kgadzina 05.05.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Wpadłem do biura na chwilkę pomiędzy 350-tym a 400-tnym kubikiem betonu lejącego się dzisiaj (bynjamniej nie w d...) chyba bez umiaru..... A tu miła niespodzianka - w poczcie trasa dojazdu na ognicho.:smile: Jak moje oczy będą w stanie przeczytać ten tekst a mózg opętany szarą masą (zgadnijcie jaką?) zrozumieć i przetrawić to podzielę się wrażeniami. Niestety jutro też zapowiada się lanie betonu na upale...... To nie jest wcale takie miłe zwłaszcza w nadmiarze. Ale na pocieszenie - wczoraj w TVP2 widziałem prognozę, że w sobotę i niedzielę ma nadejśc ochłodzenie i deszcz oraz burze. Chwila wytchnienia nareszcie nadejdzie.... Pit - recepta na angielski trawnik jest taka jak piszesz, tylko codzienne podlewanie połączone z cotygodniowym strzyżeniem (BROŃ BOŻE NIE KOSZENIEM) należy wykonywać przez 90 lat a nie 100! Ciekawe jak i kiedy ja dzisiaj podleję tą moją śliczną zieloniutką młodziutką trawę? Beton chyba skończymy lać o 21:00. A woda na spragnioną trawkę?????????????? O północy?????????:sad::sad::sad::sad::sad::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 05.05.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam ,witam .Prawie piec dni nie moglem otworzyc strony .Dranstwo.Wiecie ile musialem sie naczytac.Mysle ze teraz bedzie juz dobrze .Zal ze niestety na jedenastego nie dojechalemmysle ze odbije sobie po 11 lipca. Zycze Wam wspanialej zabawy:wink: Majka wyczytalem w Muratorze Twoja opinie ze jeslibys budowala jeszcze raz to nie byloby piwnicy.Dlaczego? ze wzgledu na cene czy sa inne powody.:smile:Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.05.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 O prosze! Zaginione dusze się odnalazły:grin: Krzysiek zabetonujesz się na twardą masę!Rich co u Ciebie? Opowiadaj szybciutko co nowego za wielką wodą i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Aga - to przynajmniej będzie jedyna naprawdę twarda rzecz w moim zyciu:grin::grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadoki 05.05.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam serdecznie wszystkich z grupy krakowskiej!Mam zamiar rozpocząć budowę domku w okolicy Krakowa(Zabierzów)i pilnie potrzebuję solidnej firmy budowlanej-dom niepodpiwniczony,z pustakow ceramicznych,dachówka.Może,jako doświadczeni w budowaniu,moglibyście mi jakąś polecić?Będę wdzieczna również za wskazanie niesolidnych firm,o ile się z takimi zetknęliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Szadoki - zajrzyj na prywatne wiadomości - coś ci wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Kgadzina: była kiedyś nocna zmiana bluesa - nawiązujesz jak widzę i reprezentujesz nocną zmianę betonu ? Trasa od Majki pokrętna i biegnąca przez eks-poligon, chyba wykrywacz min muszę od sąsiada pożyczyć . Jakiś GPS by się też przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 GPS-y obowiazkowe. Moze ustalic haslo zeby sie nikt nie przypolakowal z miejscowych meneli . Nature mam wredna i sie przyznam kim jestem Zwroccie uwage na palac i park w Balicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Obawiam się, że pałac i park w Balicach nie są widoczne z trasy, którą Wam przesłałam. Zaopatrzcie się w mapy "powiat krakowski" lub będziecie zmuszeni do uzycia nr. S.O.S Jak pojedziecie dokładnie wedł. wskazówek traficie na 100% <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Majka dnia 2003-05-06 10:15 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Po takich deklaracjach: że "na 100% traficie", zabiorę jeszcze porcję sucharów i miód pitny na wzmocnienie. Aaa i dodatkową baterię do telefonu, bo moja wytrzymuje już tylko 2 godziny rozmowy . Czy to będzie Majka Trophy ? Znaczy się lina i spaerki też będą potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Chciałabym posiadać czapkę niewidkę i móc oglądać Wasze poczynania Saperki nie potrzebne, ale mapa, busola /taki kompas do wyznaczania azymutów/ mógłby się przydać Trasa jest piękna, serio. Czasami należy jeździc bocznymi drogami, nie tylko autostradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 No i zdecydowanie będzie potrzebny Maluch Camel (limited edition) 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Niezbednik skauta jest wrecz niezbedny . Siekiera, pila - no bo jak na tej malowniczej trasie zwali sie drzewo to jak przejedziesz? Paciorki dla tubylcow, siano dla bydla i owiec ktore moga zatarasowac trace przejazdu oraz machorke dla pasterza ktory je prowadzi. Slownik gwary miejscowych zeby sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 No tak: trasa dojazdu zapowiada się ciekawie, by nie rzec: drmatycznie. A co będzie potem ? Po tak dramatycznym wstępie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Jak to co potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.05.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Ty cytujesz recepte Hitchkoka na horror - OK biore siekiere, pile spalinowa i garote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Obiecałeś jeszcze kilka innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Wracają piły spalinowe ? hmmmm - już czuję zapach spalin, słyszę warkot silników i zgrzytanie łańcuchów... Pitbull - wiedziałem, że na Ciebie można liczyć ! p.s. mogę zabrać glebogryzarkę spalinową - nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 To może przyjedziecie tak przygotowani do mojego ogrodu Moglibyście przetestować sprzęt <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Majka dnia 2003-05-06 11:35 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 wszystko się nada im wiecej jazgotu i dramatyzmu tym lepiej:grin: Większa szansa że po huku sie odnajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts