anol 19.02.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Majka czy mozesz podeslac te namiary (zarowno na tynkarza jak i na ekipe od wody i c.o.)Dzieki.PS. Masz racje za dobra prace naleza sie rozsadne pieniadze (ale tez bez przesady bo to by znaczylo ze fuszerki to standard a solidne wykonanie to extras) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.02.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Moge Wam polecic elektryka (bez faktury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 22.02.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Jesli mozesz to skrobnij te dane do mnie pitbull.Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2002 Czołem Wszystkim,Szkoda,że nie ma żadnych nowych wiadomości od końca lutego.Czy Forum krakowskie umarło śmiercią naturalną?PozdrawiamMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.03.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Pewnie, korzystając z niezłej pogody wszyscy ruszyli na budowy...Mnie udało się już zrobić parter, w tym tygodniu chcę wylać strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 15.03.2002 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Witam,Jak to dobrze,że ktoś się odezwał.Ja zaczynam budowę zaraz po świętach i trochę się denerwuję jak to będzie.Fundamenty już są, od zeszłego roku.Podobno ceny robocizny znacznie spadły i to mnie nastraja optymistycznie.PozdrawiamMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 15.03.2002 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Do Anol,Mogę polecić dobrą i tanią ekipę do dociepleń,sprawdzoną przez przyjacioł(ja na tym etapie będę za rok).Jesli jeszcze potrzebna daj znać.PozdrowieniaMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomala 26.03.2002 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Witam w grupie krakowskiej. Kupuję działkę w Brzozówce Korzkiewskiej i właśnie walczę z WZiZT. Pozdrawiam Małopolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 27.03.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Witam w grupie krakowskiej.Ja buduję w Rudawie koło Krzeszowic. Jestem na etapie instalacji i tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Krzych to jesteśmy sąsiadami prawie zza płotu. I jesteśmy krok przed Tobą w wykończeniówce. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.03.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Pytanie do tych, którzy są już przy wykończeniówce (Majka i kto jeszcze ?) - jakie wybraliście okna i drzwi. Może macie coś godnego polecenia, na naszym lokalnym rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Okna kupiliśmy w Trasie - drewniane, dzielone - robili na zamówienie. Drzwi mamy drewniane, jeszcze nie malowane - zamówiliśmy w firmie z Orawy /mają hurtową sprzedaż w .....zapomniałam - jak się jedzie zakopianką w stronę Myślenic, po lewej stronie niedaleko chyba Gaju?!/. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 28.03.2002 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Majka: A możesz zdradzić ile wynosi to "prawie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.03.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Krzych to "prawie" znajduje się w Żbiku. Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 29.03.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 andrzejp : ja kupiłem okna drewniane bezpośrednio u producenta, w Skrzydlnej koło Limanowej. To niewielki zakład(podobno zatrudnia ok. 500 ludzi) i produkuje moim zdaniem bardzo solidne okna w technologii takiej jak wszyscy ( mikrowczepy, szyba 1.1, okucia ROTO, lakier Sikkens) a przy tym cena jest bardzo przystępna : sosna 380 zł za m2 z montażem i przywozem na budowę. Minusem jest dość długi czas oczekiwania - w sezonie(od jesieni do wiosny) około 3 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Krzych, Majka - dzięki za info. Krzych, możesz podać jakieś namiary na tą Skrzydlną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 29.03.2002 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 adrzejp : proszę bardzoUsługi Stolarskie Józef ZającSkrzydlna 270tel 018 - 333-10-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotro 02.04.2002 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Północ pozdrawia Południeserdecznie Was witam i proszę o pomoc w namiarze solidnej grupy do postawienia domu z bali Piotr z Wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Krzych, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 On 2002-04-03 14:11, odbijacz wrote: Witam wszystkich wiosennie. Buduję się w Michałowicach III. Mam już fundamenty, reszta [stan surowy otwarty (max-30 lub porotherm-30 lub Izodom-25), z dachem (Tondach marsylka-angoba), ocieplenie (styr. 10), tynki wewnętrzne(tradyc.) i zewnętrzne(acryl)] - latem. Ponieważ jestem cienias budowlany a poza tym nie mam czasu doglądać budowy, chcę wynajać firmę, która zajmie sie wszystkim. Mnie będzie interesowała tylko kasa. Mam kilka ofert. Bazując na swym doswiadczeniu (a czytajac fora to macie je niemałe) powiedzcie, czy w tych warunkach przedział 800-850 zł za m2 pow. użytkowej to dużo? A może ktoś z was buduję się koło mnie? Dajcie znać Odbijacz. Piszesz o stanie surowym a wymieniasz też tynki... Jeśli masz je w cenie to OK. Mam już stan surowy otwarty, tzn sciany zewnętrzne, ściany działowe, kominy, strop, wylewka na gruncie i przykryty dach. Wyszło dokładnie 800 PLN/ m2. Bardzo solidna firma - możliwe zresztą, że już masz na nią namiary. Jeśli Cię insteresują szczegóły - napisz na priva. <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: andrzejp dnia 2002-04-03 15:20 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts