Martula 09.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaro -dziekuję.Doszło. Witam wszystkich.Znów piekny dzień, choć troche za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.06.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 No to się cieszę, że udało mi się trochę poprawić Wasze humory w poniedziałkowy poranek . Aga - wyszłaś świetnie, podobnie zresztą jak Pepe i Pit. Majka - zgadzam się , że zdjęcie Pita zasługuje na upamiętnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ok. zaraz będzię w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Coś onet dziś kulawo chodzi. Może uda się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Kasia i jak można to wrzuć tu linka do tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Aga Najlepiej dodaj do ULUBIONYCH, będzie stale pod ręką. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam wszystkich przed południem , najnowsze wieści z zachodniej flanki : Z TEJ STRONY NA DESZCZ NIE LICZCIE , na niebie ani jednej chmurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 A u mnie jakby więcej chmurek, nawet zerwał się lekki wiaterek. Wszystko wskazuje na to, że COŚ się szykuje.Widzę, że pojawiły się nowe zdjęcia. Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.06.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaro - zdjęcia mi się podobają. Pogoda mniej. Ale jest nadzieja, że poleje deszcz i będę sobie mógł odpuścić podlewanie trawnika. Zwłaszcza, że bardzo tego potrzebuje, bo w sobotę przeżył trzecie "golenie" i jest jak owca po kontakcie z juhasem . A najmniej mi się podobało stukannie w wahaczach z przodu, zwłaszcza jak się okazało, że są wybite sworznie i - wahacze do WYMIANY! I tu Miła Niespodzianka: nic nie zapłaciłem, bo istnieje cos takiego jak gwarancja w serwisie. Oto jedyna poranna radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Mam nadzieję, że to nie wyprawa na ognisko wykończyła wahacze w Twoim aucie Będę mieć wyrzuty sumienia. Nasza trawka na skarpie dzisiaj pierwszy raz pójdzie pod nóż /a raczej pod żyłkę /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Wita nocna zmiana GK! Jedni koszą i podlewają, inni zdjęcia oglądeją, kolejny dzień upalny minął, potrzebę urlopu rozwinął... ...jeszcze trzy dni pracy i 11 dni wolnego... ,może tak na południe, nad ciepłe ...baseny... co to człowiekowi chodzi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 KGADZINA zerknij wiesz gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 10.06.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Witam wszystkich.W pracy przewaliła sie robota, więc mam troche czasu dla Forum.Ławy pieknie schną, podobnie jak trawa nie tylko Krzyśka. Solidaryzuje się z właścicielami trawników - też polewam wodą .Trzeba pomysleć o wakacjach dla dzieci Gdzie wysyłacie swoje pociechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.06.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Witam! Taki kgadzina to ma dobrze, może sobie zerknąć... , Martula - pociechy wysyła się zwykle jak najdalej... , ale plan mamy taki: świadectwo, cztery dni Słowacja, trzy tygodnie babcia, trzy tygodnie Słowacja, miesiąc babcia, powrót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 10.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Nie ma to jak dobra babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.06.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Dzień dobry wszystkim. Witam w kolejny upalny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.06.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Każdy ma taką teściową na jaką sobie zasłużył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Dzień Dobry. Trawkę to podlała Wam chyba wczorajsza krakowska ulewa. U nas tylko pokropilo, pierwsze strzyżenie za nami.Bylo pytanie o dzieci. Ania i Michał jadą do moich rodziców w góry na 3 tygodnie, potem miesiąc w naszym domu na wsi /będzie mały kotek do opieki i zabawy/ i w połowie sierpnia na 2 tygodnie kolonia zuchowa w Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Powitać. Wieloryb wisi dzisiaj smętnie jak stara skarpeta. Moje skromne doświadczenie w tej sprawie wskazuje, że oznacza to stabilizację pogody. Podlewania wczoraj faktycznie nie było, za to dziś będzię rżnięcie na całego . Dzieciska już są przygotowane - jadą do jednej babci na wieś, potem z rodzicami pod namiot na Mazury a potem znów do drugiej babci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 10.06.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Nie narzekam na teściową Ja straciłam mamę bardzo wczesnie i teściowa zostąpiła mi jedną i drugą. I też bierze mi dzieci na wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts