letniowoc 16.11.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Hej, czy ktoś z Was budował dom na płycie fundamentowej zamiast na tradycyjnych fundamentach? Możecie polecić kierownika budowy oraz ekipę, która zna się na wykonywaniu takiej płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 01.12.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Witam gdzie można kupić po cenie dobre panele ogrodzeniowe Wym 2,50m x1.50 kolor czarny lub szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 05.12.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 szukam firmy/ekipy/goscia, ktory mi potnie blache ryflowana na kawalki 0,5x1m i podspawa od spodu plaskownik. Mam droge kolo kolo domu i koryta odplywowe wzdluz (wlasnie na 0,5m szerokie) i glebokie na 7cm i chce zamontowac na te koryta cos, dzieki czemu bede bez kolysania mogl po tym jezdzic. Kraty odpadaja, bo ma po nich jezdzic smieciara, jakby mialy wytrzymac musialyby miec 4cm wysokosci, ale wtedy pierwszy lepszy plug je zgarnie. dzieki z zgory za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 10.12.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Może ktoś polecić producenta/sklep z drzwiami drewnianymi sosnowymi surowymi? Najlepiej rejon Kraków-Myslenice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 24.12.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 WItam macie moze kogos do polecenia od szpachlowania gipsów-kartonów bo firma która miała to u mnie robić olała mnie na rzecz większego zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 31.12.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Witam , chciałem zrobić wykop pod ogrodzenie i potrzebuje namiary na minikoparkę w okolicach Nowej Huty . Może ma ktoś sprawdzony temat ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 02.02.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Poszukuje polecanego „kierownika budowy” oraz „inspektora nadzoru budowlanego”. Firmę stawiającą ściany w systemie DRYFIX. Poszukuje również sprawdzoną firmę ogrodniczą. Budowa za Skawiną w kierunku Wadowic. Z góry bardzo dziękuje za jakiekolwiek namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.02.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Katka, widzę, że po wielu latach jednak zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 05.02.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Katka, widzę, że po wielu latach jednak zaczynasz Mam taką nadzieje, już tyle rzeczy przesuwa budowę, że prawie straciłam nadzieje, że kiedyś się zacznie. Jeśli nadal utrzymam to tępo skończę za jakieś 10 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.02.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Byle do przodu!!! No nam w IX stuknie 10-rocznica zamieszkania. Jak ten czas leci....??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luwis 10.02.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam, Poszukuję przystępnej cenowo ekipy budowlanej oraz dobrego kierownika budowy do budowy domu jednorodzinnego ok 110m2 w Tomaszowicach pod Krakowem. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 10.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam, Poszukuję przystępnej cenowo ekipy budowlanej oraz dobrego kierownika budowy do budowy domu jednorodzinnego ok 110m2 w Tomaszowicach pod Krakowem. Z góry dzięki. Polecam ekipę Roberta Sikory z Marszowic, tel. 600 328 847 (możesz powołać się na Roberta z Niegowici). Nam budował dom do SSO. Bardzo solidna ekipa, którą wybraliśmy dzięki forum muratora, zresztą są na Białej Liście Wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 21.02.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam poszukuje.sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza oraz zrobienia ścianek gk na poddaszu Jakie.koszty robocizny wchodzą w gre jak ktos ten etap przerabial niedawno to wielkie dzieki, za infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 21.02.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam poszukuje.sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza oraz zrobienia ścianek gk na poddaszu Jakie.koszty robocizny wchodzą w gre jak ktos ten etap przerabial niedawno to wielkie dzieki, za info Pozdrawiam Polecam ekipę p.Piotra Ślusarczyka tel. 505 090 553, jedna z lepszych ekip, zresztą bardzo popularna wśród forumowiczów Muratora Opinie na ich temat znajdziesz na forum. Co do cen, musisz zadzwonić i dowiedzieć się jakie mają aktualnie stawki. Tani nie są, ale albo robisz tanio albo ... dobrze. Na tym etapie nie ma co oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 23.02.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam wszystkich!ile czasu czekaliście na pozwolenie na budowę (od złożenie dokumentów) w starostwie pow. Węgrzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gekontok 26.02.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Szukam sprawdzonej ekipy do polozenia plytek klinkierowych na elewacji. Macie moze jakies sprawdzone kontakty? Moj email to: [email protected]Dzieki, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 07.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam serdecznie grupę Krakowską.Mam do was pytanie czy ktoś z Was kupował więźbę w tartaku Tokarnia? bo ceny mają jedne z najniższych ale nie wiem jak z jakością? Bardzo proszę o opinie czy więźba jest ok czy z czystym sumieniem mogę u nich zamówić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 12.03.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam szukam montażysty do pompy ciepła, macie kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-h 14.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam wszystkich, jestem na etapie zakładania instalacji C.O. oraz wod.-kan. Prowadzę negocjacje m.in. z firmą Hydro-time z Krzeszowic. Czy ktoś miał może z tą firmą do czynienia i mógłby się na temat tej firmy wypowiedzieć? Mało o niej informacji na forum i w necie a nie chciałabym się naciąć.. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieśla0070 15.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 A propos drewna. Macie jakieś dobre kontakty? Buduję w Bochni.Szukam też jakiegoś zbiornika na wodę (najlepszy bylby "beczkowóz")i garazu (najlepiej używany- na materiały) Dzieki witam ja zajmuje sie sprzedaża drewna wszelkiego rodzaju w tym drewna na dach jak powiem drewno drewnu nie rowne to wszyscy moi klijenci sa jak narazie zadowoleni wykonuje tez dachy wielu moich znajomych ciesli bierze ode mnie drewno na dach jezeli interesuje cie cena to za m3 drewna na dach 800zl (transport gratis) jestem z okolic limanowej jezeli masz jakies pytania to pisz na adres [email protected] i jezeli masz jakies pytania to odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts