Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

ostatnio wiele było pytań o tynki i wylewki - z czystym sercem mogę polecić ekipę górali którzy robili u mnie blisko 750m2 tynku i 350m2 wylewek - tynki metoda tradycyjna zacierane na piasku kwarcowym, wylewki mixokret - roboty były wykonywane rok temu (styczeń - luty) w dość niskich temp a mimo to bez zarzutu - w ocenie nawet innych zaprzyjaźnionych tynkarzy - ceny bardzo konkurencyjne, super jakość, polecam - http://www.tynkiwylewki.eu/ - jedna z nielicznych ekip do jakich nie miałem zastrzeżeń na budowie - zarówno co do jakości jak i płatności ;) uuuu hehehehe wysmarowałem taką reklamę że zaraz pewnie pojawią się głosy że to pewnie moja firma hehehe ;))

Witam ponownie

Nadal poszukuję kogoś do WYLEWEK, poza tym jeśli ktos posiada namiary na sprawdzonego STOLARZA od mebli kuchennych na wymiar, KAMIENIARZA do wykonania blatu kuchennego z kamienia to będę ogromnie wdzięczna.

Bardzo proszę o pomoc

U mnie wylewki robiła firma Dro-mix. Zrobili szybko, sprawnie i nie miałem zastrzeżeń. Mają stronę http://www.dro-mix.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam, poszukjuje sprawdzonej firmy która dobierze i zamontuje mi przydomową oczyszczalnie ścieków

z czystym sumieniem mogę polecić firmę z Więcławic Starych (namaiary mogę przekazać na priv). Wykonali mi projekt, doradzili bardzo fachowo i zamontowali oczyszczalnie.

Witam ponownie

Nadal poszukuję kogoś do WYLEWEK, poza tym jeśli ktos posiada namiary na sprawdzonego STOLARZA od mebli kuchennych na wymiar, KAMIENIARZA do wykonania blatu kuchennego z kamienia to będę ogromnie wdzięczna.

Bardzo proszę o pomoc

jeśłi chodzi o meble kuchenne to mogę polecić p.Artura - 698 159 243

jak tylko znajdę nr tel do naszych "wylewkarzy " to napiszę , bo też są godni polecenia

Witam,

Potrzebuje pilnie namiary na gosci od wykończeń. Facet, który miał mi to robic zadzwonił dzisiaj i radosnie oznajmił, że wyjezdza w maju zagranice, chociaz i tak czuje, że to ściema. W grudniu się z pajacem umawiałem.

Tak wiec, podeślijcie proszę namiary na gosci, których naprawdę polecacie, z których byliscie zadowoleni od A do Z. Najlepiej by było jakby robili całość czyli sufity podwieszane, kafelki, malowanie…

Naturalnie, chciałbym zobaczyć efekty ich pracy, pogadać z ludźmi, dla których wykonywali prace.

Dzieki wielkie.