anulawasz 26.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 poszukuję sprawdzonej firmy lub osoby montującej rolety antywłamaniowe zewnętrzne. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.09.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mam na zbyciu następujące materiały: 1. Deski szalunkowe ok. 3 kubiki - 350 zł za całośćhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214997&d=1380293227 2. Pustaki Porotherm 30 P+W ok.210 szt. - cena 3,60 za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214996&d=1380293213 3. Pustaki Porotherm 25 P+W 12 szt. - cena 40 zł za całość lub GRATIS przy zakupie Porotherm 30http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214995&d=1380293196 Odbiór we własnym zakresie z Niegowici k.GdowaKontakt tel. 606 502 502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.09.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mam na zbyciu następujące materiały: 1. Deski szalunkowe ok. 3 kubiki - 350 zł za całośćhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214997&d=1380293227 2. Pustaki Porotherm 30 P+W ok.210 szt. - cena 3,60 za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214996&d=1380293213 3. Pustaki Porotherm 25 P+W 12 szt. - cena 40 zł za całość lub GRATIS przy zakupie Porotherm 30http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214995&d=1380293196 Odbiór we własnym zakresie z Niegowici k.GdowaKontakt tel. 606 502 502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 15.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mam może głupie pytanie, ale gdzie się kupuje paliki geodezyjne w Krakowie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 15.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mam może głupie pytanie, ale gdzie się kupuje paliki geodezyjne w Krakowie lub okolicach? Najprościej chyba w tartaku??? A w jakim celu to chcesz kupić? Bo przecież takie paliki to posiada każdy geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 17.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Najprościej chyba w tartaku??? A w jakim celu to chcesz kupić? Bo przecież takie paliki to posiada każdy geodeta. Dziękuje za odpowiedź. No właśnie chyba wkradło się nieporozumienie, zrozumiałam, że ja mam przygotować te paliki a to ma geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor_zastepczy 18.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witajcie,właśnie skończyłem budowę własnego domu w okolicach Krakowa. Zebrałem w tym czasie masę doświadczeń oraz wiele cennych namiarów na ekipy budowlane. Chciałbym w związku z tym zaoferować Wam swoją pomoc podczas prowadzenia Waszej inwestycji. Jeżeli prowadzicie budowę systemem gospodarczym, a jesteście zagranicą lub nie macie wystarczająco dużo czasu na takie sprawy jak wybór dobrej i stosunkowo niedrogiej ekipy, organizację materiałów budowlanych, nadzór nad prowadzonymi pracami, przygotowywanie dokumentacji zdjęciowej oraz wielu, wielu innych spraw, zapraszam do kontaktu: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak211 20.10.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mam do sprzedania piecyk typu "koza" + 4 rurki (kazda 1m dlugosci) i 2 kolanka (90 stopni). Rurki i kolanka oczywiscie pasuja do podlaczenia do piecyka. Chetnie pozbede sie tego zestawu za 100pln. Jesli ktos planuje jakies prace na budowe w zimniejsze miesiace to na pewno sie przyda - nam sluzyla w ten sposob rok temu. Piecyk do odbioru w miejscowosci Koźmice Małe k/Wieliczki. W razie czego moge podeslac zdjecia na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 21.10.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam,Szukam wykonawcy do zrobienia tarasu drewnianego i wiaty dla samochodów. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dlaczego wybieramy to a nie inne miejsce? Czy w pełni realizujemy nasze zamierzenia? Zajmuję się zawodowo - naukowo takimi tematami. Witam i zapraszam do podzielenia się refleksjami co dooczekiwanego miejsca zamieszkania - być może po wyborze. Oto odnośnik do formularza:http://www.ankietka.pl/ankieta/113821/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-2.htmlW razie potrzeby proszę o kontakt na adres podany w nagłówku ankiety. Zaproście znajomych myślących o budowie do wypełnienia.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Panie doktorancie, chciałam pójść Panu na rękę i wypełnić ankietę. Niektóre pytania są sensowne. Ale już druga strona ankietki (ciągle jesteśmy w pierwszej dziesiątce) totalnie zniechęca brakiem przemyślenia treści pytań. Czy na pewno zastanowił się Pan dobrze nad sensem pytania "gdzie postawić dom: 30 min jazdy od miasta uniwersyteckiego czy w okolicy zmeliorowanej" Kolejne:Pytanie 16 "Czy, ogólnie biorąc, uważa Pan(i), że większości ludzi można ufać?" Dżisasss, to ma być podobno praca naukowa, a nie psycho-zabawa. I kilka innych drobiazgów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 24.10.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 poszukuję używanej bramy ogrodzeniowej (budowlanej) najlepiej w gminie Zielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.10.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Deski szalunkowe cały czas do wzięcia, po segregacji jest ich nawet więcej niż na zdjęciu które zamieściłem powyżej. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Chcę nabyć drabinę do domu, której zasięg będzie na poziomie ok.5m, dlatego myślę że optymalna to 3x9I mam problem, bo im bardziej szukam i czytam opinie, tym bardziej nie wiem co wybrać... Myślałem o zakupie KRAUSE CORDA lub BAYERSYSTEM - ale w obu przypadkach znalazłem dużo opinii, że obie marki mają problem i wyginają się jak na nie wejdzie ktoś o wadze ok.75 kg (jak ja), co przy podanej przez producenta wadze do 150 kg chyba nie powinno mieć miejsca.Wyczytałem że np. KRAUSE w tym samym modelu CORDA stosuje dwa profile, ale jak to sprawdzić i gdzie kupić taką z grubszym profilem już nie znalazłem. Na 99% na allegro i w marketach typu Castorama itp. są te z cieńszym profilem... Ze względu na bezpieczeństwo, nie szukam tanich rozwiązań, chcę kupić dobrą, bezpieczną i sprawdzoną drabinę. Dlatego prośba o radę do tych co już kupili drabiny i używają ich - co radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 31.10.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Chcę nabyć drabinę do domu, której zasięg będzie na poziomie ok.5m, dlatego myślę że optymalna to 3x9 I mam problem, bo im bardziej szukam i czytam opinie, tym bardziej nie wiem co wybrać... Myślałem o zakupie KRAUSE CORDA lub BAYERSYSTEM - ale w obu przypadkach znalazłem dużo opinii, że obie marki mają problem i wyginają się jak na nie wejdzie ktoś o wadze ok.75 kg (jak ja), co przy podanej przez producenta wadze do 150 kg chyba nie powinno mieć miejsca. Wyczytałem że np. KRAUSE w tym samym modelu CORDA stosuje dwa profile, ale jak to sprawdzić i gdzie kupić taką z grubszym profilem już nie znalazłem. Na 99% na allegro i w marketach typu Castorama itp. są te z cieńszym profilem... Ze względu na bezpieczeństwo, nie szukam tanich rozwiązań, chcę kupić dobrą, bezpieczną i sprawdzoną drabinę. Dlatego prośba o radę do tych co już kupili drabiny i używają ich - co radzicie?? My mamy KRAUSE STABILO, jesteśmy b. zadowoleni. Wytrzymuje spokojnie spore obciążenia. Nic się nie wygina. Ale to inna półka cenowa, nie mam porównania z podanymi przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 11.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam, poszukuję w okolicach Krakowa, wykonawcy prostych, drewnianych drzwi wewnętrznych, stylizowanych na takie "zbijane z desek" ( mój mąż mówi: jak od stodoły:) do domu, w którym dość sporo jest belek drewnianych i cegły. Z góry dziękuję dobrym duszom za polecenie stolarza, który podjąłby się tego zadania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 11.11.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam, zostało mi 10 worków (lub nawet 12 - na 99%, ale musze sprawdzić) trasowej zaprawy do klinkieru do murowani cegieł recznie formowanych klinkierowych i elewacyjnych o nasiąkliwości powyżej 8. Kolor jasnoszary. Producent PCB. Sprzedam w bardzo korzystnej cenie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 18.11.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 sprzedam przyczepkę, opis na aukcji, kupiłem nową i służyła mi tylko na budowie, teraz już nie potrzebna, super się sprawdziła, polecam z czystym sumieniem, cena 2100 do odbioru, przyczepka firmowa z homologacją lekka duża i wytrzymała nie jakaś samoróbka. http://allegro.pl/show_item.php?item=3721090918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukis 25.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Cześć, Witam Wszystkich bardzo serdecznie:welcome: Jestem na etapie planowania budowy domu koło Świątnik Górnych. Bede potrzebował zbrojenie na moją budowę. Szukam dobrego i taniego dostawcy. Potrzebuje również informacji o tanim składzie budowlanym z cegłą, cementem oraz dobrej betoniarni. Dziękuje za wszystkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 To że ktoś miał dobrą cenę kilka dni czy tygodni temu, nie oznacza że dziś cena w takim składzie też będzie atrakcyjna. Najlepiej poświęć trochę czasu i pojeździj po składach i ponegocjuj ceny, zwłaszcza że przy budowie nie tylko stal, cegła i cement będzie Ci potrzebna Tak samo z betonem, zadzwoń i zapytaj o ceny. Z doświadczenia (jesteśmy po SSO) najwygodniej wybrać skład blisko budowy, tak samo betoniarnie - często będą potrzebne drobiazgi, które szybciej i prościej przywieźć samemu. Masz już ekipę na budowę, to spytaj też majstra, często ekipy budowlane mają lepsze ceny na starcie niż zwykły "Kowalski" Cześć, Witam Wszystkich bardzo serdecznie:welcome: Jestem na etapie planowania budowy domu koło Świątnik Górnych. Bede potrzebował zbrojenie na moją budowę. Szukam dobrego i taniego dostawcy. Potrzebuje również informacji o tanim składzie budowlanym z cegłą, cementem oraz dobrej betoniarni. Dziękuje za wszystkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts