forum_user 12.05.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Frankai, lepiej przyjedź następną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Jaro - z dziką chęcią, połowicą i wędrusem uwialbiającym "łodę". Po drodze jakiś wodapark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 12.05.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Jaro, swietnie to przekazales, "od razu do rzeczy" i wszystko stalo sie jasne. Ciesze sie, ze tak fajnie bawiliscie sie, myslalam o Was w tym czasie, nie czuliscie ???? Nic tam sie Wam nie poplatalo/pomieszalo przez te moje mysli ??? Wierze, ze na nastepne spotkanie dotrzemy i my, tylko......... Wy juz sie zgraliscie, a ja pozostane na uboczu Chyba, ze jeszcze ktos dolaczy, taki z boku jaki ja - Milo sie tu wchodzi, ze smutkiem wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ja bym chciała tak nieśmiało ten pierwszy! Frankai żałuj prawdziwie że Cię nie było, takiej imprezki drugiej nie będzie! Słyszałam,że będą lepsze Jaro jesteś webesciakiem-gawedziarzem!-jak na ojca przystało-aż szkoda że nie palisz fajki:grin: Jak film zaniesiony do wywołania? Mój dopiero do odboiru w piątek -wybaczcie jakie miasto takie możliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Agacka - ja naprawdę szczerze żałuję Miałem ochotę wielu z Was poznać już wcześniej. A jak czytam te Wasze głupoty tutaj to zaśmiewam się do łez, więc w oryginale pewnie było jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.05.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Jaro - najlepsze streszczenie po imprezie jakie kiedykolwiek w życiu czytałem. Uśmiałem się do łez:grin::grin: Agacka - gratuluję taaaaaaakiej córy, co to nie boi sie dla słusznej sprawy skoczyć w wodę. Jakbyś ją chciała nauczyć skakania w ogień, to przyślij do mnie na kurs. Najwyżej znów będzie trzeba ją umyć i wtedy znów się nada..... Frankai - przeprowadź się wreszcie na krakowską i przyjedź do nas na następną impressssskę. Ból brzucha wtedy będziesz miał zagwarantowany z przynajmniej dwóch powodów. Zgadnij jakich? Henzach - gdzieś przepadł?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Kgadzina - ze śmiechu i z przyprawiania potraw siarką Ponoć to głęboko zakorzenione zwyczaje krakowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Frankai - myślałem o tym, że ze śmiechu i przejedzenia. Niemniej jednak na Twoje życzenie przyprawimy siarką co się tylko da. Życzenie Gościa jest dla nas rozkazem! Ewentualnie zamiast siarki (jak ktos lubi ostro) mamy taki zwyczaj że wszystko pieprzymy. I co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 A....... wracając do dnia przedwczorajszego - tak smiesznie wyszło, że najbardziej utajniaczonym forumowiczem naszej grupy została Gajka. (Nikto jejo nie widieł, nikowo ona nie widieła:grin:)Ale każdy kij ma dwa końce - Gajko - przy następnym spotkaniu dostaniesz do rozwiązania test o nazwie "Who is who w grupie krakowskiej?". Strasznie jestem ciekawy czy pobijesz rezultat jaki uzyskał Jaro gdy w tej samej konkurencji startował w niedzielę? Będziemy trzymali kciuki! I pisz do nas częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 13.05.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Agacka - masz wiadomość w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.05.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 On 2003-05-13 07:59, kgadzina wrote: . Strasznie jestem ciekawy czy pobijesz rezultat jaki uzyskał Jaro gdy w tej samej konkurencji startował w niedzielę? No cóż wypadłem fatalnie: w mężu Agnieszki rozpoznałem pita (wyglądał groźnie ) a w żonie pita rozpoznałem Agacką. Samą zaś Agacką wziąłem za żonę kgadziny. Dobrze, że Pepe nie wziąłem za Tomka <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-05-13 09:09 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 13.05.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Ale tu dzisiaj cicho !!!! Wszyscy odpoczywają po wczorajszym pisaniu ( i przedwczorajszym balowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Tak, jaro w pierwszej konkurencji rozpoznawania byl poza konkurencja Po takim popisie dalej juz mu nie pozwolilismy zgadywac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.05.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Kgadzina - biorąc pod uwagę co tu się wyprawiało do niedawna (Majka - czają się jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Martula jaka cisza? chyba przed burzą! wiadomość doszła wielkie dzięki! Jaro nie łam się byłeś boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dlaczego byles ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Pit "byłeś boski" dotyczy sytuacji zaisniałej przy samochodach!!Umówilismy się że poza oficjalną wersją nic więcej nie opowiadamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Racja, to przez gadulstwo - ono mnie kiedys zgubi i to pewnie niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.05.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Pit - gadulstwo można wyładowywać nie tylko na forum. Przecież obaj o tym wiemy . I parę innych krakowskich osób też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Krzysiek tobie jezor trzeba odrabać bo będzie nieszczeście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts