forum_user 11.06.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 a nie było to tak- "szukajcie a będzie Wam dane"??? przejść inicjacje Raczej było tak: Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane, kołaczcie a otworzą Wam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Widzę Zbyszku, że jak ci nadepnąć na ambicję, to się będziesz starał. Szukaj szukaj jakiejś rozsądnej lokalizacji... My nie wodzimy na pokuszenie, my wskazujemy drogę... Majka - to było "proście a będzie wam dane"... Wiesz kto Ci to mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.06.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 wiem, ale nie było tam nic o inicjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Widzę Zbyszku, że jak ci nadepnąć na ambicję, to się będziesz starał. Szukaj szukaj jakiejś rozsądnej lokalizacji... Nie wiem dlaczego, ale jak słyszę "szukaj, szukaj" to mi się to jednoznacznie kojarzy. No, więc: Hau! , Hau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.06.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jak to: "nie ma o inicjacji" ? Na początku było słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Majka - bo to stwierdzenie uniwersalne i ponadczasowe. WTEDY gdy je sformułowano o forum nie było mowy. A widzisz jak pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zbyszek znalazł miejsce pod domem Pita! Wszyscy słyszeli to dobrze nam znane Hau! hau! Ja nie wiem co Pit na to. Zwłaszcza, że go od poniedziałku nie ma. O rrrrrrany! Czyżby przygotowywał miejsce na grilla w zmowie ze Zbyszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.06.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 O bardzo przepraszam ! W ostateczności mogę się zgodzić na termin: "W zmowie, lecz bez porozumienia". Nic to, idę spojrzeć smętnie w oczy majstrom na budowie. Miałem im dzisiaj dostarczyć miedzianą cegłę klinkierową na komin, ale nie mogłem tego znaleźć. Ma być dopiero za 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Nocna zmiana GK się melduje na posterunku... Ale się porobiło, a ja tylko nieśmiało wspomniałem o grilu i drugim spotkaniu... , coś mi się jednak wydaje, że zbyszekP się wywinie od najazdu... Może przynajmniej SKGK wymyśli chociaż z wyprzedzeniem termin II Spotkania GK, miejsce pozostawiając losowi... Z mojego punktu widzenia kalendarza 30,31/08 lub 6,7/09 to bardzo ciekawe weekendy i wszyscy już powinni wrócić...(za niechlubnym wyjątkiem zbyszkaP) a dzień jeszcze długi i ciepły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Krystian - podane przez Ciebie terminy to chyba III i IV spotkanie Grupy Krakowskiej. I myślę, że mogłyby odbyc się w Ogrodzieńcu? Jak to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Zawsze czytasz w moich myślach... , jak TY kgadzino to robisz ? W jednym z tych terminów na zamku będzie piękna impreza folklorystyczna - mogła by być dodatkową atrakcją po grilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.06.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Jeśli po grillu w Waszym wykonaniu mogą mieć miejsce jeszcze jakieś atrakcje Witam Krakusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No czeeeeeeeeeeeeeść Smoku! Dzięki za tak entuzjastyczną ocenę naszych poczynań. Czy mamy rozumieć, że nie masz Ci w Polszcze większych atrakcyjej niżeli spotkania Krakowskiey Trupy Forumowey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.06.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Krystian! A Ty gdzieś mi zwiał z kawiarenki? Poszedłeś trzeźwieć na krakowską? TO STANOWCZO NIE JEST DOBRY POMYSŁ. Zobacz kto tu jest! I Smok i kgadzina. Tu się nie da wytrzeźwieć. Tu się można co najwyżej doprawić do imentu A co do czytania myśli - wiesz - kilka osób może Ci potwierdzic te moje rewelacyjne zdolności . Więc chyba lepiej uważać zanim się pomyśli o mnie nie tak, jakbym sobie tego zyczył No to lu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.06.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Skoki katapultowe z nagiętej brzozy do mulistego stawu, wyrąb sosnowego lasu na czas czy słynne kocyki ( nie mylić z kucykami) ."Akcja rozpoczyna się od trzęsienia ziemi, a potem napięcie rośnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 11.06.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 A teraz szykujecie jakieś inicjacje !!!!!!!!!. No nie, tym razem nie przepuszczę. Muszę tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.06.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 ...takie zacne towarzystwo się zebrało...Smok, kgadzina...a tu trzeba się zapaść w podziemne czeluście... , nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witam wszystkich ranną porą. Wreszcie dzisiaj obudziłem się jak należy i widzę, że ciekawe rzeczy się w nocy działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 12.06.2003 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć zbysiu.Co z naszą inicjacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć Wiolu. Jeszcze nie wiadomo. Wyższe władze debatują. Chyba, że weźmiemy tą sprawę we własne ..., hm, ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts