pitbull 06.06.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Bedzie lalo i to jest OK. Burza ... te wyladowania, powietrze pelne elektrycznosci, zapach ozonu i spalenizmy. Zywiol ... to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 pitbull - podaj dalej plissssssssss (burzę )... Majka, kazałem jej zabrać legitymację na konkurs, aby nie było wątpliwości. Przyjęła to ze stoickim spokojem: - No tak, bo jak mnie zobaczą to zapytają,,...a ciebie dziecko ile razy odroczyli?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Rzecz sie dzieje w polskiej strefie okupacyjnej w Iraku :Jeden Arab do drugiego:- Fajnie tu jest ale te winiety na wielbłądy mnie wkurzają.... Siedzi sobie dwóch Irakijczyków i tak sobie rozmawiają:- Podobno Polacy mają nam przysłać do odbudowy Iraku Belkę.- Tylko jedną?- No wiesz. To biedny kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Meldują się zachodnie rogatki Krakowa. Wzmaga się wiatr z zachodu niosący rześkie, chłodne powietrze. Daleko na horyzoncie - od strony domu Majki widać czarne chmury. Z posterunku burzowego w Zabierzowie - Wasz korespondent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.06.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Ja juz w kosciach czuje nadchodzaca swiezosc, zmiatajaca do okolicznej kanalizacji ogolnosplawnej pylki topoli i nnych kwitnacych wlasnie roslin i drzew. Powiew wiatru od strony korespondenta wionie zarazem czyms nieoczekiwanym ... tak , tak gradem Wreszcie wszystko ozyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Czarnych chmur CI od zachodu dostatek, a deszczu nic a nic... , donoszę uprzejmie z Sosnowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Pogodynka juz na wczoraj zapowiadała burze, więc olałam podlewanie trawki. Jak deszcz nie spadnie, to pewnie szlag ją trafi Jaro, a co będzie z wielorybem - zciągną go na ziemię przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.06.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Mamy bardzo konsekwentnego premiera Wyst&pienie Leszka Millera z dnia 07.08.2000 w RMF FM: "Pan Jerzy Buzek powinien poda& si& do dymisji. Gdyby w moim rz&dzie doszło: do jakiejkolwiek korupcji a poparcie społeczne spadłoby ponizej 80% to poczucie przyzwoito&ci nakazałoby mi poda& si& do dymisji" Wyst&pienie Leszka Millera z dnia 08.05.2003 w porannym Radiu Zet: "Afera korupcyjna pana ministra &api&skiego jest moim kolejnym bolesnym do&wiadczeniem gdy& działo si& to za mojej kadencji jako premiera.Pewnie st&d bierze sie a& 80% negatywnych opinii o moim rz&dzie. Ubolewam nad tym, ale to nie jest powód podawania si& do dymisji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Oj będzie się działo po referendum... , zobaczycie jakem KRET! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 O SZYBY DESZCZ DZWONI, DESZCZ DZWONI WIOSENNY ... , BURZA NADCHODZI, KOMPOWI ZASZKODZI! NARA (Z SOSNOWCA )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.06.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Co sie ma dziac, nic sie nie bedzie dzialo. Rzad bedzie rzadzil a my dalej bedziemy dostawac w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Pit - to dobre, uśmiałem się dzisiaj z tego . Majka - jeszcze raz potowierdza się, że nie oglądanie TV jest wskazane - ja Chmurki nie słuchałem, o deszczu nie wiedziałem i podlałem . Ale mogłoby popadać. Krystian - dzięki za meldunek, u nas na forncie burzowym bez zmian. Wieloryb coś wyczuwa, bo obrócił swój płaski nos na zachód i zastygł w bezruchu. Wygląda, jakby wpatrywał się w coś - tyle, że oczu mu nie namalowano, więc to tylko hipoteza . Ale nikt go nie ściąga na dół - więc może szykuje się do sztormowania tam na górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 No nie ma to jak powiew świeżutkiego optymizmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam o poranku Qrczę co dzień, to później jestem w pracy. Marek mnie ciąga "skoro świt" po hurtowniach budowlanych, po jakieś złączki i uszczelki . Przecież ja mu w tym nie pomogę. Krystian Skopiowałam sobie to dyktando dla mojego II-go klasisty. Już widzę te byki. On pisze "ktury" zamiast "który" i długo się zastanawiałam co to oznacza. Gdzie macie ten deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.06.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Sa cirrusy i cumulusy - sa. Nic sie nie boj deszcz bedzie ale wieczorem.Nie podlewajcie czasami trawy o 9.00 AM bo Wam popali, poodobnie wieczorem. Krople wody na lisciach dzialaja jak soczewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dlaczego mam nie podlewać trawy wieczorem? To do ...... - kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.06.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Nie wolno o 9??? A, tego nie wiedzialam. Stale czlek sie uczy. Nasz premier- moze juz obce mu sa frustracje, moze zyje w zgodzie z teoria chaosu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Zbyszek! Zaglądnij na kawiarenkę zdaje mi się,że potrzebują Twojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Nie wolno podlewac jak jest slonce silne. A ostatno wieczorem rowniez jest intensywne. Podobnie jest jak sie podczas upalow skosi trawe za nisko. Wiecie, ze poodbno trzeba miec pozwolenie na chodowanie filka alpejskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Wiemy! Mało tego kto ma fiołka ma się zgłosić i jeszcze za to zapłacić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts