Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

No i stało się, karty zostaly odkryte :grin:

Teraz należałoby wybrać, które umieścić na oficjalnej stronie GK.

Wolny weekend zszedł mi szybciutko, opowiem w skrócie:

- zalożyłam 20m2 trawnika

- skosiłam 2ary trawy i chaszczy wysokiej po kolana

- posadziłam perukowca i iglaczka

- posadziłam przywiezionego w niedzielę sporego rododendrona

- wsadziłam w ziemię razem z donicą olbrzymiego oleandra

- identycznie posadziłam glicynię, bo nie ma jeszcze tarasu, po którym ma się rozrastać

- posadziłam przy płocie, na łące 2 krzaki krzewuszki

Szczegóły tych operacji możecie sobie wyobrazić :grin:

Pit, jako znany czajnik, ciągle się chował, a Agnieszki nie ma, bo robiła zdjęcia :grin:

Pepe leżała w cieniu. Tomkowi z rana kosił "przykopy", jeżeli wiecie co to jest :grin:, potem pojechał odebrać dzieci z wycieczki, wrócili na 17-stą. Zobaczył wykoszony kawałek łąki, wjechało mu to na ambicję - skosił z 10arów i..... padł na 2 dni :grin: Chodzi i jęczy :grin:

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Majka dnia 2003-05-19 10:28 ]</font>

Majka - to doskonały pretekst,żeby zmusić Tomka do kupienia kosiarki. Nieprawdaż? Niech zacznie myśleć już teraz o swoim kręgosłupie:grin: Oczywiście Życzymy mu jak najlepiej (Tomkowi).

Agacka - jak będziesz rozsyłać zdjęcia nieobecnym, to nie zapomnij pozmieniać tytułów poszczególnych fotografii, bo to może zepsuć całą zabawę zgadującym kto jest kim:grin:

No to może coś o wierności? :grin:

Król Artur wyjeżdżał na krucjatę i postanowił, że kupi swej żonie pas cnoty.

Poszedł do kowala, a ten mówi, że ma najnowszy krzyk mody - pas z gilotynką! Więc kupił go Artur, założył żonie, zabrał klucz i pojechał.

Po paru latach wrócił i oczywiście chciał sprawdzić rycerzy okrągłego stołu, czy nie uwiedli mu żony. Postawił ich w rzędzie i kazał spuścić spodnie:

11 miało obcięte filutki, wyjątkiem był Lancelot...

Król załamany:

- Moi wspaniali rycerze okazali się bandą hołoty! Na nikogo dziś nie można liczyć! Tylko Ty - wierny Lancelocie mi się ostałeś...

- i spojrzał wyczekująco na Lancelota, by ten coś powiedział... Lecz Lancelot milczał...