Agacka1719499039 05.06.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zbyszek wielkie dzięki! Teraz znam swoje miejsce na nasze grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Ostatnio pod moim adresem szafowano takimi terminami jak np. nadworny poeta GK. Biorąc pod uwagę Twoje logo oraz fakt, że jesteś niewyczerpaną studnią dowcipów, pozwolę więc sobie wnioskować o mianowanie Cię Nadwornym Satyrykiem Grupy Krakowskiej. W tym momencie zaczynam się jednak zastanawiać, na czyim dworze my właściwie jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zbyszku jakiś Ty miły że ubierasz proste rzeczy w tak piękne słowa i nie nazwałeś mnie po prostu: błaznem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pozostawiam tę prowokacyjną uwagę bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Hej, jadę na budowę znowu podlać płytę. Żegnam chwilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.06.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Płyta ma się lepiej? Ja też marzę o takim prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.06.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 W imieniu płyty dziękuję za zainteresowanie. Owszem, po korektach i przecieraniach wygląda równiej a i dziury zniknęły. Przeżyłem jednak ciężkie chwile bo szef ekipy cały czas z wyrzutem patrzył mi w oczy, bo "Panie, tak to się robi wylewkę a nie płytę". Jednak jego smutne oczy były natchnieniem dla mojej wczorajszej twórczości. Co zaś do prysznica to zawsze jestem do Twoich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zielona, ja jestem tylko niedouczonym ortograficznie ojcem (co widać ), ale dziękuję zbyszekP - przede wszystkim KRYSTIANOWEJ!!! oto tekst:MIĘDZYSZKOLNE DYKTANDO KLASY II-III W ogródku coś było nie w porządku. -Ktoś tam harcuje!- krzyknąłem i uważnie przyjrzałem się krzakom porzeczek. -Popatrz także na klomb z herbacianymi różami- rzekł mój najlepszy przyjaciel Krzysztof. Zauważyliśmy naszego kota czyhającego na ciemnożółte pszczółki. Lecz nagle zza góry rzodkiewek wychylił się jeż. Niósł na grzbiecie ciężkie jabłko i nieświeżą, pszenną bułeczkę. Na ten widok Krzyś zaczął chichotać, kot miauczeć, a ja ze strachu próbowałem czmychnąć na białą brzozę. A jeż nie przestraszył się nas i jakby nigdy nic, wyszedł przez dziurę w płocie na ulicę Matejki. Widzieliśmy go, jak przeszedł ruchliwe skrzyżowanie dwóch ulic i podążył do najbliższego parku. Na pewno czekało tam na niego stado głodnych jeżyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 O rany powróciły szkolne horrory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.06.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Łał! Witam po długiej nieobecności. Nocna zmiana melduje się choc na krótko. Czy to jest dopuszczalne, żeby o tej godzinie termometr pokazywał + 24 stopnie? Jakoś tak mi się nie chce wierzyć. Ale to jednak upalna prawda. jak tu spać w takich warunkach? Na tarasie? A może zająć się innmi przyjemnymi sprawami? Muszę to przemyśleć i przedyskutować w grupie:D Wioletta: czy mnie się zdawało, czy Ty parę stron wstecz pisałaś, że czasem jesteś niegrzeczną dziewczynką? A Twój mąż o tym wie? Ciekawe co by owiedział na dzisiejsze posty? :D:D Qrczę - przez tę jazdę do Warszawki nie podlałem dzisiaj trawy... No i... rozważam możliwość nadrobienia tej zaległości wczesnym rankiem. Ciekawe jak wcześnie musiałbym wstać, żeby podlac moja trawę. Hm, policzmy: Podlewanie zajmuje ok. 1,5 godziny. Więc trzeba wstać ok. 2 godziny wcześniej niż zwykle , bo trzeba najpierw rozwinąć węża, a potem jeszcze zwinąć (coby sam nie uciekł w siną dal:D). Ostatnio jakos tak chodzę do biura na 7:00, więc wstaję normalnie o 5:45. Czyli wg tego wyliczenia musiałbym wstać ok 3:45!!!!!!!! To baaaaaaaardzo ciekawe... a może lepiej w ogóle nie kłaść się spać? Albo zatanczyć taniec deszczu i niech się podlewanie zrobi samo? Tak! to chyba jest najlepsze rozwiązanie! Jak widać myślenie w tak gorący wieczór po takim upalnym dniu z uwagi na zlasowany mózg nie jest moją najmocniejszą stroną. To może przestanę już udawać że myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.06.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Krzysiek nie przejmuj się o tej porze nikt od Ciebie nie wymaga myślenia Jak podoba Ci się mój nowy image? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.06.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Aga - image super! A podpowiesz mi gdzie się to wstawia? gdzies w profilach czy jakos tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.06.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 UDAŁO SIĘ! HURRA! mam obrazek pod nickiem! a teraz pytanie dodatkowe: czemu na kawiarence można wstawić sobie mordkę zielonego usmiechu (taką jak mam pod nickiem) wybierając ją z "listy" , a na krakowskiej nie? Może mnie ktoś oświeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 kgadzina - śliczna mordka, je wkleiłem sobie wczoraj fajnego krecika, ale niestety zajmował za dużo miejsca, co mnie wkurzało , więc go skasowałem... , trawą się nie przejmuj - nadchodzi burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.06.2003 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Burza nadchodzi czy nie nadchodzi - jednak idę podlewać tę trawę TERAZ! Temperatura + 18 stopni, nikt nie przeszkadza... DO BOJU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 NO TO LU i już mokra... A myślałem, że tylko ja tu jestem ,,nocny Marek"... Pozdrawiam wszystkich z samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam. Nie wiem czy spałem tak mocno ale jakoś tej burzy nie zuważyłem, a bardzo by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 U mnie burza jest od wczoraj!Więc troszkę cierpliwości i dojdzie do Was Nie śpię już od bladego świtu,ale nie wiem czy to wina deszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Na mnie dźwięk deszczu działa kojąco i usypiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts