Justka_krk 25.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam,ktoś może polecić sprawdzoną i niedrogą firmę od luster łazienkowych - lustra bez ram, na wymiar, wklejane w płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 25.06.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Pilnie poszukuje sprawdzonej firmy ogólnobudowlanej, która wybuduje ogrodzenie z bloczków, połozy kostke granitową i zrobi odwodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 26.06.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Temat rozdzielni już nieaktualny, znaleźliśmy inne tańsze rozwiązanie.Ale mam pytanie o skład budowlany w Bodzanowie 447, Fliś-BUD. Czy ktoś z Was z niego korzysta/korzystał ?? Jakie są Wasze opinie na ich temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kauah 28.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam, Jestem świeżo po tynkach, więc jeśli ktoś szuka tynkarzy, polecam ekipę Wojtka PARA tel. 693379681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 03.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Moi drodzy, Doradźcie jakie są ceny drewnianej podbitki/podsufitki, ile Wy płaciliście?Gdzie kupowaliście? pozdrawiam serdecznieBernard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arti51 03.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam.Szukam firmy z Krakowa zajmującej sie robieniem przepychów pod drogami.Muszę położyć kabel pod drogą. Macie może jakieś namiary?Pozdrawiam Arti51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witajcie, Potrzebuje jakiegoś sprytnego w pozytywnym tego słowa znaczeniu stolarza, który zrobił by schody w chałpie plus balustradę tak za jednym zamachem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 07.07.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 witam, poszukuje piasku do tynkow z okolic Krakowa (uziarnienie 0,6 mm) czy ktos moze polecic dostawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daktyl99 09.07.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Proszę o polecenie solidnego, aktywnego, zaangażowanego kierownika budowy, Dojazdow (gm. Kocmyrzów-Luborzyca), dostałem właśnie pozwolenie, zaczynam budowę w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz181 10.07.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam forumowiczów, czy ktoś z Was przebudowowyał drogę dojazdową? ZIKIT nakazał mi nałozenie tłuczni do gł 40cm. CZy ktoś z Was coś takiego wykonywał, orientuje się w cena takiej pracy?Chciałbym wiedzieć, aby mieć punkt do negocajacji z właścicielem działki. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 11.07.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam forumowiczów, czy ktoś z Was przebudowowyał drogę dojazdową? ZIKIT nakazał mi nałozenie tłuczni do gł 40cm. CZy ktoś z Was coś takiego wykonywał, orientuje się w cena takiej pracy? Chciałbym wiedzieć, aby mieć punkt do negocajacji z właścicielem działki. Dziękuję za odpowiedź. Ja mam takie pytanie "filtrujące" - czy w pozwoleniu na budowę masz zapisany wymóg przebudowy dojazdu? Bo ja stricte w pozwoleniu nie miałem (choć w dostarczanych wcześniej uzgodnieniach zostałem niby do tego zobowiązany) i ostatecznie dom został oddany do użytku bez tej dodatkowej inwestycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 12.07.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam, tynkował ktos na FAŚcie silikownowym? jak to jakościowo wygląda? podobno daja 10 lat gwarancji? dzieki potrzebuje również namiary skład kamienia na południu - parapety?dzieki wielkiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 12.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A interesują Cie tylko kamienie czy również aglomarmury ? Jeśli tak to mam dobre ceny na jednej z firm na Zakopiance. Witam, tynkował ktos na FAŚcie silikownowym? jak to jakościowo wygląda? podobno daja 10 lat gwarancji? dzieki potrzebuje również namiary skład kamienia na południu - parapety? dzieki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.07.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam, ktoś może polecić sprawdzoną i niedrogą firmę od luster łazienkowych - lustra bez ram, na wymiar, wklejane w płytki. Justka, takie lustra zamówisz np. w MaxFliz na Zakopiańskiej lub w Hebanie na Kosocickiej. Są różne grubości, zależnie od wielkości lustra jakie potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aksolta 22.07.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej jestem tu nowa i trochę jeszcze nie rozeznana, ale mam nadzieję że za nie długo będę tu częstym gościem. Ogólnie potrzebuje pomocy, gdyż w dniu wczorajszym ekipa która miała nam rozpocząć budowę zrezygnowała i w tym momencie jesteśmy w rozsypce. Czy możecie mi polecić jakieś ekipy , gdyż planowaliśmy od sierpnia ruszyć i SSO zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Hej jestem tu nowa i trochę jeszcze nie rozeznana, ale mam nadzieję że za nie długo będę tu częstym gościem. Ogólnie potrzebuje pomocy, gdyż w dniu wczorajszym ekipa która miała nam rozpocząć budowę zrezygnowała i w tym momencie jesteśmy w rozsypce. Czy możecie mi polecić jakieś ekipy , gdyż planowaliśmy od sierpnia ruszyć i SSO zrobić. Mam nadzieję, że moja ekipa z mojego polecenia da radę , że się dogadacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 23.07.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 WitamCzy ma Ktoś z Was okna firmy Petecki na profilu Veki ?? Jak sprawują się te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 28.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witajcie ponownie. Zadawałem to pytanie na grupie dobrych parę lat temu, ale wówczas sprawy potoczyły się inaczej.Szukamy działki w północnej części gminy Zabierzów - Ujazd, Brzezie (i tu i tu chyba już nic nie ma...), Bolechowice, Kobylany, Karniowice, Więckowice, Zelków, Tomaszowice ew. Rudawa i Brzezinka. Od 18-20 arów wzwyż, cena do 300-320 tys. zł, zakładamy, że duża działka w tej cenie będzie raczej budowlano-rolna. Szukamy sensownej działki, czyli nie na kompletnym odludziu, w miarę szerokiej, z jakimś znośnym widokiem. Słowem - potrzebny jest ideał Przez ostatnie 2 miesiące odwiedziłem chyba wszystko co jest ogłoszone w internecie i na razie nie ma trafienia. Głównie dlatego, że oferta jest dość skromna, że większość działek jest poniżej 10a, że te o większej powierzchni mają szerokość -nastu metrów i że część sprzedających ceny bierze z sufitu i obraża się na propozycję negocjacji ceny.Zakładam, że część z Was, mieszkając w tej okolicy wie pewnie, że sąsiad byłby skłonny sprzedać albo, że ktoś kupił a nie będzie się budować bo wyjechał do Anglii itd.Będę wdzięczny za odpowiedzi. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julia Dorota 29.07.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Proszę pilnie o pomoc! Mam do remontu stary budynek w Krakowie. Poszukuję dobrej ekipy do prac murarskich, betoniarsko-zbrojarskich, tynkarskich, dekarskich, a w szczególności do wykonania dachu z izolacją na krokwiach (od wewnątrz cała więźba będzie widoczna). Ktoś może zna ekipę godną polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilya 30.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Lennyb będzie ci ciężko w tamtych okolicach to ludzie windują takie stawki ze witki opadają. Ja mam pytanie o kominek gdzie kupić wkład w rozsądnej cenie? i pana od kominka? Lepiej osobno czy w zestawie wkład + robocizna? Co do piasku to polecają z brzegu. i jeszcze 2 pytanie o barierki na okno http://ogrodzenia.blog.pl/barierki/ gdzie dostane? (pierwsze zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts