Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Cieszę się, że udało mi sie Was rozbawić :lol:

Toż mówiłam, nie ma wschodu i zachodu (jakos źle sie kojarzy) :razz:

Finiszant, witaj w silnych, zyczliwych szeregach Poludnia. :smile:

A jednak pomyliłam z Tobą. :sad:

Nie urodziłam się w Szwajcarii, chociaż ta część Polski,

gdzie wydałam pierwszy okrzyk słynie z dokładności :roll: :wink:

Nie, absolutnie nie przeciw Majce i jej "zimnej" grupie :smile:

Dlatego to Ona zaprasza do kominka (aktualne?), a my (Ja!) na wiosnę na łono natury :razz:

Jako, że poludnie jest liczniejsze, to na jednym grillu nie

poprzestaniemy, co???

Prawdopodobnie jest tam, gdzie był - nie sprawdzałam. Ale to wschodnia strona Krakowa. Zbacza to nie to samo co zboczony, chociaż....czy można o wszystkim wiedzieć :razz:

Kominek działa, przyjmujemy odwiedziny, najlepiej po Mikołaju. Narazie Rodzina nas okupuje :razz:

Jestem z Wami cały czas nawet mogę powiedzieć że kilka razy diennie i jak tylko mam coś na pokrzepienie dusz do powiedzenia to nie zwlekam! :grin:

Prezenty parapetowe to nie to samo co mikołajkowe a po Mikołajkach wypada te drugie! :smile::smile:

Pozdrawiam i piszczie dużo!

Czy ktos wie gdzie zgubił nam się Rich? A martwił się o nasze mrozy i o nas!

Jestem,jestem.Wpadam na chwile i padam na cztery lapy bez sil i ducha.Koncze duzy piekny projekt i sypiam po cztery godziny bo przed Swietem Dziekczynienia moi inwestorzy chca sie wprowadzic

i przyjac cala rodzine.Wiecie co ? Martwilem sie ze Was zasypalo a mnie szykuje sie w piatek niezle sniezne piekielko zobaczymy co wymyslili. Zielona jestes wspaniala w swoim dzienniku. Dzieki Ci za wspanialy jezyk i krytyczne spojrzenie.Niestety bede dopiero w kwietniu i nie zalapie sie za mikolajkowe spotkania.Ale juz zapraszam do siebie na majowke. Pitbull tez mam kochana suczusie bordercoli z indian dog mixt kochana i nie za bardzo agresywna kocha dzieci i niewiasty. Jest bardzo podobna do wilczura dlugowlosego tylko troche mniejsza.I co ty na to? :smile:Rozpuszczona jak dziadowski bicz przez moja prywatna druga polowe.Pozdrawiam Rich.

No, zguba znalazła się :smile: Ale słowkiem nie wspomniał, że dostał przydział do "południa" i od grilla (wiosennego) nie wymiga się :razz:

Rich, bo o Tobie mówię, dla siebie projekt juz masz? :smile: :smile:

Zbyszek, w innym wątku wspomniałes, że budujesz Danielę z Archipelagu, prawda? Nie podałes symbolu, który pozwala na szybkie odnalezienie projektu, ale ja sie uparłam i tak sobie klikałam (troche to potrwało :razz: )aż dotarłam.

Piekności! Zmieniłeś coś, czy tak pozostanie jak w wersji na stronie, dach granatowy będzie? Sliczności, naprawdę.

Mówię serio o wiosennym spotkaniu (matko boska, w co ja się ubiorę :smile:

Aga, a może prezent mikołajkowo-parapetowy?

Gajka,

Dziękuję za miłe słowa. Myslę, że każdy domek, byle własny, jest piękny i milutki. Na razie nie planujemy żadnych zmian (oszczędnościowych) w projecie, ale lekko się boimy czy na wszystko będzie nas stać. Przy okazji, ja również gratuluję samozaparcia, zarówno w tropieniu projektów, jak i sporządzaniu statystyk.

Witam :smile:

Fakt, jestes pierwsza z życzeniami :razz:

Nie, na andrzejki nie wybieram się :sad: Od dawna chodzimy na

imieniny do kolegi w tym dniu, więc pewnie i tym roku tak będzie. Bardziej rutynowo niz odlotowo :lol:

A nasz Amerykanin gdzie sie bawi? O ile jest tam taka impreza.

Zbyszek, poważnie wybrałes sobie uroczy dom :smile:

Tak, to prawda, że każdy z nas budujących ma ten naj,naj.....

I większość z nas (napewno ja!) ma obawy czy starczy kasy na

skończenie :sad: Takze nie martw się, nie jestes odosobniony z tym

problemem. Grałam w totka, trafiłam tylko dwójkę (2):evil:

Czyz to nie draństwo?!

Gajka !

Nie przejmuj się kreacjami ustalamy że spotkanie robocze w dresach no to na budowach chyba wszyscy maja? A mnie juz ślinka cieknie na myśl o smakołykach jakie poprzynosimy i bedziemy degustować chyba będziemy nie? Jesli chodzi o prezenty to wszystko jedno jakie niech Majka ustali a najlepiej zrobi listę!

Jak Wam czwartkowe przedpołudnie upływa?

Pozdrowionka Aga