Agacka1719499039 30.10.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Nie Gajka nie jesteś chora a jeśli tak to jest nas duzo więcej! Więc może to normalność? Dzieci od kompa odgonione tylko nie mam takich zapaleńców komputerowych w bloku. Zmieniłam swój login i próbuję teraz na nowym może mi sie polepszy? Rich pracuję nad tym adresem jak tylko wpadnie mi w łapy jest Twój.Pozdrowionka Czy nie macie ogrodów lub może co gorsza nie chcecie ich mieć napiszcie cos o tym w ten deszczowy dzionek jakiś promyk radosci się przeciez przyda nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.10.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Gajka, no ... z tym „wypa.cz.trz.eniem to mi uświadomiłaś ... ale i tak nie chcę by moje okna (och, ach ... jakie one są śliczne – wczoraj się rozkoszowałam ich widokiem) się wypaczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.10.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Zielona mają szprosy? A kolor?Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.10.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Szprosów nie mają. Stwierdziliśmy, że szprosy trochę zaciemniają, moda minie no i więcej roboty z myciem, no i kosztują więcej - same minusy. Mahoń meranti - kolor Alt Kiefer (tzn orzechowy jasny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 30.10.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Zielona, proszę nie zrozum mnie źle, ja nie miałam na mysli "błędu". Zauwazyłam na innym wątku, że ktoś chce nasze błędy analizować, a mi się ten pomysł nie podoba, każdy pisze jak się do tej pory nauczył. No nie? Po prostu chciałam wiedziec, czy to jakieś inne "zjawisko". Dlaczego? Dlatego, że jak wydałam się za mego męza (kurcze, jakby wczoraj to było) to wiele zwrotów krakowskich było mi obcych. Co do okien, wiem jakie są ładne, ale nim ja do tego etapu dojdę to, hoho i jeszcze trochę, Przeglądam Twój dziennik, fajnie piszesz. Z niektorych porad skorzystamy. Pozdrówki. Spadam do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.10.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Nie to nie zwrot krakowski ... to błąd. Ja jestem kobieta pracująca .... Kto mi coś ugotuje i upichci na święta. Gajka?Chyba pojadę na wyżerkę do rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2002 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Z tym "patrzeniem" to chyba błąd, choć głowę dam, że gdzieś widziałem ten wyraz własnie w takim zapisie i znaczeniu...Czujna jesteś Gajka...Jak tam pyszności i słodkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 30.10.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 AGACKA- Jesli chcesz to przesle Tobie pare miesiecznikow o ogrodach.Moze Cie zainteresuja zima. W grudniu beda w Polsce.Podam Tobie nr telefonu do siostry na priva to przesle jesli sie z nia skontaktujesz.Tylko dla porownania co robia tutaj ijak.Pozdrawiam . ZIELONA - jaka firma ijaki koszt jednostkowy jesli moge zapytac Dzieki. Nie wiem jak moje liternictwo bo mam ustawiony computer na angielski -jestem w wielkim strachu bo zaczynaja sie sprwdziany z j.polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 30.10.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Hej Zielona,Cieszę się, że masz już okna.My zamówimy chyba dopiero w przyszłym roku.Też chcieliśmy po tynkach i wylewkach i też nam się terminy wydłużyły "z przyczyn od nas niezależnych".Firma Ren-Pol wygląda mi na solidną i może też u nich zamówimy.PozdrowieniaMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.10.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Kochani wiecie co się stało! Wchodzę dziś do klubu budujacych i o zgrozo nie ma grupy krakowskiej na pierwszym miejscu- oczywiscie i tu mnie zraniliscie aż na wskroś gdzie jesteście Czy to słońce tak na Was podziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.10.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Agacka jako "sympatyk forum" potrzebuje (wręcz żąda) codziennych informacji o ludziach z grupy, nie tak jak Ty Pitbull "elita forum", który wpada tu od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 No wlasnie Zielona, to mnie martwi, cos za czesto tutaj jestem (tez to zauwazylem i zaczyma sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.10.2002 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Pitbull nie ogladałeś shreka? Co za zaniedbanie pewnie nie posiadasz dzieci i tylko to by Cię tłumaczyło!!!Ogladnij a zrozumiesz co to znaczy na wskroś Pozdrowionka Piszcie kochani bedzie weselej choć przed długim weekendem i tak jest ale bedzie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 To juz chyba rozumiem - w koncu odwolalas sie do klasyki "literatury pieknej" . Uwazajcie lepiej jak bedziecie odwiedzac nekropolie i nie myslcie o forum i budowaniu, bo nic z tego dobrego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 01.11.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 AGACKA masz racje prawdopodobnie krakowska grupa uklada sie do zimowego snu.Prawdopodobnie goraco zrobi sie dobiero w marcu.W Chicago po raz pierwszy zrobilo sie chlodno -1c ale jest piekne slonce. Niestety nie ma tu dnia Wszystkich Swietych dopiero w niedziele sa msze za zmarlych. Nie ma w zwyczaju rowniez chodzenia na cmentarze. W maju obchodzi sie Memorial Day dzien pamieci ale bardziej zwiazane to jest z wszystkimi ktorzy zgineli wczasie dzialan wojennych.Ciekawe czy zabezpieczone sa budowyna zime nikt nic nie mowi na ten temat a powiadaja ze zima ma byc b.ciezka w Polsce.Uklony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 03.11.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Halo, halo Prosze sie obudzic.Nawet Pitbull spi.Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Nie spi, tylko sie troche zdrzemnal (od razu czlowieka nakryja) . W Polsce bracie zimy sa takie ciezkie ze nawet niedzwiedzie wychodza z lasu i przychodza do domow sie ogrzac . Dlugo przebywasz w Stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.11.2002 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Czy też macie cięzki dzień, chyba tak, skoro cisza w grupie Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 04.11.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Dzień jak codzień tylko trochę zimno.Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 04.11.2002 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 PITBULL mysle ze bedzie juz okolo 15.Musialem siebie troche doksztalcic cos zrobic z finansami , nabrac doswiadczenia i bedzie dosc.Moze komus sie przyda moja wiedza nie wiem Tymbardziej ze cora zdecydowala sie tu konczyc studia wiec ja musze wracac by sama dawala sobie rade.Taki kraj.A czytajac wasze doswiadczenia to raczej ja bede w klopocie .Bywalem w Polsce raz na dwa lata ale wszystko sie szybko zmienia.Czasami na lepsze a czasami na gorsze.NIe wiem jak sie zaaklimatyzuje na wsi moja lepsza polowa przenoszac sie stad tam . Wczesniej mieszkalismy w Krakowie na Salwatorze. Uklony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts