rich 16.05.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Za duzo spraw na glowie przed wyjazdem.Chce zaczac budowe okolo 1 sierpnia .musze wszystko dograc przed wyjazdem abym nie mial przerw .Wprowadzic chce sie przed Bozym Narodzeniem.Zatem wielki bol glowy.Jedno jest dobre mam dobra ekipe budowe rozpracowana tylko jeszcze pozostalo mi wyszukac dobre sklady budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.05.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 No to nos do góry będzie dobrze, po porady zgłaszaj się na krakowską tu sami specjeliści od składów-i do tego chętnie współpracuja Tylko na pierwszy rzut oka wygladają groźnie a tak naprawdę to super ludzie (wiem bo sama sprawdziłam osobiście!)Już się cieszę,że całkiem niedługo będziemy mieć kolejne miejsce do spotkań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.05.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Zapomnialem dodac prosic sily Wyzsze o dobra pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.05.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Siły wyższe juz zawiadomione i tak rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki na cuda niestety trzeba troszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.05.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Musze uciekac inspektora mam na budowie.Lepiej jak bede bo zawsze cos wypatrzy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.05.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dla Was zawsze bede mial czas. A ze wycisnie ze mnie czesc zdrowia to wiem .Wliczylem w koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Rich - zgodnie z rozkazem Majki podaję: G-G można zainstalować z http://www.gadu-gadu.pl/ . Będziesz miał problemy jak ktoś będzie Ci pisał polskie literki - bo wyjdą "krzaczki". No chyba że sobie doinstalujesz "literki" Jeszcze nie sprawdzałem, czy wystarczy dołożyć klawiaturę i pewne ustawienia międzynarodowe. Nie ma problemów z używaniem GG. Komunikuję się i z Polską i wewnątrz USA. Polecam zainstalowanie sobie ikonek z http://www.emoty.com Należy wybrać wersję "Full 2.5 ". Jak zobaczyć więcej tych ikonek w oknie jest napisane w pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.05.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Zdjęcia właśnie są rozsyłane! Kto jeszcze nie dostał lub też chce to proszę o informacje na mojego maila(tym sposobem zyskam Wasz adres:grin:): [email protected] Zdjęć jest 16 i zajmują straszną ilość miejsca więc wysyłam je po 3 by Wam nie zapchać skrzynek Uprzedzam będą sie długo ściągać-tak przypuszczam bo wysyłam je już 2 godziny:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.05.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Na prywatne zajrzalam, dzieki Kgadzino Aga, najpierw jestes na GG i juz tutaj, ile Cie jest??? A ja moge tez zdjecia otrzymac? Rich, nakladasz sobie niezlo tempo, tylko podziwiac i trzymac kciuki. Tak tez zrobie. Jaro, na pocieszenie Ci powiem, ze tez nie moglabym GG w pracy uzywac. Nie jestes wyjatkiem, wiec piszmy na Forum. Pozdrawiam - w ogole jest tu ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Gajka - ja jestem Agacka - wyślij mi też. Jak wysyłasz, to najlepiej na raz do wielu osób. W ten sposób Twoim kablem idzie toto tylko raz. W obliczu nowych zgłoszeń wywyłkę rób raz dziennie. Możesz poprosić też kogoś kto ma szybkie łącze o redystrybucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.05.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 No to zgodnie z zapowiedzią nocna zmiana podsumowuje:grin: Dzień dzisiejszy do udanych NIE należy bo: 1) Agacka nie ma dostępu do internetu w dzień i nie wiadomo kiedy będzie go miała 2) Jaro ma zakaz używania gg w firmie (na czym z pewnością wiele traci) 3) Pit się nie starał i nie uczestniczył dziś w Grupie Wsparcia (choć nie ma szlabanu na gg) 4) Majce spóźniał sie transfer i jednym okiem patrzyła na forum a drugim za okno, a to jest niebezpieczne dla oczu:sad: 5) Rich ma mieszkać zbyt daleko od Krakowa:sad: 6) Martula i Henzach nie odezwali się od łaaaaaaaadnyyyych paru dni:sad: 7) Gajka - patrz punkt 2:sad: kgadzina miał dzisiaj betonowanie do późna i nie skosił swojej świeżej trawy, a poza tym dowiedział sie że jutro ma następne dwa betonowania i to rozwala mu cały weeekend:sad::sad: 9) Na pogodzie podali że w niedzielę ma być deszcz:sad: 10) Wszyscy nadal nie mają zdjęć z niedzieli:sad::sad: Czy jeszcze komuś nie dokopałem? Aha w TVP1 był film o godzilli, ale zdrzemnąłem się zaraz na początku, a jak się obudziłem to już na innym programie był MATRIX. Więc miałem pomieszane wątki i nie wiedziałem czemu ta godzilla biegała po ścianach:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Kgadzina - to chodźno do Wrocławia. Gajka już gości u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.05.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Hehehehehe Usmiech przed snem jest najlepszym usypiaczem. Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 17.05.2003 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Tu jest jak na gqadu gadu o pipci przed północą a ja zaraz zacznę budować i się boję! Może trochę merytoryki i wsparcia a nie ble ble...Hej Krakusy kto pomoże i powie np coś na temat do której firmy mam się udać aby mi zabezpieczyła wtargnięcie na działkę /potencjanle/ a czym kryć dach o 20% spadku i kto to zrobi? Podobno gonty bitumiczne to chłam!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 17.05.2003 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Wy już śpicie a ja się boje myśląc o mojej budowie! Mam nadzieje,że jutro coś mi poradzicie a nie cippciu rypciu po krakowsku! Buduje sie na WOLI i to koszmar bo wszyscy jak to słyszą to ładują mi "odpowiednie" ceny! Jakieś sposoby zaporowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.05.2003 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Witam wszystkich o poranku wibrującym śpiewem ptaków, a szczególnie nowe "mięsko" czyli Ciebie Dżolko! Do wczorajszej listy inwektyw zapomniałem dodać, że następnym minusem są bardzo zimne ostatnio noce, no a dzisiaj to przegięcie - w tech chwili jest 3,3 stopnia Celsjusza. Dobrze że chociaż powyżej zera... Rady dla Dżolki (przekręcam nicka, ale tak mi jakoś pasuje...): 1) O sprawy techniczne pytać na wątku "wymiana doświadczeń". Wtedy pomaga nie tylko Kraków z jego najlepszymi okolicami, ale CAŁA POLSKA. 2) Sposób na to, żeby nie zdradzać lokalizacji działki - trzymac język za zębami, a natarczywie pytającym udzielać informacji w stylu, "działka jest w Krakowie, 10 minut od centrum". Pozdrawiam raz jeszcze, zwłaszcza śpiących snem sprawiedliwego, no i wszystkich pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.05.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Agacka - też bym prosił o przesłanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.05.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Witam Wszystkich w to piękne rano!Słoneczko świeci pięknie,ale to nie wszystkim się to podoba:sad:! Jola coś widzę że humor jakiś taki zmarniony,to nie dobrze sa inni którzy maja gorzej bo np nie moga sie jeszcze budować No to cóż pozostaje mi życzyć wam miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.05.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 No i dzisiaj dokonała się ZBRODNIA! Tak, forumianki i forumianie, TO stało sie dzisiaj... Moja od jakiegoś już czasu hołubiona, wielbiona i nie dająca mi spać po nocach UKOCHANA dziś złożyła głowę i oddała ciało... I jam był tym, który tej zbrodni dokonał... Dręczą mnie wyrzuty sumienia, ale cóż, TO jednak MUSIAŁO kiedyś się stać. A taka była śliczna... Taka delikatna... Tak całkiem zupełnie MOJA! Troszczyłem się o NIĄ, dbałem, żeby miała wszystko czego potrzebuje, a jednak dziś... Ja musiałem, ja naprawdę musiałem to zrobić. Nie krzyczcie na mnie, nie dołujcie bardziej niż będę w stanie znieść, ja już swoje odczułem i jeszcze odczuwał będę... Pogrążony w bólu kgadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.05.2003 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Kgadzina - nie zadręczaj się. Rozumiem ten dramat... Musiałeś... Pamiętaj - zrobiłeś to dla jej dobra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts