b99 10.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam,miał ktoś do czynienia z nastepujacymi panami elektrykami?Pan Hajto lub Pan Czesak. Coś możecie o nich powiedzieć lub kogoś innego polecić?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 11.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam, Szukam pomysłu na wykończenie kominów. Blach będzie kryty dachówka Czarna angoba wiec pomyslalem zeby wykonczyc je też czarnym klinkierem -pelna cegła. Czy moze ktoś polecić skład z dobrą ceną na klinkier? I jakiś kontakt do osoby która robiła Wam kominy. Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 11.10.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam, Szukam pomysłu na wykończenie kominów. Blach będzie kryty dachówka Czarna angoba wiec pomyslalem zeby wykonczyc je też czarnym klinkierem -pelna cegła. Czy moze ktoś polecić skład z dobrą ceną na klinkier? I jakiś kontakt do osoby która robiła Wam kominy. Będę wdzięczny za informacje. Dużo klinkeriu na miejscu jest w Anbudzie (ul. Portowa 3). Warto pojechać i zobaczyć. Ceny mają też uczciwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.10.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Montował ktoś z Was kraty w oknach? A dokładniej w piwnicy lub garażu? Potrzebuję zabezpieczyć sobie małe okna, w których nie mam rolet - ktoś wie gdzie coś takiego zamówić? Mieliśmy montować, ale wyszłoby za drogo i zrezygnowaliśmy. W piwnicy i tak nie mamy niczego, co warto byłoby ukraść, zresztą u nas jest uruchomiona stała czujność sąsiedzka W każdym bądź razie rozmawialiśmy z firmą kratex z łokietka: kratex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, miał ktoś do czynienia z nastepujacymi panami elektrykami? Pan Hajto lub Pan Czesak. Coś możecie o nich powiedzieć lub kogoś innego polecić? dzieki Tych Panow nie znam, ale wlasnie w zeszly wtorek zakonczylismy elektryke rekami pana Henryka Ostafina, polecanego na liscie malopolskiej. Jak dla mnie wspolpraca genialna, ekipa szla jak burza. Doradzal fachowo, cenowo bardzo korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agso193 12.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam! Gdzie zamawialiście beton? możecie polecić którąś betoniarnię? Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Nosek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 13.10.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam ,Chętnie odkupię około 20 stempli / 2,5m / na tymczasowe ogrodzenie .Północna strona Krakowa / Zabierzów, Zielonki itp/.Info na kontakt : [email protected]Dzięki i pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 13.10.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam! Gdzie zamawialiście beton? możecie polecić którąś betoniarnię? Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Nosek? Pozdrawiam My do całej budowy braliśmy beton z Contractora - niedaleko ul. Bocianiej (wylot z KrK na Warszawe) Przystępne ceny i elastyczność w terminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam, Szukam pomysłu na wykończenie kominów. Blach będzie kryty dachówka Czarna angoba wiec pomyslalem zeby wykonczyc je też czarnym klinkierem -pelna cegła. Czy moze ktoś polecić skład z dobrą ceną na klinkier? I jakiś kontakt do osoby która robiła Wam kominy. Będę wdzięczny za informacje. Ja polecam Mikulaska Klinkier - http://www.mikulska-klinkier.pl/ - gdy kupowaliśmy, to właśnie tam mieli najlepszą cenę na pełną cegłę klinkierową. I wszystko dostępne od ręki. Mikulska Klinkier 31-752 Kraków ul. Makuszyńskiego 26 tel. 012 644 94 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 14.10.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam! Gdzie zamawialiście beton? możecie polecić którąś betoniarnię? Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Nosek? Pozdrawiam Ja zamawiam u Stopy z Marszowic (obok Gdowa). Mają bardzo dobre ceny i na razie zawsze byli o umówionej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek A. 14.10.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam! Gdzie zamawialiście beton? możecie polecić którąś betoniarnię? Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Nosek? Pozdrawiam Witam Jeżeli chodzi o tę część Krakowa to tylko Krakbet z Igołomskiej. Brałem beton na fundament od "Noska" wyszedł drożej. Na strop już z Krakbetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 15.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam Jeżeli chodzi o tę część Krakowa to tylko Krakbet z Igołomskiej. Brałem beton na fundament od "Noska" wyszedł drożej. Na strop już z Krakbetu. może i drożej u noska ale lepszy beton, w krakbecie słyszałam o jakis przekretach, także braliśmy od noska jak większość budujących się w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 15.10.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 może i drożej u noska ale lepszy beton, w krakbecie słyszałam o jakis przekretach, także braliśmy od noska jak większość budujących się w naszej okolicy. Mi Krakbet też odradzano... i pamiętam, że wykonawca SSO przy ustalaniu na początku materiałów przestrzegał, by beton był zewsząd byle nie z Krakbetu. No ale sam nie miałem z nimi do czynienia, więc 100% pewnej opinii wystawić nie mogę... Ja brałem z Vicatu i jestem bardzo zadowolony (o czym nawet kilka stron temu pisałem), a betonu wziąłem sporo, bo dom ok 15x16m z całkowicie lanymi piwnicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 15.10.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mieliśmy montować, ale wyszłoby za drogo i zrezygnowaliśmy. W piwnicy i tak nie mamy niczego, co warto byłoby ukraść, zresztą u nas jest uruchomiona stała czujność sąsiedzka W każdym bądź razie rozmawialiśmy z firmą kratex z łokietka: kratex.pl Ostatecznie też odpuściłem. Z garażu mam Gerdę do domu, a przy oknach w piwnicy szachty utrudniające wejście. Do tego różne czujki alarmu powinny zapewnić mi poczucie bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 16.10.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 może i drożej u noska ale lepszy beton, w krakbecie słyszałam o jakis przekretach, także braliśmy od noska jak większość budujących się w naszej okolicy. Ja brałem z Krakbetu w 2008 i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 18.10.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Tych Panow nie znam, ale wlasnie w zeszly wtorek zakonczylismy elektryke rekami pana Henryka Ostafina, polecanego na liscie malopolskiej. Jak dla mnie wspolpraca genialna, ekipa szla jak burza. Doradzal fachowo, cenowo bardzo korzystnie. dzieki DorkaS - na penow się z facetem skontaktuje, ktoś coś jeszcze może dodać? i od razu kolejne pytanie: skad braliscie okna drewniane i rolety zewn (najlepiej razem, aczkolwiek niekoniecznie musza byc) i pozradne ekipe do tynkowania i ekipe do wylewek. dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzeczki 20.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Witam wszystkich, poszukuje fachowca (kierownika budowy), ktory moglby rzetelnie ocenic dom w stanie deweloperskim przed kupnem. Chodzi mi o jakosc wykonania, niedorobki, wady, itp. Czy mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 22.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 i od razu kolejne pytanie: skad braliscie okna drewniane i rolety zewn (najlepiej razem, aczkolwiek niekoniecznie musza byc) Podeślij zestawienie stolarki i szczegóły na priv - przygotuję ofertę. Pozdrawiam MarekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 22.10.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 witam chce kupic okna bo mojego domu mozecie polecic jakas firme z okolicy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 24.10.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Czy robił ktoś z Was ostatnio mapę 1:500 i adaptacje projektu? Jakie koszty i ewentualnie poleććcie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts