Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

SSSSSSSSOOOOORRRRRRY, ale na pewno nie!!!

Żonę i dzidzię wywiozłem wczoraj do Ogrodzieńca, sam niestety musiałem pod ziemię...:sad:

Oj, gdybym wiedział wcześniej, to bym JĄ (TWOJĄ) oprowadził...(z resztą wycieczki lub solo :grin:) po Ogrodzieńcu i okolicach...:grin:

Jutro niestety znowu do roboty, więc DOBRANOC WSZYSTKIM...

Będę jutro późno wieczorem...PA.

No - wiadomo - jak dziś jest Dzień Dziecka, to rodzice oczywiście tak sie bawią, że nie ma kiedy zajrzeć na krakowską:razz:

Ale nic to - ja sam odpoczywam w pokoju (dziennym:grin:) z Warką/Okocimiem 0,575 l. Te chłopaki z Brzeska mają całkiem niezłe pomysły jesli chodzi o naciąganie puszek w górę. Tak trzymać!

TNR! Pozdrawiam wszystkich i do jutra!

Zbyszku - moja lokalizacja wciąż niestety nie jest prawidłowa.... Włożyłeś mnie dokładnie na dworzec:grin: w Płaszowie.

Hmmmmmmm, pomyślmy - czy to jest Bieżanów? Nie! A gdzie jest Bieżanów? No gdzie? Ciepło, ciepło.... Podpowiedź - jedziesz z miejsca obecnie wskazanej lokalizacji czarną linią kolejową w kierunku na Tarnów (czyli na mapce w prawo i troszkę w dół). Mijasz pierwszą czarną kropkę, drugą.... zatrzymujesz się na trzeciej! :-/

No! Przedwczoraj to Cię ten strong jeszcze jakoś tłumaczył, ale jak dzisiaj nie trafisz, to...... czym to objaśnisz?:grin::grin::grin:

Zbyszku - Krystian spieszy z pomocą (przed U-bootem, to może mi się kierunki nie pomylą :grin:), BIEŻANÓW to miejscowość na północ od Wieliczki(ok 4,0 km od centrum), leżąca dokładnie na rozwidleniu trasy kolejowej na Tarnów i Wieliczkę..., powyżej drogi nr4, powyżej Czarnochowic...zerknę na mapkę to może jeszcze mi się coś nasunie :grin: