kamko 17.03.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Cześć Czy możecie polecić pomysłowego i rzetelnego architekta który podejmie się przekształcenia budynku gospodarczego w mieszkalny? Najchętniej gmina Zielonki i północ Krakowa. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 22.03.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie mogę znaleźć wątku powitalnego, więc witam się tutaj. Forum podczytuję od dawna, ale pojawia się coraz więcej pytań przy naszej budowie, więc postanowiłam zostać aktywnym użytkownikiem! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 22.03.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie mogę znaleźć wątku powitalnego, więc witam się tutaj. Forum podczytuję od dawna, ale pojawia się coraz więcej pytań przy naszej budowie, więc postanowiłam zostać aktywnym użytkownikiem! Pozdrawiam!! To witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 25.03.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wykonuje zjazd z drogi powiatowej i zaczyna się mały cyrk z formalnościami. Czy znacie może jakąś firmę, która wykona zjazd zgodnie z projektem budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.03.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 HejkaPrzymierzam sie do wykonania ogrodzenia z siatki na podmorowce prefabrykowanej (lub paneli ) oraz od frontu murkow otynkowanych .Mozecie poleci ekipe godna zaufania ktora wykona to pozadnie zgodnie ze sztuka budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.03.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Wykonuje zjazd z drogi powiatowej i zaczyna się mały cyrk z formalnościami. Czy znacie może jakąś firmę, która wykona zjazd zgodnie z projektem budowlanym? A gdzie budujesz? My tez mamy problem ze zjazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 27.03.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 A gdzie budujesz? My tez mamy problem ze zjazdem... północ Krakowa, okolice Michałowic. Projekt już mam (czekam na pozwolenie), ale jak dotąd żadna firma nie chce się podjąć wykonania zgodnie z projektem, bo podobno ZDPK robi później problemy z odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.03.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 To całkiem inny rejon, ale problemy z tego co wiem robią wszędzie, większy z tym cyrk niż z odbiorem domu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 28.03.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam, przymierzamy się do uporządkowania terenu wokół domu oraz zaprojektowania przydomowego ogrodu. Poszukuję dobrej, sprawdzonej firmy, która zajmuje się projektowaniem i wykonaniem ogrodów. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii i mógłby polecić kogoś z Krakowa lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podgrzybek 03.04.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 witam się grzecznie i jaPoszukuję ekipy do wykończenia domu w Tenczynku (obok Krzeszowic), flizy, malowanie, przesunięcie ściany w garderobie.Jeśli ktoś chciałby się podzielić jakimś namiarem na niepartaczących speców to byłabym wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 03.04.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 witam się grzecznie i ja Poszukuję ekipy do wykończenia domu w Tenczynku (obok Krzeszowic), flizy, malowanie, przesunięcie ściany w garderobie. Jeśli ktoś chciałby się podzielić jakimś namiarem na niepartaczących speców to byłabym wdzięczna:) Polecam Krzyśka Muchę i jego ekipę, nr tel. 513 485 557. Możesz się powołać na Roberta z Niegowici U nas robili kuchnię, łazienki, kotłownie i drobną wykonczeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 06.04.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Ktoś miał z nimi do czynienia http://centrumparkieciarza.pl/ jakieś opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 09.04.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Cześć, możecie polecić kogoś do zrobienia bramy przesuwnej? Interesuje mnie usługa kompleksowa - wraz z fundamentem. Południowe strony Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 12.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam,Po dłuższej nieobecności powracamy na forum.Potrzebujemy pomocy, czy ktoś może polecić firmę wykonującą przydomowe oczyszczalnie, obecnie mamy szambo i chcemy zamienić je na oczyszczalnie. Chciałbym firmę, która jest w stanie wykonać to kompleksowoDziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 12.04.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam Ktoś miał z nimi do czynienia http://centrumparkieciarza.pl/ jakieś opinie Ja u nich byłem 3 lata temu pytając ich czy się podejmą wykonawstwa podłogi z desek na konstrukcji i raczej nie byłem zadowolony z wyceny i jakości obsługi klienta. Na temat ich realizacji nie mam zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cannon 20.04.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam, Po dłuższej nieobecności powracamy na forum. Potrzebujemy pomocy, czy ktoś może polecić firmę wykonującą przydomowe oczyszczalnie, obecnie mamy szambo i chcemy zamienić je na oczyszczalnie. Chciałbym firmę, która jest w stanie wykonać to kompleksowo Dziękuje z góry Jest taka firma Monbud ,która zajmuje się takimi sprawami i ja jej nie polecam ! Dziwny ma sposób funkcjonowania ,sprzedaje produkt tzw. składankę z elementów różnych firm .Ale jakby się coś nieprawidłowego działo, to już nie ich problem .Mieliśmy taką sytuację z przepompownią ,którą kupiliśmy u nich i jak zaczęła elektronika zawodzić, to nas odesłali do producenta tejże elektroniki ,a producent nie ma przedstawicielstwa w małopolsce .I nie ma gdzie tego naprawić . Więc na wszelki wypadek ostrzegam przed usługami tejże firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 22.04.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Cannon dzięki za informację.. mogę tworzyć już czarną listę.. może jednak ktoś podpowie kogoś na białą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudiene 27.04.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam! Czy ktoś z Państwa może podpowiedzieć i polecić ekipę tynkarską? Wątków na forum jest bardzo wiele, jednak większość jest stosunkowo stara. Czy ktoś z Państwa ma "aktualne" doświadczenia z tynkarzami, których może, bądź nie..., polecić ? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 03.05.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam, Poszukuje ekipy do ogrodzenia - murki betonowe + panele. Okolice Balic - bede bardzo wdzieczny za polecenie sprawdzwonej ekipy! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalwal1234 05.05.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum. Zaczynam budowę w Krakowie - Skotniki, zmodyfikowany dom w Werbenach Archonu.Jestem po WZ, PnB, geodecie, wykopach. Aktualnie trwa etap deskowania ław. Zastanawiam się nad rozwiązaniem dla drenażu - gleba gliniasta, wody wysoko. Prawdopodobnie przywiozę innej ziemi (przepuszczalnej) na plac budowy aby zasypać fundamenty od zewnątrz oraz poszukam chętnego na ziemię, którą mam z wykopów. Jak tylko czas na to pozwoli postaram się relacjonować kolejne etapy budowy. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts