Krystian 02.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Witajcie, oj należy MU się, należy... Przyłączem się do podziękowań za mapkę, a swoją drogą wcale się nie dziwię, że kgadzinie podoba się info o braku zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.06.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Tak gdzie się człowiek nie odwróci to wszędzie te gadziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Martula, Wioletta - Wasze dane zostały poprawione. pitbull - Z jednej strony propozycja przyjęcia w poczet Szanownego Grona mile łechta moją próżność. Jednak z drugiej strony boję się, że wejście do sitwy osłabi moją czujność ideową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 E nie poglady mozesz zachowac . Bylebys mlodej zdrowej tkanki nie infekowal Wszak mlodziez slucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Infekować? Nie ma obawy. Na kolejne spotkanie GK wezmę jodynę. Jak patrzę na mapkę to wyraźnie widać, że szczególnie zasiedlane są dwa rejony. Ciekawe czy przyczyną tego jest: a) atrakcyjność tych rejonów; b) niewygórowana cena za ar; c) dziwna fluktuacja powodująca, że osiedliły się tam osoby aktywne internetowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 zbyszekP - teraz strzałka jest OK ! Dzięki...jak ktoś do Ogrodzieńca to niech podąża za strzałką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 zbyszekP, a gdybym Ci wysłał zdjęcie to umieścisz je na strzałce? Wszyscy mają kropki, nazwy miejscowości i zdjęcia lub gadzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.06.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wiola jak smutno? Jak na poniedzialek to i tak jestem pełna podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 jaro - ku chwale ojczyzny Obywatelu Komendancie. pitbull - podobno miałem uważać na młodzież. Oczywiście,że Pewne Środki lepiej dezynfekują niż jodyna. Niestety znam to tylko z opowiadań. Krystian - oczywiście. Jak dostanę zdjęcie to umieszczę link do niego na strzałce.Wyślij je na mój email jako załącznik. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-06-02 10:13 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Agacka mówisz że bywało gorzej? A gdzie Ci faceci mają jakąś młodzież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wioletta. Witamy. Skoro smutno, może ty nas rozweselisz, jakąś historyjką na dobry początek tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Mi jakoś nie jest specjalnie wesoło. Rozmyślam nad przemijaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Majka - jak nie jest Ci wesolo! O przemijaniu Rozbawilas mnie Ja ten dylemat mialam w wieku 35 lat, a tak, wtedy czulam, ze cos sie zmienia, bezpowrotnie znika. Dzisiaj jestem tak bardzo pogodzona ze wszystkim co nieuchronne, ze az mysle, czy to napewno JA ? I nigdy przedtem nie mialam tyle w sobie radosci zycia, co po skonczeniu tychze 35 lat. A wiec, glowa do gory - wiele dobrego jeszcze przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Ja nie o takim przemijaniu, tylko o czasie przeszłym dokonanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 On 2003-06-02 09:37, zbyszekP wrote: Ciekawe czy przyczyną tego jest: a) atrakcyjność tych rejonów; b) niewygórowana cena za ar; c) dziwna fluktuacja powodująca, że osiedliły się tam osoby aktywne internetowo? Odpowiem, na tak ciekawie postawione pytanie. Rownolegle = cena za ar i maz nie chcial Krakowa. Taki troche czlek przyrody, spokoju - jak one ze mna wytrzymuje tyle czasu? Poludnie Krakowa - cieplej i ta puszcza niepolomicka. A teraz jeszcze doszla ANTENKA, o ktorej przecudnej mocy dowiedzialam sie juz z Forum. A dlaczego Ty tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Z ta Puszcza to chodzilo o to ze jak bedzie kryzys miesny to majac zubry pod reka jakos sie wyzywimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dokladnie tak Wioletka, a Ty juz cos wiesz o tym wieku? Ej, chyba tylko z opowiadan. Mam kolezanke w pracy w wieku 53 lat - i mowi, ze to dopiero cudny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Szczerze to tylko z opowiadań i własnych obserwacji. Mam wielu przyjaciół w tym przedziale wiekowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 02.06.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Mój mąż powtarza że po czterdziestce znajdzie sopbie nową żonę. Twierdzi że wtedy zaczyna się drugie życie{żartuje oczywiście} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Wiola takie żarty są raczej niebezpieczne Ja nie myślę o swoim przemijaniu, ono jest w czasie jeszcze nie dokonanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts