dom w kalateach 2 12.11.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witajcie ! Mam prośbę o polecenie dobrego tynkarza. Zależy mi na aktualnej opinii. Będę rownież wdzięczna za informację odnośnie aktualnych cen za m2. Z góry bardzo dziękuję za pomoc Do tynków gipsowych polecem Pana Mariusza KrakGips 508100615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 23.11.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Czy dalej aktualne ? Już nie sprzedało sie z 3 tyg temu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 24.11.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam! Zostało mi po ociepleniu domu 8 paczek styropianu grafitowego neotherm gr. 15cm. Okolice Michałowic. Sprzedam w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 24.11.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Posiadam na działce ładną, czarną ziemię po wykopie - około 2-3 wywrotki. Ostateczna ilość po zagospodarowaniu działki, myślę że za około 1-2 tygodnie. Pielgrzymowice k. Michałowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 24.11.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Posiadam na działce ładną, czarną ziemię po wykopie - około 2-3 wywrotki. Ostateczna ilość po zagospodarowaniu działki, myślę że za około 1-2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 24.11.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Posiadam na działce ładną, czarną ziemię po wykopie - około 2-3 wywrotki. Ostateczna ilość po zagospodarowaniu działki, myślę że za około 1-2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niepolomice 19.12.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Czy możecie polecić mi jakąś dobrą ekipę murarską lub firmę do SSO? Buduję w Niepołomicach z cegly pełnej i potrzebuję dobrych fachowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna So 28.12.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam,Zwracam się do was z prośba. Czy możecie polecić mi dobrą firmę budowlaną (cała budowa domu do stanu deweloperskiego). Działka znajduje się w Krakowie. Dom będzie miał około 200m2 pow. Dom jednorodzinny parterowy z poddaszem użytkowym Z góry dziękuję. Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olson2016 06.01.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam Grupę krakowską, Poszukuję sprawdzonego fachowca do ułożenia płytek w łazience, przedpokoju oraz kuchni. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olson2016 06.01.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam Grupę krakowską, Poszukuję sprawdzonego fachowca do ułożenia płytek w łazience, przedpokoju oraz kuchni. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekC 17.01.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 WitamSzukam opini na temat firmy Jam-BUD Stanilawa Jamera? z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miikew 01.02.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Witamw czerwcu zaczynam budowę domu, okolice michałowic (północ krakowa), chciałbym zapytać o jakiś tani skład (stal, pustaki, beton) oraz może ktoś z forumowiczów z tej okolicy ma do sprzedania "pakiet startowy" na budowę (blaszak, pojemnik na wodę_1000l, rbetka, itp itd) chętnie odkupie oczywiście jestem też chętny odkupić pozostałości po budowach - styropian stemple deski itpprosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimminen 03.02.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam w czerwcu zaczynam budowę domu, okolice michałowic (północ krakowa), chciałbym zapytać o jakiś tani skład (stal, pustaki, beton) oraz może ktoś z forumowiczów z tej okolicy ma do sprzedania "pakiet startowy" na budowę (blaszak, pojemnik na wodę_1000l, rbetka, itp itd) chętnie odkupie oczywiście jestem też chętny odkupić pozostałości po budowach - styropian stemple deski itp prosze o kontakt Mam RBTę do sprzedania, kabel do podłączenia do słupa napowietrzny ale możesz sobie dać ziemny, gniazda 32A 16 A 3 faz i 1 1 faz 230v, eski i roznicowka, oczywiscie tez skrzynka na licznik 3 fazy - jak jesteś zainteresowany to pisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzior 11.02.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Witam serdecznie serdecznie polecam Pana Krzysztofa Brykalskiego z Wieliczki. Mi buduje dom w Leszczynowcach 3. Dobrze doradzi, cena jak dla mnie rewelacja i idzie się dogadać co do terminu. Bywa że ma obsuwę przez pogodę ale nie ma tak że zostawi kogoś na lodzie. Wiem bo jestem 3 osobą z polecenia której buduje w okolicy. Tel mogę podać na priv. Jakby co to piszcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TST12 16.02.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Chętnie odkupię wszelkie rzeczy które mogą się przydać przy budowie stanu surowego. Zbiornik na wodę, siatkę ogrodzeniową, deski, stemple, stal itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 28.02.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam,Poszukuję osoby, która pomoże nam w odbiorze budynku, ktoś ma kogoś godnego polecenia... nas już to przerosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cd1 01.03.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Stemple po budowie 2,82m i 3 m sprzedam . Odbiór Mogilany K Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1701 14.03.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Witam. Szukam kogoś kto przygotuję mi dokumenty na pozwolenie na budowę. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 22.03.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Chętnie odkupię wszelkie rzeczy które mogą się przydać przy budowie stanu surowego. Zbiornik na wodę, siatkę ogrodzeniową, deski, stemple, stal itp itd. Mam zbiornik na wode 1000 l - czysty. Odbior gm Kocmyrzow- Luborzyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 04.04.2016 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam,mam do sprzedania 2-3 wywrotki ziemi, ładnej czarnej. Pielgrzymowice koło Michałowic (północ Krakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts