pitbull 05.06.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Normalnie przylozy Ci w .... za niestosowane zachowanie. Ja tam z calowaniem jestem ostrozny jaro - jaki "wieloryb" ? nikogo nie bede bil, nie zamierzam marnowac cennej energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wróciłem od lustra i odetchnąłem z ulgą. Wszystko w porządku. Po prostu zapomniałem zdjąć ciemne okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 pit - przed biurowcem, gdzie nas teraz zesłano wisi potężny, dmuchany balon - jakieś 8x3 m , przymocowany linami. Balon jest żółty ma napis reklamujący pewien byt wirtualny i w założeniach miał przypominać sterowiec. Miał, bo dzieci Majki ochrzciły go już "wielorybem" - co nam się bardzo spodobało . W takie dni jak dzisiejszy wieloryb dostarcza nam sporo atrakcji . Choć jak widzę, wy też się nie nudzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zbyszek Tą ZIELONĄ SKACZĄCĄ na monitorze to całować zawsze możesz. Będzie dużo śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Usiłowałem ją dopaść. Niestety poległem. Rzeczywiście mam dużo sladów na monitorze, a do tego nos mnie boli. Ciekawe czy tak właśnie będzie wygladać "miłość w sieci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Możecie już puścić te kciuki - POMOGŁO , forumowe dziecię jest THE BEST w ortografii, została Małym mistrzem ortografii w mieście gdzie jest ponad 40 SP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ...w jej i swoim imieniu serdecznie WAM dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Gratulacje Krystian dla córy!A żeby Was wszystkich ten upał nie wykończył do cna porcja humoru:- Jak się sprawuje ten nowy? - pyta biurwa biurwy.- Nerwowy jakiś. Jak tylko przyjdzie od razu zabiera się do roboty. - Ale nasz dyrektor jest wściekły! Mówią że zwolni pół zakładu.- Spokojnie, nas to nie dotyczy. Pokłócił się z żoną, więc zwalnia jej krewnych. Kopalnia. Do szatni wpada dyrektor:- Kto wczoraj pił?! - pytaGrobowa cisza, w pewnej chwili Fracik mówi:- Jo pił.- To się zbieraj, idziemy na klina. A reszta do roboty! Przychodzi baba do lekarza:- Co pani przysparza najwięcej kłopotów?- Mój stary, ale przyszłam tu z powodu wątroby... - Tatusiu, a nasz nauczyciel polskiego pochwalił mnie dzisiaj!- Tak? A za co?- Powidział, że piszę jak lekarz z conajmniej trzydziestoletnią praktyką. Góry. Malarz maluje pejzaż. Podchodzi baca, patrzy jak artysta wiernie kopiuje widok i mówi:- Kurna mać, ile to cholera się człowiek musi namęczyć, jak nie ma aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Drodzy magicy od kompóterów,macie pojęcie czemu nie widac mojego wstawionego obrazka pod nickiem? A tak się starałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Agacka - dzięki, chyba też dzisiaj wpadnę do łaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krystian PUSZCZAMY KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Chyba wszyscy sie wystraszyli A może upał zwalił Was z nóg. Przychodzi klient do biura i pyta: czy może Pani zaproponowac mi wylot w sierpniu do krajów w których będzie wtedy ciepło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 MISTRZYNIE mają swoje prawa, więc spadam... , Jeszcze raz dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 AgackaMusisz wstawić tam link do tego obrazkabez żadny [obrazek] czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Faktycznie próbowałam wstawić Twój obrazek i też się nie udało, jeszcze raz spróbuję i wykasuję, nie gniewaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No to mam zgryz bo w tym adresie jest tak: *http%3A//www.smilies.nl/jestera.gif-specjalnie dodałam gwiazdkę bo inaczej w poscie go pokaże To Kasia powiedz co mam wywalić z tego adresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Odhacz go i wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Wstaw tylko http://www.smilies.nl/jestera.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Gratulacje dla córuchny Krystiana, samego Krystiana oraz Krystianowej (zawsze mam w takich wypadkach problemy komu naprawdę gratulować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts