Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie Gajka nie jesteś chora a jeśli tak to jest nas duzo więcej! Więc może to normalność:smile:? Dzieci od kompa odgonione tylko nie mam takich zapaleńców komputerowych w bloku.

Zmieniłam swój login i próbuję teraz na nowym może mi sie polepszy?

Rich pracuję nad tym adresem jak tylko wpadnie mi w łapy jest Twój.Pozdrowionka

Czy nie macie ogrodów lub może co gorsza nie chcecie ich mieć napiszcie cos o tym w ten deszczowy dzionek jakiś promyk radosci się przeciez przyda nie?

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Zielona, proszę nie zrozum mnie źle, ja nie miałam na mysli

"błędu". Zauwazyłam na innym wątku, że ktoś chce nasze błędy

analizować, a mi się ten pomysł nie podoba, każdy pisze jak się

do tej pory nauczył. No nie?

Po prostu chciałam wiedziec, czy to jakieś inne "zjawisko".

Dlaczego? Dlatego, że jak wydałam się za mego męza (kurcze, jakby

wczoraj to było) :grin: to wiele zwrotów krakowskich było mi obcych.

Co do okien, wiem jakie są ładne, ale nim ja do tego etapu dojdę

to, hoho i jeszcze trochę, :razz:

Przeglądam Twój dziennik, fajnie piszesz. Z niektorych porad

skorzystamy.

Pozdrówki.

Spadam do kuchni.

AGACKA- Jesli chcesz to przesle Tobie pare miesiecznikow o ogrodach.Moze Cie zainteresuja zima. W grudniu beda w Polsce.Podam Tobie nr telefonu do siostry na priva to przesle jesli sie z nia skontaktujesz.Tylko dla porownania co robia tutaj ijak.Pozdrawiam .

ZIELONA - jaka firma ijaki koszt jednostkowy jesli moge zapytac

Dzieki.

Nie wiem jak moje liternictwo bo mam ustawiony computer na angielski -jestem w wielkim strachu bo zaczynaja sie sprwdziany z j.polskiego :D

Hej Zielona,

Cieszę się, że masz już okna.My zamówimy chyba dopiero w przyszłym roku.Też chcieliśmy po tynkach i wylewkach i też nam się terminy wydłużyły "z przyczyn od nas niezależnych".

Firma Ren-Pol wygląda mi na solidną i może też u nich zamówimy.

Pozdrowienia

Monika

AGACKA masz racje prawdopodobnie krakowska grupa uklada sie do zimowego snu.Prawdopodobnie goraco zrobi sie dobiero w marcu.

W Chicago po raz pierwszy zrobilo sie chlodno -1c ale jest piekne slonce. Niestety nie ma tu dnia Wszystkich Swietych dopiero w niedziele sa msze za zmarlych. Nie ma w zwyczaju rowniez chodzenia na cmentarze. W maju obchodzi sie Memorial Day dzien pamieci ale bardziej zwiazane to jest z wszystkimi ktorzy zgineli wczasie dzialan wojennych.

Ciekawe czy zabezpieczone sa budowyna zime nikt nic nie mowi na ten temat a powiadaja ze zima ma byc b.ciezka w Polsce.Uklony

PITBULL mysle ze bedzie juz okolo 15.Musialem siebie troche doksztalcic cos zrobic z finansami , nabrac doswiadczenia i bedzie dosc.Moze komus sie przyda moja wiedza nie wiem :grin:

Tymbardziej ze cora zdecydowala sie tu konczyc studia wiec ja musze wracac by sama dawala sobie rade.Taki kraj.A czytajac wasze doswiadczenia to raczej ja bede w klopocie .Bywalem w Polsce raz na dwa lata ale wszystko sie szybko zmienia.Czasami na lepsze a czasami na gorsze.NIe wiem jak sie zaaklimatyzuje na wsi moja lepsza polowa przenoszac sie stad tam . Wczesniej mieszkalismy w Krakowie na Salwatorze. Uklony.