zbyszekP 04.06.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Przy czym. Jeżeli chcesz sobie coś takiego wstawić, to w pozycji emblemat swojego profilu powinnaś wpisać adres strony www, na której znajduje się taki obrazek. Moj i pitbulla jest ze strony: http://obrazki.babiniec.pl/.Przy czym mam mieszane uczucia co do używania tej opcji, bo wtedy każda wiadomość może się zrobić dość duża objętościowo. Ja swój za chwilę usunę. To specjalnie dla pitbulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.06.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Pit, Strrrrraaaszniiieeee podoba mi sie , jak Twoje psy się ruszają Zbyszku, obrazki zbytnio chyba nie spowalniają forum, na innych podobnych wszyscy mają emblematy i jeszcze rozbudowane podpisy i nie zauważyłam jakiegoś szczególnego spowolnienia. Warto tylko robić niskie znaczki, zeby wiadomości nie rozłaziły się na całą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.06.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nie widzialem co wstawiles Alanto a mnie sie podoba bardziej Twoj ze wzgledu na wieksza dynamike. Pozostawie to chwile a potem chyba tez skasuje. Dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Alanta - ja wiem, że obrazki niczego nie spowolnią, ale jedno zdanie będzie zajmowało tyle przestrzeni, co kilka zdań. Poza tym po pewnym czasie dostanie się oczopląsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.06.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 No tak, masz rację, dlatego pisałam o niskich obrazkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 A jak ja Wam się podobam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Jak zawsze - wspaniała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Zmieniłam, na tzw. lepszy profil mam nadzieję, że jeszcze bardziej Wam się podobam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.06.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 No tak. Mam teraz pewność, że w mych wyobrażeniach się nie pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Jak zwykle po południu GK na budowach ... Widzę, że dzisiej był ,,dzień poety" - brawo zbyszekP, brawo pitbull ! Żałuję, że nie mogłem brać udziełu w obrazkowej zabawie, ale niestety siła wyższa - awarie chodzą po świecie...i internecie , ale już jest OK , A swoją drogą pitbull - dlaczego dobermany (pinczery? ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.06.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Nocna zmiana dzisiej zaspała, nikt się nie pojawia, chyba się zanurzę... http://obrazki.babiniec.pl/Zwierzęta/Krety/kret1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witam o poranku, ale się zapowiada piękny dzionek...i połen napięcia, trzymajcie kciuki za moją córkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witaj Krystian. Dzisiaj to już rzeczywiście o poranku. Chętnie będę trzymał kciuki, ale czy można zapytać na jaką okazję będziemy się wszyscy napinać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wlasnie ?? DObermany zaraz znikna z przyczyn prozaicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pit jakie prozaiczne przyczyny mogą być tak istotne że nie masz uroczych psinek pod nickiem? Kciuki trzymam choć nie jest to łatwe: praca, forumowanie,sms-owanie,GGadanie,telefony.....Powiedzcie chociaż za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pitt - A jakaż to proza życia zmusza te dobermany do zniknięcia? Agacka - przypuszczam, że za dukaty, dukaciki, dukaciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 05.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cześć. Może dzisiaj będziecie mieli więcej czasu na rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Przyczyna zwiazana z wysokoscia postow. Cenie pragmatyzm. Wiola chcesz o tym porozmawiac ? Aga o jakze Cie milo czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cześć Wioletta. Jestem szeroko otwarty na rozmowy. Co więcej, jestem nawet chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zbyszek jest chetny, Wiola jest chetna - beda KLOPOTY To lato ... to daje w kosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts