kgadzina 23.05.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Hurrrrrrrraaaaaaaa! Stare forum wróciło! Nareszcie można normalnie popisać jak człowiek. A więc tradycyjnie tą drogą składam podziękowania tym, którzy wspierali mnie dzisiaj przy betonach. Zapraszam na dzień jutrzejszy - też mam beton od rana do popołudnia. Jak to się dzieje,że ja go nie znienawidziłem to jeszcze nie wiem. Muszę lubieć tę szarą masę. Może dlatego, że z pewnej odległości przypomina zmielony mózg? Zmielony czy nie zmielony, ale zawsze to jakaś inteligencja. Ooooooooo, beton to niezmiernie inteligentna bestia! Kiedys jeszcze o tym porozmawiamy..... Fajno, że jest stare forum, ale jak nam oddawali nasze stare forum, to mogli też oddać i posty z nowego. Tego nowego forum w ogóle mi nie żal, ale postów owszem. Bo znów uleciała w nicość jakaś cząstka historii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.05.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 Nie wierzę! No po prostu nie wierzę, że przez całą calusieńką sobotę nikt tutaj nie zajrzał! Albo wszyscy mieli tyle pracy w ten pogodny dzień, że nie starczyło czasu coby tu coś nastukać, alboooooooo...... uczestniczyli w działaniach Grupy Wsparcia. I to jak uczestniczyli! TAKIEGO wsparcia to się naprawdę NIE SPODZIEWAŁEM! Załodze wspierającej dziękuję najszczerzej jak potrafię! TO przeszło moje wszelkie oczekiwania. Ale ponieważ apetyt rośnie w miarę jedzenia, to już mam pomysł na następne urozmaicenie działań wspierających:grin: Ale może go jeszcze nie będę zdradzał? "Wymsknie" mi się tylko, że to może być aktualne, jeżeli wsparcie będzie potrzebne znów na sobotę. Jeszcze raz Wielkie Dzięki Grupie Wsparcia:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 25.05.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 to nie jest tak. W sobote jeszcze pracujemy. Jesli nie na chleb to wokol domow. Latwo jest stwierdzic ze w sobote i niedziele jest calkowita cisza forumowa lub grupowa.Ostatnio nawet frankai sie nie odzywa .A mnie zostalo jeszcze do wyjazdu cale osiem tygodni .HA HA Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 No to zaczynamy nowy tydzień! I znów boje z betonami, pogodą, własnym zniechęceniem... Uuuuuuuch, byle do piątku:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.05.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 A dzisiaj Dzień Matki Myślę, że nasze pociechy postarają się, aby ten dzień nam uprzyjemnić.Fajnie jest mieć dzieci. Czy ktoś wie, dlaczego wróciło stare forum i czy na zawsze, czy tylko na chwilę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.05.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Majka z okazji dnia matki wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.05.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Jako ojciec grupy krakowskiej, w imieniu wszystkich ojców chciałem złożyć życzenia Wszystkim mamom z krakowskiej - pewności, że bycie mamą nie jest mniej ważne niż kariera biznes-women , pociechy z pociech, i kwiatka, buziaka,laurki - od syna lub córki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.05.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Ależ piękne rymy Śliczne dzięki za życzenia. Czekamy na Majkę - matkę Grupy Krakowskiej .Odezwij się !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 jestem, jestem Pit, syneczku jak to miło, że pamiętałeś Dostałam laurki, ptasie mleczko, chałwę /ach te dzieci - wiedzą co lubię / Chwilowo odradzam skoki do stawu - zamieszkała w nim gadzina /nie wiem czy groźna / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.05.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Kochanej mamie bo dzien Mamy mamy, usmiechow krocie wszyscy skladamy, ptasiego mleka kroci bez liku, i alkoholu w sekretarzyku. Krzysiek zamieszkalw Twoim stawie - no rzecz niespotykana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.05.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 To się musiało tak skończyć ! Ostatnio nic tylko cięgiem lał beton... Nawet w niedzielę, tfu bezbożnik jeden . Nic dziwnego, że go rodzina w końcu przegnała. A Majka, znana dobrodziejka zwierząt i trudnych przypadków, przyjęła ... do swojego stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 A ja złożę życzenia wszystkim kochanym Mamom w imieniu wszystkich naszych malutkich, średnich i całkiem już wyrośniętych pociech (nie tylko w ludzkiej postaci:grin:), żeby... żeby na Waszych twarzach uśmiech gościł zawsze...a Wasze spracowane dłonie odnalazły ochłodę ukojenia...żeby w każdym dniu świeciło dla Was słońce radości...a najskrytsze marzenia w końcu się spełniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.05.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Pit - jestem Jaro - uratowales sytuacje - Majka - badz taka dalej Wszystkim dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Ejże ejże! Towarzystwo! Czy nie pozwalacie sobie za wiele? Mam kilka uwag co do stawu i jego nowego mieszkańca: 1) jeżeli jest to gadzina to nie jestem to ja, bo o mnie albo się pisze Gadzina (przez duże G !!!!! zapamiętajta to sobie!!!!) albo kgadzina (właśnie w taki sposób) albo Krzysiu, albo KSZYŚÓ, albo wcale się nie pisze :grin: 2) nie pracowałem w niedzielę 3) rodzina mnie nie przegnała 4) Serce Majki rzeczywiście jest WIELKIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 No i proszę - Od razu reakcja szybsza niz moja! Dzięki Majka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.05.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 On 2003-05-26 11:33, kgadzina wrote: 1) jeżeli jest to gadzina to nie jestem to ja, bo o mnie albo się pisze Gadzina (przez duże G !!!!! zapamiętajta to sobie!!!!) albo kgadzina (właśnie w taki sposób) albo Krzysiu, albo KSZYŚÓ, 2) nie pracowałem w niedzielę 3) rodzina mnie nie przegnała wycięło Poprawka: KRZYSIU GADZINA pracował w szabas, bezbożnik . A że zadroszczą, to nie dziwota, tylko, że we trzech się w stawie nie pomieścimi. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-05-26 11:53 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Co to? Cytat bez komentarza???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.05.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Ciekwa jestem na co Twoja gadzina bedzie polowac jak sie zaby skoncza i jak urosnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Mam przerost mięśnia sercowego Jak podrośnie /bo zje wszystkie żaby/: - może pójdzie gdzie indziej - zje Pepe, albo Pepe jego - zapolujemy na niego i upieczemy na ognisku - inne mozliwości... niech Wasza wyobraźnia trochę popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.05.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Złapiemy go, pokłocimy się czyj ma być, naciągiemy każdy za inny koniec i zrobimy najoryginalniejszy w świecie sznur do bielizny :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts