Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Już kiedyś podejrzewałam Kubę o alergie i robiłam jakieś testy, ale one nic nie wykazały!Lekarka powiedziała,że na wszelki wypadek niech nie je mleka ani żadnych jego przetworów co mi się wydawało nonsensem i nie zawracałam sobie głowy tym więcej.Ale faktycznie często na katar, oczy mu nie łzawią to co myślicie co zrobić?

Oj, tak, ja mam olbrzymią alergię na /jak to Pit delikatnie nazwał/ oszołomów :grin: Włos nie tylko mi się jezy, ale nawet gwałtownie siwieje.

Gajka, to pierwszy syn - dzieckiem studenckim? :grin: A tu za taką emerytkę próbowałaś uchodzić.

Majka, cos w tym stylu :razz: No co, przeciez blizej mi do emerytury niz dalej, 40 juz skonczylam :sad: :sad:

Aga - tak jak dr. Wilczur powiedzial, nie da sie za jednym razem ustalic przyczyny choroby, ale warto pochodzic, zadbac o to, by pozniej dzieciak nie mial klopotow. Glowa do gory - wszystko da sie leczyc.

Moja córka jest alergiczką.Parę lat temu pediatra wysłała mnie do alergologa. Bardzo sympatyczna pani doktor zrobiła testy - pokłuli jej ręce i diagnoza - uczulenie bardzo duze na pyłki traw i drzew, troche na pierze, żadne na sierść.Dostała leki, a po dwóch latach szczepionke odczulającą. Jest po drugim roku jej stosowania i widać zdecydowaną poprawę.Wszystko było załatwione w ramach kasy chorych.Płacę tylko za szczepoinke (dość droga) i leki(przeważnie ryczałt).

Puk, puk. Można :wink:.

Witam grupę krakowską :smile:.

Poszukuję ekipy do położenia regipsów na poddaszu. Trochę mam nóż na gardle, bo przeprowadzka 28 czerwca. Mam niby umówioną ekipę (bardzo solidną i bardzo rozchwytywaną niestety), ale coś zwlekają z przybyciem na moją budowę, a jeszcze mają sporo pracy poza regipsami.

Pozdrawiam :smile:

No witam wszystkich przebudzonych tak pięknym porankiem:grin: Dzisiaj to już chyba doczekamy się deszczu co? Bo jakoś tak nie mam serca patrzeć jak moja traweczka pragnie wody ( a nie mam kiedy jej podlać - no chyba że betonem:sad: )

Trzeba by wzorem starożytnych Indian zatańczyć jakowyś taniec deszczu. Ale nawet sam pan Wieczysty nie podał kroków do Tańca Deszczu - no i mam teraz klopocik:wink: