Gość kejor 30.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 zamiast granulatu wełny, polecam wiór celulozowy, z moich badań jest to jeden z najlepszych obecnie materiałów termoizolacyjnych. Zapraszam zainteresowanych, chętnie udostępnię swoje archiwum zdjęć i polecę dobrego wykonawcę http://www.kejor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelwik 31.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ostatnio wiele było pytań o tynki i wylewki - z czystym sercem mogę polecić ekipę górali którzy robili u mnie blisko 750m2 tynku i 350m2 wylewek - tynki metoda tradycyjna zacierane na piasku kwarcowym, wylewki mixokret - roboty były wykonywane rok temu (styczeń - luty) w dość niskich temp a mimo to bez zarzutu - w ocenie nawet innych zaprzyjaźnionych tynkarzy - ceny bardzo konkurencyjne, super jakość, polecam - http://www.tynkiwylewki.eu/ - jedna z nielicznych ekip do jakich nie miałem zastrzeżeń na budowie - zarówno co do jakości jak i płatności uuuu hehehehe wysmarowałem taką reklamę że zaraz pewnie pojawią się głosy że to pewnie moja firma hehehe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 31.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam ponownie Nadal poszukuję kogoś do WYLEWEK, poza tym jeśli ktos posiada namiary na sprawdzonego STOLARZA od mebli kuchennych na wymiar, KAMIENIARZA do wykonania blatu kuchennego z kamienia to będę ogromnie wdzięczna. Bardzo proszę o pomoc U mnie wylewki robiła firma Dro-mix. Zrobili szybko, sprawnie i nie miałem zastrzeżeń. Mają stronę http://www.dro-mix.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 12.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 SprzedamTapeta z włókna szklanego JODEŁKA REDNET,zostało mi 100m2,Jaka tapeta to można zobaczyć tu:http://allegro.pl/tapeta-z-wlokna-szklanego-jodelka-50mb-rednet-i3012391775.htmlja sprzedam oczywiście taniej - cena do uzgodnienia.do tego zostały mi 2 opakowania kleju Rednet. Pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.02.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witajcie, Jeżeli ktoś szuka ekipy budowlanej - mogę polecić piszcie na prv. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 15.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 witam, poszukuje sprawdzonych ekip do isnstalacji - hydraulika - wod-co-gaz, do kominka z płaszczem wodnym, ekipy do tynkow maszynowych cem-wap, wylewek. Za wszelkie namiary dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domownik1 18.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam, poszukjuje sprawdzonej firmy która dobierze i zamontuje mi przydomową oczyszczalnie ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 18.02.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam, poszukjuje sprawdzonej firmy która dobierze i zamontuje mi przydomową oczyszczalnie ścieków z czystym sumieniem mogę polecić firmę z Więcławic Starych (namaiary mogę przekazać na priv). Wykonali mi projekt, doradzili bardzo fachowo i zamontowali oczyszczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekT 19.02.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 szczerze odradzam współpracę z tą firmą (budteam) A czy ktoś może coś konkretnego na ten temat napisać? Kilka negatywnych opinii ale bez konkretów. Planuje od nich zakupić pustaki solbet - i zastanawiam się co może być nie tak. Pomijając kwestię płatności z góry za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 20.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam ponownie Nadal poszukuję kogoś do WYLEWEK, poza tym jeśli ktos posiada namiary na sprawdzonego STOLARZA od mebli kuchennych na wymiar, KAMIENIARZA do wykonania blatu kuchennego z kamienia to będę ogromnie wdzięczna. Bardzo proszę o pomoc jeśłi chodzi o meble kuchenne to mogę polecić p.Artura - 698 159 243 jak tylko znajdę nr tel do naszych "wylewkarzy " to napiszę , bo też są godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi09 23.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witajcie, Jeżeli ktoś szuka ekipy budowlanej - mogę polecić piszcie na prv. Pozdrawiam Kasia Witam!! Jesli moglbym prosic o numer tel. zaczynam na wiosne. Pozdrawiam edward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam!! Jesli moglbym prosic o numer tel. zaczynam na wiosne. Pozdrawiam edward Cześć Edward, Poszło na prv powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 24.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 witam nasza budowa jest na etapie koncepcji natomiast powoli zaczynam śledzić regionalne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 27.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam, Potrzebuje pilnie namiary na gosci od wykończeń. Facet, który miał mi to robic zadzwonił dzisiaj i radosnie oznajmił, że wyjezdza w maju zagranice, chociaz i tak czuje, że to ściema. W grudniu się z pajacem umawiałem. Tak wiec, podeślijcie proszę namiary na gosci, których naprawdę polecacie, z których byliscie zadowoleni od A do Z. Najlepiej by było jakby robili całość czyli sufity podwieszane, kafelki, malowanie…Naturalnie, chciałbym zobaczyć efekty ich pracy, pogadać z ludźmi, dla których wykonywali prace. Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 01.03.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To już ten etap!Czy mogę prosić o polecenie mi kogoś do zrobienia ogrodzenia? Front z klinkieru, reszta pewnie siatka na podmurówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andja_z99 05.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 witam, poradźcie, proszę, gdzie oprócz all szukać używanej przyczepki do transportu materiałów na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 05.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Otomoto, gumtree, tablica. W zeszłym roku też szukałem i w końcu nie kupiłem, bo cenu używek były nie wiele większe do cen nowych z Castoramy. witam, poradźcie, proszę, gdzie oprócz all szukać używanej przyczepki do transportu materiałów na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 07.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Witam, jeśli ktoś z budujących się na wiosnę będzie miał do oddania ziemie to chętnie ja przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBa 10.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Czy mial ktoś styczność z firmą komineczek.pl przy ul. Grzegórzeckiej ?Ewentualnie czy może ktoś polecic dobrą firmę od kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 10.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WitamCzy ktoś szukał wody na działce, kopał studnie i korzystał z usługi kogoś, kto zajmuje się szukaniem wody ? Czy w Naszych okolicach macie namiary na taką osobę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts