglby po ktos doradzic gdzie w Krakowie lub okolicy zamowic szambo? Potrzebuje cos z betonu, co wytrzyma wysoki poziom wod gruntowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 18.09.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Cześć,Potrzebuje znaleźć ekipę do wykonania odpływów wody deszczowej, odprowadzenia wody z drenażu, czy ktoś z Was korzystał może albo jest w stanie polecić ekipę, która kompleksowo wykonała by takie instalacje zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 19.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 witam,jeśli komuś brakło odsprzedam dachówke MONZA ROBEN podstawowa kasztan angobowana - 200szt , zafoliowana,na palecie za 500zł.bez transportu. dachówka do odebrania w nowej hucie.tel. 603-968-955pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 23.09.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ponawiamy ofertę... Witam, Mam do oddania za symboliczne 1pln 8 worków wapna. Odbiór osobisty - Michałowice. Chętnych proszę o wiadomość na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 26.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Montował ktoś z Was kraty w oknach? A dokładniej w piwnicy lub garażu?Potrzebuję zabezpieczyć sobie małe okna, w których nie mam rolet - ktoś wie gdzie coś takiego zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 26.09.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam, Szukam skladu budowlanego z dobrą ceną na styropian Termoorganiki STANDARD dach i podłoga. Na Allegro można znaleźć za 182-187 zł/m3. Jest też tanszy z Neothermu za 152 zl/m3. Ktory Waszym zdaniem jest lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 26.09.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam - ponowienie oferty Mam do sprzedania spemple po jednej budowie. długość 2,7 - 3m , 50 szt wogóle nie uzyte. Ilośc do sprzedaży - zostało ok 200 szt. - cena 4 PLN / szt Deski szlunkowe 30 ( 4-6m) zostało ok 7 kubików cena - 400 PLN za kubik Odbiór osobisty - Ochmanów tel. 502 589 409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam, Szukam skladu budowlanego z dobrą ceną na styropian Termoorganiki STANDARD dach i podłoga. Na Allegro można znaleźć za 182-187 zł/m3. Jest też tanszy z Neothermu za 152 zl/m3. Ktory Waszym zdaniem jest lepszy? U nas była Termoorganika w kropki Polecam RODA. Dobra cena i transport na następny dzień. Kupowaliśmy też u nich styropian Austrotherm. MATERIAŁY BUDOWLANE RODA s.c. Robert Machnik, Dariusz Kwoka Brzezie ul.Narodowa 27 32-080 Zabierzów tel. 12-376-40-72 lub 501-719-744 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 27.09.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam, Szukam skladu budowlanego z dobrą ceną na styropian Termoorganiki STANDARD dach i podłoga. Na Allegro można znaleźć za 182-187 zł/m3. Jest też tanszy z Neothermu za 152 zl/m3. Ktory Waszym zdaniem jest lepszy? Termoorganika jest droga i przereklamowana moim zdaniem - szukaj np. Swisspora albo Austrothermu. Ja dosc tanio kupilem Swisspora na elewacje w Hebanie (aczkolwiek targowac sie troche musialem). Wiem ze jeden czy dwu znajomych tez tam kupowalo i dostali przyzwoite ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 27.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cześć,Jakiś czas temu pojawił się temat szklarzy. Otóż i przyszła na nas kolej. Potrzebujemy zrobić szklane przegrody i drzwi w dwóch łazienkach, proszę Was o informację gdzie możemy rozpocząć nasze poszukiwania. PozdrawiamyP.S. Cały czas oddam 8 worków wapna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 28.09.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam, Szukam skladu budowlanego z dobrą ceną na styropian Termoorganiki STANDARD dach i podłoga. Na Allegro można znaleźć za 182-187 zł/m3. Jest też tanszy z Neothermu za 152 zl/m3. Ktory Waszym zdaniem jest lepszy? Zostało mi po ociepleniu 8 paczek stryro austrotherm 12 cm z felcem. Oddam za pół ceny. Gratis dołożę resztę kołków i parę listew startowych. Kupowałem właśnie w składzie w Brzeziu i nie chcieli przyjac mi spowrotem nadwyżki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 02.10.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dajcie proszę znać gdzie można kupić porzadne i w normalnej cenie zbiorniki na deszczówkę w oklicy KRK?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek A. 08.10.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam Mam pozostałości po budowie:Sprzedam pustaki porotherm 30 pw 160szt. 3,50zł/szt.Bloczek betonowy. wym. 12x24x38 90szt. 3zł/szt.Odbiór osobisty Kraków Nowa-Huta Tel. 505 655 526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 09.10.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Szukam właśnie drewna do kominka na mój pierwszy sezon w nowym domu (mam nadzieję, że uda się przeprowadzić przed zimą ). Macie jakiś namiar w dobrej cenie? Ile w ogóle za kubik powinienem brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 09.10.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Szukam właśnie drewna do kominka na mój pierwszy sezon w nowym domu (mam nadzieję, że uda się przeprowadzić przed zimą ). Macie jakiś namiar w dobrej cenie? Ile w ogóle za kubik powinienem brać pod uwagę? Kubik będzie kosztował 200-250zł, ale wątpię czy kupisz teraz suche drzewo. Ja biorę co roku 503 936 750 teraz to raczej będzie tegoroczne nadające się do palenia w przyszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 09.10.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Czy może mi ktoś polecić jakiś sklep w KRK gdzie mógłbym kupić ciekawy/niedrogi zlewozmywak do kuchni ? Googluje i googluję i nic ,a będę miał tylko kilka godzin żeby go "namierzyć".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts