Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam, przymierzamy się do uporządkowania terenu wokół domu oraz zaprojektowania przydomowego ogrodu. Poszukuję dobrej, sprawdzonej firmy, która zajmuje się projektowaniem i wykonaniem ogrodów. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii i mógłby polecić kogoś z Krakowa lub okolic? :confused:

witam się grzecznie i ja

Poszukuję ekipy do wykończenia domu w Tenczynku (obok Krzeszowic), flizy, malowanie, przesunięcie ściany w garderobie.

Jeśli ktoś chciałby się podzielić jakimś namiarem na niepartaczących speców to byłabym wdzięczna:)

Polecam Krzyśka Muchę i jego ekipę, nr tel. 513 485 557. Możesz się powołać na Roberta z Niegowici :-)

U nas robili kuchnię, łazienki, kotłownie i drobną wykonczeniówkę

Witam

Ktoś miał z nimi do czynienia :-) http://centrumparkieciarza.pl/ jakieś opinie

Ja u nich byłem 3 lata temu pytając ich czy się podejmą wykonawstwa podłogi z desek na konstrukcji i raczej nie byłem zadowolony z wyceny i jakości obsługi klienta. Na temat ich realizacji nie mam zdania

Witam,

Po dłuższej nieobecności powracamy na forum.

Potrzebujemy pomocy, czy ktoś może polecić firmę wykonującą przydomowe oczyszczalnie, obecnie mamy szambo i chcemy zamienić je na oczyszczalnie. Chciałbym firmę, która jest w stanie wykonać to kompleksowo

Dziękuje z góry

Jest taka firma Monbud ,która zajmuje się takimi sprawami i ja jej nie polecam !

Dziwny ma sposób funkcjonowania ,sprzedaje produkt tzw. składankę z elementów różnych firm .Ale jakby się coś nieprawidłowego działo, to już nie ich problem .Mieliśmy taką sytuację z przepompownią ,którą kupiliśmy u nich i jak zaczęła elektronika zawodzić, to nas odesłali do producenta tejże elektroniki ,a producent nie ma przedstawicielstwa w małopolsce .I nie ma gdzie tego naprawić .

Więc na wszelki wypadek ostrzegam przed usługami tejże firmy.

Witam!

Czy ktoś z Państwa może podpowiedzieć i polecić ekipę tynkarską? Wątków na forum jest bardzo wiele, jednak większość jest stosunkowo stara. Czy ktoś z Państwa ma "aktualne" doświadczenia z tynkarzami, których może, bądź nie..., polecić ?:)

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Witam wszystkich. To mój pierwszy post na forum.

Zaczynam budowę w Krakowie - Skotniki, zmodyfikowany dom w Werbenach Archonu.

Jestem po WZ, PnB, geodecie, wykopach. Aktualnie trwa etap deskowania ław.

Zastanawiam się nad rozwiązaniem dla drenażu - gleba gliniasta, wody wysoko. Prawdopodobnie przywiozę innej ziemi (przepuszczalnej) na plac budowy aby zasypać fundamenty od zewnątrz oraz poszukam chętnego na ziemię, którą mam z wykopów. Jak tylko czas na to pozwoli postaram się relacjonować kolejne etapy budowy.

Pozdrawiam,