pitbull 20.11.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Gajka niezle !!! Andrzej moje szczeki sa na Twoje uslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 20.11.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Gajka, sądząc z Twojej precyzji to urodziłaś się chyba w Szwajcarii!!!. Ja także jestem południowcem (pogranicze Krakowa i Skawiny) choć nie raz robię u siebie za Murzyna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.11.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Majka, poludnie jest cieplejsze. Poza tym lubie cien palm kokosowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Pit, uważaj na spadające mogą niezłego guza nabić. Poza tym czy Twój dom nie zbacza przypadkiem lekko na wschód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 20.11.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Witam Wszystkich ,Jak Wam idzie budowanie?Zielona- masz wiadomosc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 20.11.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Cieszę się, że udało mi sie Was rozbawić Toż mówiłam, nie ma wschodu i zachodu (jakos źle sie kojarzy) Finiszant, witaj w silnych, zyczliwych szeregach Poludnia. A jednak pomyliłam z Tobą. Nie urodziłam się w Szwajcarii, chociaż ta część Polski, gdzie wydałam pierwszy okrzyk słynie z dokładności Nie, absolutnie nie przeciw Majce i jej "zimnej" grupie Dlatego to Ona zaprasza do kominka (aktualne?), a my (Ja!) na wiosnę na łono natury Jako, że poludnie jest liczniejsze, to na jednym grillu nie poprzestaniemy, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.11.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Majka, czekaj czekaj ... jak to moj dom zbacza? ... chcesz powiedziec ze moj dom juz nie jest tam gdzie byl dzisiaj rano , czy ze moj dom jest zboczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Prawdopodobnie jest tam, gdzie był - nie sprawdzałam. Ale to wschodnia strona Krakowa. Zbacza to nie to samo co zboczony, chociaż....czy można o wszystkim wiedzieć Kominek działa, przyjmujemy odwiedziny, najlepiej po Mikołaju. Narazie Rodzina nas okupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.11.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Majka - po mikołaju to znaczy z prezentami? Bardzo chetnie ustal datę i zobaczymy co da się zrobić.Ciekawa jestem czy uda nam się zrobić w kominku grila raz juz to przerabiałam ale bylo przy tym zabawy!Gajka proponuję zrób mapkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 20.11.2002 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Aga, no w końcu odezwałaś się No nie, mapkę ma zrobic Redakcja przecież. Czekam na nią,naprawdę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2002 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 No pewnie, że z prezentami W naszym kominku raczej nie robi się grilla, ale możemy "wykombinować" inne atrakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 20.11.2002 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Oj, trzeba poszperac w archiwum, był taki wątek "lista prezentów parapetowych" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.11.2002 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Jestem z Wami cały czas nawet mogę powiedzieć że kilka razy diennie i jak tylko mam coś na pokrzepienie dusz do powiedzenia to nie zwlekam! Prezenty parapetowe to nie to samo co mikołajkowe a po Mikołajkach wypada te drugie! :smile: Pozdrawiam i piszczie dużo! Czy ktos wie gdzie zgubił nam się Rich? A martwił się o nasze mrozy i o nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 20.11.2002 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Jestem,jestem.Wpadam na chwile i padam na cztery lapy bez sil i ducha.Koncze duzy piekny projekt i sypiam po cztery godziny bo przed Swietem Dziekczynienia moi inwestorzy chca sie wprowadzici przyjac cala rodzine.Wiecie co ? Martwilem sie ze Was zasypalo a mnie szykuje sie w piatek niezle sniezne piekielko zobaczymy co wymyslili. Zielona jestes wspaniala w swoim dzienniku. Dzieki Ci za wspanialy jezyk i krytyczne spojrzenie.Niestety bede dopiero w kwietniu i nie zalapie sie za mikolajkowe spotkania.Ale juz zapraszam do siebie na majowke. Pitbull tez mam kochana suczusie bordercoli z indian dog mixt kochana i nie za bardzo agresywna kocha dzieci i niewiasty. Jest bardzo podobna do wilczura dlugowlosego tylko troche mniejsza.I co ty na to? :smile:Rozpuszczona jak dziadowski bicz przez moja prywatna druga polowe.Pozdrawiam Rich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.11.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Potwierdzam, ze jestem "Północny", ale jeżeli poczuję zapach grilla to i na południe trafię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 20.11.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 No, zguba znalazła się Ale słowkiem nie wspomniał, że dostał przydział do "południa" i od grilla (wiosennego) nie wymiga się Rich, bo o Tobie mówię, dla siebie projekt juz masz? :smile: Zbyszek, w innym wątku wspomniałes, że budujesz Danielę z Archipelagu, prawda? Nie podałes symbolu, który pozwala na szybkie odnalezienie projektu, ale ja sie uparłam i tak sobie klikałam (troche to potrwało )aż dotarłam. Piekności! Zmieniłeś coś, czy tak pozostanie jak w wersji na stronie, dach granatowy będzie? Sliczności, naprawdę. Mówię serio o wiosennym spotkaniu (matko boska, w co ja się ubiorę Aga, a może prezent mikołajkowo-parapetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.11.2002 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Gajka,Dziękuję za miłe słowa. Myslę, że każdy domek, byle własny, jest piękny i milutki. Na razie nie planujemy żadnych zmian (oszczędnościowych) w projecie, ale lekko się boimy czy na wszystko będzie nas stać. Przy okazji, ja również gratuluję samozaparcia, zarówno w tropieniu projektów, jak i sporządzaniu statystyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Monika. Dzięki za informacje na priv. Pozdrawiam Południe i Północ. Planujecie jakąś balangę Andrzejkową (najlepsze życzenia dla AndrzejaP – jestem pierwsza!!!) Ja pierwszy raz od trzech lat wybieram się na organizowaną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.11.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Witam Fakt, jestes pierwsza z życzeniami Nie, na andrzejki nie wybieram się Od dawna chodzimy na imieniny do kolegi w tym dniu, więc pewnie i tym roku tak będzie. Bardziej rutynowo niz odlotowo A nasz Amerykanin gdzie sie bawi? O ile jest tam taka impreza. Zbyszek, poważnie wybrałes sobie uroczy dom Tak, to prawda, że każdy z nas budujących ma ten naj,naj..... I większość z nas (napewno ja!) ma obawy czy starczy kasy na skończenie Takze nie martw się, nie jestes odosobniony z tym problemem. Grałam w totka, trafiłam tylko dwójkę (2) Czyz to nie draństwo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.11.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Gajka !Nie przejmuj się kreacjami ustalamy że spotkanie robocze w dresach no to na budowach chyba wszyscy maja? A mnie juz ślinka cieknie na myśl o smakołykach jakie poprzynosimy i bedziemy degustować chyba będziemy nie? Jesli chodzi o prezenty to wszystko jedno jakie niech Majka ustali a najlepiej zrobi listę!Jak Wam czwartkowe przedpołudnie upływa?Pozdrowionka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts